Voimmeko auttaa?

C More suoratoisto + AntenniTV -tilaukset

C Moren suoratoisto & AntenniTV -tilauksilla saat C Moren viihde- ja urheilutarjonnat katsottavaksi sekä antenniTV-kanavina että netin yli tietokoneen, mobiililaitteiden ja älytelevisiosovelluksen kautta. 

 

Tuotteet

 • C More & AntenniTV -tilauksen hinta on 12,95 €/kk. Tilaukseen sisältyy kaikki elokuvat ja sarjat + tv-ohjelmat.
 • C More Sport & AntenniTV -tilauksen hinta on 29,95 €/kk. Tilaukseen sisältyy kaikki urheilulähetykset paitsi Telian Liigapassi + tv-ohjelmat.
 • C More Total+ & AntenniTV -tilauksen hinta on 39,95 €/kk. Tilaukseen sisältyy kaikki urheilulähetykset sekä viihdesisällöt. Tuote sisältää Telia Liigapassin. Voit katsella Liiga-otteluita Liiga 1 HD -kanavalta, jonka löydät kanavapaikalta 59. Mikäli sinulla on Hybridi Beta -kanavia tukeva tv, kaikki Telia Liigapassiin sisältyvät kanavat (Liiga TV, Liiga 1-7) ovat katseltavissasi kanavapaikoilla 89 ja 92-98.
Tuotteen vaihto toiseen onnistuu vain suoratoisto + AntenniTV -tuoteperheen sisällä. Kaikissa muissa tilanteissa tuotteen muuttaminen tulee tehdä irtisanomisen kautta. Mikäli kuitenkin haluat vaihtaa tuotteen toiseen välittömästi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun

Tilaaminen ei ole sitovaa, eli voit perua tilauksen koska tahansa. Tilauksen peruminen tapahtuu omatoimisesti C Moren suoratoistopalvelusta, kohdasta "Oma tili". Löydät tarvittaessa tarkemmat ohjeet täältä.
 

Voit linkittää tilauksen jo olemassa olevaan maksutv-korttiin, tai tilata uuden maksutv-kortin tilausta tehdessä. Tuotteisiin ei ole saatavilla rinnakkaiskorttia.

 

Miten toimin?

 1. Mene osoitteeseen cmore.fi/antenni
 2. Valitse tuote C More & AntenniTV, C More Sport & AntenniTV tai C More Total+ & AntenniTV
 3. Luo käyttäjätili, tai kirjaudu sisään jo olemassa olevalle C More käyttäjätilille
 4. Vahvista tilaus ja siirry maksamaan > Syötä maksukortin tiedot ja tee vahva tunnistautuminen. Tarvittaessa apua maksamiseen löydät täältä
 5. Jos sinulta löytyy jo maksutv-kortti ja kortinlukija, valitse kohta ”On. Anna kortin numero” > Syötä maksutv-kortista löytyvä numero sille tarkoitettuun kohtaan. Jos sinulta ei löydy maksutv-korttia, valitse kohta "Ei ole. Haluan uuden kortin". Digita lähettää veloituksetta uuden kortin postiin tilauksesta seuraavana arkipäivänä. Kortin toimitusaika on Postista riippuvainen. 
 6. Seuraavassa kohdassa näet, mitkä kanavat ovat katsottavissa verkossasi ja mitä tuotteesi sisältää.
 7. Tilaus on valmis, tervetuloa C Morelle! C Moren suoratoistopalvelu on heti käytössäsi.

 

Ohjeet antennin käyttöönottoon

Sinulla on jo antennikortti

 • Saat Digitalta tekstiviestin, jossa ohjeistetaan yhdistämään uusi tilaus korttiin. Voit katsoa ohjeet kortin linkittämiseen täältä.

Sinulla ei ole antennikorttia

 • Saat Digitalta tekstiviesti heti kun uusi kortti on lähetetty postitse. Tekstiviesti sisältää ohjeet antennikortin aktivoimiseen. Voit katsoa ohjeet kortin linkittämiseen myös täältä.

Mitkä kanavat näkyvät alueellani?

Voit tarkistaa AntenniTV:n saatavuuden ja peittoalueen täältä. Voit tarkistaa kanavien näkyvyyden myös television antennikanavapaikoilta 99 ja 100.

 

Ongelmatilanteessa

Mikäli kohtaat ongelmia ostovaiheessa tai sinulla herää kysymyksiä suoratoistopalvelun käytöstä, otathan yhteyttä C Moren asiakaspalveluun

Jos antennikatselussa ilmenee ongelmia tai sinulla herää kysymyksiä liittyen antennikortin aktivoimiseen (linkittämiseen) ja käyttöön, otathan yhteyttä Digitan AntenniTV-asiakaspalveluun:

AntenniTV-asiakaspalvelu (auki arkisin klo 9.00-16.00)

asiakaspalvelu@antennitv.fi
0800 181 181
www.antennitv.fi