C More TV

C More TV on C Moren suoratoistopalvelun tuote, joka on myynnissä eksklusiivisesti Telian liittymäasiakkaille. Pääset tilaamaan C More TV -tuotteen, jos sinulla on Telialta mobiililiittymä, mobiililaajakaista, kiinteä laajakaista tai taloyhtiön netissä maksullinen lisänopeus.
 

Aloita tilaus Telian sivuilta.
 

C More TV -tilaus sisältää:

  • Kotimaiset sarjat ja elokuvat, sisältäen C Moren alkuperäissarjat
  • Kansainväliset sarjat ja elokuvat
  • Lastenohjelmat
  • TV-ohjelmat
  • TV-kanavat netissä: MTV3, Sub ja Ava -kanavat, MTV Uutiset Live, sekä C More First, C More Hits, C More Series, C More Stars ja C More Juniori
  • Salatut elämät ennakkoon - viikon jaksot aina maanantaisin

Huomioithan, että osittaisen mainosrahoitteisuuden vuoksi C More TV -tilauksella ei ole mahdollista katsoa ohjelmia offline-tilassa eli ohjelmien lataaminen katsottavaksi ilman nettiyhteyttä ei onnistu.
 

Tilauksen aktivointi

Tilauksen tehtyäsi saat Telialta aktivointilinkin sähköpostiin, joka ohjaa sinut kirjautumaan tai luomaan tunnuksen C Moreen. Kun tuote on aktivoitu, katselu onnistuu kaikilla C Moren tukemilla päätelaitteilla ja kahdella laitteella samanaikaisesti. Lisätietoa katselutavoista: Näillä laitteilla voit katsoa C Morea

Laskulle ostettua tilaustasi pääset tarkastelemaan kirjautumalla Minun Teliaan osoitteessa telia.fi . Voit lukea tilauksen käyttöönotosta, peruuttamisesta ja hallinnoinnista tarkemmin Telian sivuilta. Kaikissa tilausta koskevissa kysymyksissä neuvoo Telian asiakaspalvelu .

Mikäli asia koskee suoratoistopalvelun käyttöä tai sisältöjä, autamme C Moren asiakaspalvelun puolella.
 

Usein kysyttyjä kysymyksiä 

Miksi C More TV:n tyylinen tuote on haluttu tuoda myyntiin? 
Asiakkaat ovat toivoneet hieman edullisempaa suoratoistopalvelutuotetta ja halusimme vastata asiakkaiden toiveisiin. Tutkimme markkinaa ja testasimme asiakkailla konsepteja, josta muotoutui C More TV. 


Miksi C More TV:ssä on mainontaa? 
Mainonnan esittäminen suoratoistopalvelussa on mahdollistanut C More TV -tuotteen edullisen hinnan kaikille Telian liittymäasiakkaille. 


Minkä verran mainoksia on ja missä ohjelmissa mainontaa on?
Mainoksia on nyt vain kotimaisissa ohjelmissa ja mainonnan määrä riippuu mm. ohjelman pituudesta. Mainonta tullaan sijoittelemaan niin, ettei se häiritse suuresti katselukokemusta. C More TV:ssä käytetään mtv-palvelusta opittuja käytäntöjä mainonnan sijoittelusta. 


Miksi C More TV:ssä ei aluksi ollut mainontaa ja nyt mainontaa esitetään? 
C More TV on täysin uudenlainen tuote ja halusimme varmistua mainonnan toimivuudesta suoratoistopalvelussa ennen sen esittämisen aloittamista.