Voimmeko auttaa?

C More ja MTV Katsomo yhdistyvät 10.10.

Suomalainen suoratoistokenttä uudistuu lokakuussa, kun MTV julkaisee uuden MTV Katsomo -suoratoistopalvelun. MTV:n nykyiset suoratoistopalvelut, MTV Katsomo ja C More, muuttavat tähän uuteen palveluun, joka tarjoilee ainutlaatuisen kattauksen laatusisältöjä ja genrejä aina viihteestä draamaan, uutis- ja ajankohtaisohjelmiin sekä realitysarjoihin ja urheiluun!

Milloin muutos astuu voimaan?
Uuden äärellä ollaan lokakuussa: 10.10.2023 lähtien näet kaikki MTV:n sisällöt - sekä maksuttomat että maksulliset - yhdestä palvelusta, yhdestä osoitteesta ja yhden kirjautumisen takaa. 

C More -suoratoistopalvelun käyttö loppuu syksyn aikana myöhemmin ilmoitettavan aikataulun mukaan. C Moren asiakkaat tulevat saamaan henkilökohtaisesti tiedon, kun C Moren käyttö on päättymässä. Operaattorin kautta C Moren ostaneet asiakkaat saavat lisätietoja omalta operaattoriltaan.  

Mitä tapahtuu tilaukselleni?
Ainoastaan tilauksesi nimi muuttuu. Voimassa olevien C More -tilausten hinnat säilyvät muutoksen yhteydessä ennallaan. C More -asiakkaat ovat myös saaneet henkilökohtaisesti tietoa omaa tilaustaan koskevista muutoksista, tarkistathan siis sähköpostisi. 

Jos olet tehnyt tilauksesi suoraan C Moreen, tilauksesi päivittyy automaattisesti eikä sen siirtyminen uuteen MTV Katsomoon vaadi sinulta toimenpiteitä. Jos olet ostanut C Moren operaattorin kautta, saat lisätietoja omalta operaattoriltasi.  

Muuttuvatko tilauksellani näkyvät sisällöt 10.10.?   
Eivät - C More -sisällöt siirtyvät sellaisinaan uuteen MTV Katsomoon, eli näet edelleen samat sisällöt ja jopa enemmän! Lisätietoja saat myös siirtymäapuristamme cmore.fi/katsomo.

Päivittyykö C More -suoratoistopalvelu automaattisesti MTV Katsomoksi?  
Ei päivity. Jotta voit jatkaa viihtymistä suosikkisarjojen, -elokuvien ja -urheilun parissa, asenna laitteillesi MTV Katsomo -sovellus. Kirjautuminen sovellukseen tapahtuu tutuilla C More -tunnuksillasi.

Mikäli uuteen MTV Katsomoon liittyen herää kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Seuraathan myös sähköpostiasi - tiedotamme asiakkaitamme vielä myöhemmin tarkentuvin tiedoin ja aikatauluin.