Voimmeko auttaa?

C More on muuttanut MTV Katsomoon

MTV Katsomo ja C More yhdistyivät koko Suomen kokoiseksi katsomoksi 10.10. Palveluita on hetken aikaa voinut käyttää rinnakkain, mutta nyt on tullut aika luopua C Moresta ja siirtyä ohjelmien pariin ainoastaan MTV Katsomossa. C Moren käyttö tulee suurimmalta osin päättymään maanantaina 20. marraskuuta. Muutokseen liittyen olemme alle koonneet aiheeseen liittyviä useiten kysyttyjä kysymyksiä.

Olen tehnyt tilauksen C Moressa, miten kirjaudun MTV Katsomoon? 
Kirjautuminen uuteen MTV Katsomoon tapahtuu samoilla tunnuksilla, joita olet käyttänyt aiemmin C Moressakin. Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit tilata salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi klikkaamalla kirjautumisen yhteydestä löytyvää "Oletko unohtanut salasanasi" -kenttää. Saat tämän jälkeen salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi. 

Minulla on tilattuna C More, mitä tilaukselleni käy?
Tilauksesi on siirtynyt automaattisesti MTV Katsomoon. Voimassa olevien C More -tilausten hinnat säilyvät muutoksen yhteydessä ennallaan. Voit tarkastella tilaustietojasi Oma tili -sivun kautta. 

Olen tehnyt tilauksen operaattoriasiakkaana, miten toimin?
Eri operaattoreiden asiakkaat siirtyvät uuteen MTV Katsomoon oman aikataulunsa mukaisesti. Operaattorit viestivät asiakkailleen, kun on aika siirtyä käyttämään uutta MTV Katsomoa. Viestintää odotellessa katselu onnistuu yhä C Moressa aiempaan tapaan. Mikäli olet saanut jo operaattoriltasi tiedon MTV Katsomoon siirtymisestä, onnistuu kirjautuminen näillä ohjeilla.

Miksi en löydä MTV Katsomosta kaikkia C Moresta tuttuja ominaisuuksia? 
MTV Katsomo on täysin uusi suoratoistopalvelu, jonka kehitystyö on kovassa vauhdissa pohjoismaalaisin voimin. Kaikki C Moresta tutut ominaisuudet eivät ole vielä käytössäsi, mutta lisäämme niitä palveluun niin pian kuin mahdollista.

Onko MTV Katsomo maksullinen?
MTV Katsomoa voit käyttää yhä myös täysin maksutta. Kirjautuminen uuteen palveluun tapahtuu samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin aiemmin MTV Katsomoon. Uusi palvelu sisältää myös MTV:n maksulliset sisällöt, jotka ovat tilattavissa MTV Katsomo+ -tuotteiden kautta.

Millä laitteilla voin katsella MTV Katsomoa? 
MTV Katsomoa voit katsella älytelevisiolla, mobiililaitteella ja tietokoneella. Kaikkiin tukemiimme katselutapoihin voit tutustua ohjeissamme