Voimmeko auttaa?

C More -suoratoistopalvelun uudet käyttöehdot ja tietosuojaseloste

cmore.fi-suoratoistopalvelun asiakkaat  

MTV siirtyi yrityskaupan myötä osaksi Telia Companya keväällä 2020 ja jatkona tälle muutokselle C More -suoratoistopalvelu siirtyy nyt kiinteäksi osaksi Telian Suomen toimintoja. C More -suoratoistopalvelun asiakkaat siirtyvät tässä yhteydessä MTV:ltä Telialle. Jatkossa C More -suoratoistopalvelulla on omat käyttöehdot sekä tietosuojaseloste, jotka korvaavat nykyiset MTV Oy:n palveluiden käyttöehdot sekä tietosuojakäytännön.  

C More -suoratoistopalvelua koskevat sopimukset siirtyvät MTV Oy:ltä Telia Finland Oyj:lle 1.7.2021. Samassa yhteydessä käyttöehdot muuttuvat ja aiemman tietosuojakäytännön korvaa uusi tietosuojaseloste. Tilaukset ja niistä perittävät hinnat säilyvät ennallaan. 

Muutetut käyttöehdot ja tietosuojaseloste tulevat voimaan 1.7.2021.  

C More -suoratoistopalvelun päivitetyt käyttöehdot löytyvät osoitteesta telia.fi/toimitusehdot-ja-palvelukuvaukset#viihde ja tietosuojaseloste osoitteesta telia.fi/tietosuoja-ja-tietoturva#cmore.

Halutessasi voit tehdä muutoksia tilaukseesi Oma tili -sivun kautta. Jos sinulla herää kysymyksiä tilaukseesi liittyen, niin olethan yhteydessä C Moren asiakaspalveluun. Mikäli sinulla on kysyttävää erityisesti henkilötietojen käsittelystä tai tietosuojaoikeuksistasi, voit olla yhteydessä Telia Finland Oyj:n tai MTV Oy:n tietosuojavastaavaan. Yhteystiedot löytyvät tietosuojaselosteesta.
 

Telian laskulla maksavat cmore.fi-suoratoistopalvelun asiakkaat 

Edelliset muutokset koskevat myös Telian laskulla maksavia cmore.fi-suoratoistopalvelun asiakkaita. Lisäksi palvelukuvaus muuttuu. Löydät palvelukuvauksen osoitteesta telia.fi/toimitusehdot-ja-palvelukuvaukset#viihde. Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan jatkossa C More -suoratoistopalvelun tietosuojaselostetta, joka korvaa nykyisen Telian tietosuojalausunnon ja MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta telia.fi/tietosuoja-ja-tietoturva#cmore.

Jos haluat tarkistaa tai tehdä muutoksia tilaukseesi, voit tehdä sen Minun Telia -sovelluksessa tai kirjautumalla osoitteessa telia.fi/kirjaudu. Tilaukseesi liittyvissä kysymyksissä olethan yhteydessä Telian asiakaspalveluun. Mikäli sinulla on kysyttävää erityisesti henkilötietojen käsittelystä tai tietosuojaoikeuksistasi, voit olla yhteydessä Telia Finland Oyj:n tai MTV Oy:n tietosuojavastaavaan. Yhteystiedot löytyvät tietosuojaselosteesta. 

 

Merkittävimmät muutokset tiivistettynä 

C More -suoratoistopalvelun käyttöehdot ja palvelukuvaus: 

  • C Moren suoratoistopalvelu siirtyy MTV:ltä Telialle. 
  • Lisätty kohta asiakkaan oikeudesta irtisanoa määräaikainen sopimus, mikäli palvelun sisältö muuttuu olennaisesti, eikä sitä voida korvata korvaavalla sisällöllä. 
  • Lisätty kohta mahdollisten hinnanmuutosten ilmoittamisesta.  

C More -suoratoistopalvelun tietosuojaseloste: 

  • Henkilötietojen käsittelytoimet ja asiakkaiden tietosuojaoikeudet säilyvät pääosin ennallaan. Telia ja MTV noudattavat samaa henkilötietojen käsittelyä koskevaa lainsäädäntöä. Tietosuojaseloste on laadittu MTV:n tietosuojakäytännön pohjalta. 
  • Jatkossa Telia ja MTV voivat tarvittaessa käsitellä henkilötietoja C More -suoratoistopalveluun liittyen yhteisrekisterinpitäjinä. Telian ja MTV:n roolit eri käsittelytilanteissa kerrotaan tietosuojaselosteessa.  
  • Tietosuojaselosteessa kerrotaan yhteisrekisterinpitäjien yhteystiedot. Voit aina olla yhteydessä kumpaan tahansa yhtiöön tilanteesta riippumatta, mikäli sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä. 
 

Operaattoriasiakkaat 

Operaattoritunnuksilla kirjautuvien asiakkaiden sekä (paikallis)operaattoreiden koodiasiakkaiden osalta käyttöehdot ja tietosuojaseloste pysyvät ennallaan. C More -palvelun käyttöehdot löytyvät edelleen osoitteesta https://www.mtvuutiset.fi/yritys/kayttoehdot ja tietosuojaseloste osoitteesta https://www.mtvuutiset.fi/yritys/tietosuoja


Usein kysyttyä


Miten asiakkaana hyödyn muutoksesta?
Osana Telian yhteispohjoismaista toimintaa C Moren asema esimerkiksi sisältö- ja urheiluoikeushankinnoista kilpaillessa vahvistuu entisestään. Lisäksi Telian asiakkaat saavat etuja C Moresta. Voit tutustua etuihin osoitteessa telia.fi/cmore

Miten käyttöehtojen ja tietosuojaselosteen muutokset vaikuttavat minuun C Moren suoratoistopalvelun asiakkaana?
C More -suoratoistopalvelua koskevan liiketoiminnan omistaa 1.7.2021 alkaen Telia Finland Oyj. Tämä tarkoittaa, että C More -suoratoistopalvelun tilaajilla on sopimussuhde jatkossa Suomen Telian kanssa ja Telia vastaa palvelun toimittamisesta ja käyttöehdoista. Korttiveloituksien saaja muuttuu C More / MTV:stä C More / Teliaksi, mutta käytännössä palvelun toiminta jatkuu kuten ennenkin eikä tilauksessasi tapahdu mitään muita muutoksia. Käyttöehtojen muutokset eivät siis vaadi sinulta toimenpiteitä.

C More -suoratoistopalveluun sovelletaan jatkossa uutta tietosuojaselostetta. Sen mukaisesti Telia ja MTV voivat toimia antamiesi asiakastietojen sekä palvelun käytön yhteydessä syntyvien tai muutoin kerättävien tietojen osalta sekä erillisinä että yhteisrekisterinpitäjinä tietojen käsittelytarkoituksesta riippuen. Voit tutustua tietosuojaselosteeseen tarkemmin täällä.

Olen tilannut C Moren Telian kautta, mitä asiakkuudelleni tapahtuu?
Käytännön tasolla jatkat asiakkaana aivan kuten aiemminkin. Asiakkuutesi myös C More -suoratoistopalvelun osalta siirtyy Telialle ja sopimussuhteesi MTV Oy:n päättyy.

Mitä minulle tapahtuu muun operaattorin C More -asiakkaana?
Muutos koskee ainoastaan C More -suoratoistopalvelun asiakkaita. Operaattoriasiakkaat eivät ole muutoksen piirissä. Eli käytännössä kaikki säilyy ennallaan, jatkat sopimussuhteessa oman operaattorisi kanssa. C Morea voi käyttää minkä tahansa operaattorin asiakkaana.

Haluan tarkistaa, mitä tietoja minusta siirtyy Telialle. Mitä teen?
Omien tietojen tarkistaminen tapahtuu C Moren Oma tili -sivulta. Kirjaudu sisään ja klikkaa sivulta kohtaa “Käyttäjätietojen keräys”. Avautuvalta sivulta voit tilata tietosi palveluun tallennettuun sähköpostiosoitteeseesi. Saat 1 tunnin sisällä sähköpostilla linkin tietojen lataamiseen. Lue lisää ohjeesta.

En halua, että sopimukseni tai tietoni siirtyvät Telialle. Mitä teen?
Jos et halua sopimuksesi siirtyvän Telialle, sinun tulee poistaa tilisi C Moresta. Jos sinulla on voimassa oleva tilaus C Moreen, sinun tulee ensin päättää C More -tilauksesi. Tilauksen irtisanominen tapahtuu C Moren Oma tili -sivulta. Kun tilaus on päättynyt, pääset poistamaan tilisi ja tietosi samalta sivulta (cmore.fi/omatili). Lue lisää ohjeesta tai voit tarvittaessa pyytää helposti apua asiakaspalvelumme chatista.
 
< Ajankohtaista