Voimmeko auttaa?

C Moren Ärräkoodi-kilpailu 2021

Kilpailun säännöt
 

1. Järjestäjä 

Kilpailun järjestää MTV Oy (Y-tunnus: 1093944-1, jäljempänä ”MTV”). 
Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä, kilpailuun liittyviä päätöksiä, sekä osallistumissivustolla olevia ohjeita ja tarkentavia ehtoja. 
 

2. Kilpailuun osallistuminen 

Voit osallistua kilpailuun kommentoimalla C Moren julkaisemaa kisapostausta Facebookissa. Kerro kommentissasi, mikä on parasta kesäkatsottavaa C Moresta. Kilpailuun voi osallistua vain kerran. Kilpailuun voi osallistua 29.6 - 30.6. klo 23.30 välisenä aikana. C More arpoo voittajat osallistumisajan päätyttyä, ja olemme heihin yhteydessä Facebookin yksityisviestillä.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Tiedot annetaan vain MTV:n käyttöön, ei Facebookille. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista. 
 

3. Osallistumisaika 

Kilpailuun voi osallistua 29.6 - 30.6. klo 23.30 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja vastauksia ei oteta huomioon. 
 

4. Palkinto 

C More arpoo yhteensä 61 kpl 5€ arvoisia Ärräkoodeja. Kaikkien koodien arvo yhteensä on 305 euroa.

Ilmoitamme voittajille Facebookin yksityisviestillä, jonka kautta myös palkintokoodi toimitetaan. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. MTV pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot tai yksittäiset palkinnon osat toisiin vastaavan arvoisiin. 

 
5.  Kilpailussa voittaminen ja palkinnoista ilmoittaminen 

Kilpailun voittajat arvotaan osallistumisajan päätyttyä ja palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan Facebook-tilille yksityisviestillä. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta 5 päivän kuluessa arvonnasta, taikka palkinto palautetaan muun toimitusesteen vuoksi, palkinto voidaan arpoa uudelleen.
  
Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä hylkäämiseen. MTV:llä on oikeus hylätä osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi. 
 

6. Vastuut 

Järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa MTV:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

MTV:n vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.
 

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään kilpailun järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen sekä palkintojen lähettämiseen voittajille. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin ja ne poistetaan, kun voittajat on arvottu ja palkinnot on lähetetty. Voittajien yhteystiedot säilytetään verottajaa varten kuusi vuotta.

Lue lisää henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta MTV:llä täältä: https://www.mtvuutiset.fi/tietosuoja
 
< Ajankohtaista