Voimmeko auttaa?

C Moren jalkapallokausi 2020/2021

C Moren futiskausi potkaistiin käyntiin 20.10!

Jalkapallofanille löytyy kolme eri huippuhyvää tuotevaihtoehtoa:
  1. C More Sport (kaikki urheilu paitsi Telian Liigapassi + tv-ohjelmat) 24,95€/kk
  2. C More Sport+ (kaikki urheilusisällöt + tv-ohjelmat) 29,95€/kk
  3. C More Total+ (kaikki C Moren ohjelmat) 34,95 €/kk

C Moren kaikki tilaukset jatkuvat automaattisesti kuukauden (30 vuorokautta) kerrallaan toistaiseksi voimassaolevina. Tilauksissa ei ole mitään määräaikaa, vaan irtisanominen onnistuu koska vain Omat tiedot -sivultasi. Samoilla tunnuksilla voi katsoa kahdelta laitteelta samaan aikaan, eli jos taloudessa on muita katselijoita, niin tunnukset vain hyötykäyttöön! Näillä laitteilla voit katsoa C Morea.

Jos olet Telian liittymäasiakas, tutustu etuhintaisiin C More -tuotteisiin täällä.
 

Lähde mukaan futishuumaan! Jos sinulla ei vielä ole tilausta C Moreen, korjaa tilanne täällä.


Tietoa kaudesta

Pääselostajina kuullaan Suomen pidetyimmäksi selostajaksi nousua tehneen Tuomas Virkkusen lisäksi edellisiltä kausilta tuttuja ääniä. Tiimissä jatkavat Kim Kallström, Tero Karhu, Lauri Kottonen ja Niki Juusela. C More selostaa kaikki Mestarien liigan ottelut suomeksi, ja vahvan selostusjoukkueen täydentävät Julius Sorjonen sekä Teppo Laaksonen.

C Moren jalkapallon asiantuntijatiimi kaudella 2020/21 koostuu äärimmäisen osaavasta nipusta entisiä kansainvälisen tason huippupelaajia, jotka ovat omien peliuriensa jälkeen ansioituneet myös valmennuspuolella. Petri Pasasen johdolla otteluiden käänteitä puivat Simo Valakari, Mikael Forssell, Antti Niemi, Mika Väyrynen ja Sami Hyypiä.
 

UEFA Champions League

C More näyttää suoratoistopalvelussaan yksinoikeudella Mestarien liigan ottelut syksyn karsintojen viimeisestä vaiheesta aina kesäkuun finaaliin asti.

Kaikki Mestarien liigan ottelut tullaan selostamaan suomeksi. Super Cupissa ja lohkovaiheesta eteenpäin kaikkien otteluiden ympärillä on huippuluokan studiolähetys.

Ottelut löytyvät livelähetyksen jälkeen suoratoistopalvelustamme tallenteina yhden kuukauden ajan, jotkut matsit jopa pidempäänkin.

Operaattorin kanavapaketilla näet kaksi ottelua jokaisesta pelislotista, eli neljä matsia illassa. Ottelut tulevat C More Sport 1 ja C More Sport 2 -kanavilta. 
 

UEFA Europa League

C Moren suoratoistopalvelussa näytetään suorana myös kaikki Eurooppa-liigan ottelut.

Selostamme suomeksi kaksi ottelua per pelislotti. Muissa Eurooppa-liigan lähetyksissä ei ole selostusta lainkaan, vain stadionin omat äänet. Studiolähetys nähdään finaalissa.

Eurooppa-liigan otteluista jää muutamia tallenteina suoratoistopalveluun. Selostetut "päälähetykset" saadaan pidettyä 1 kuukauden ajan, muista otteluista ei jää tallenteita. Kaikki pelit näet siis vain C Moren suoratoistopalvelusta.

Operaattorin kanavapaketilla näet kaksi ottelua jokaisesta pelislotista. Ottelut tulevat C More Sport 1 ja C More Sport 2 -kanavilta.
 

La Liga

C Moren suoratoistopalvelu välittää La Ligan kaikki ottelut suorana.

Jokaisen kierroksen kymmenestä ottelusta selostetaan suomeksi lähtökohtaisesti neljä ottelua. Tämä pitää sisällään kaikki FC Barcelonan ja Real Madridin ottelut.

La Ligan osalta suoratoistopalvelussa nähdään jälkikäteen kaikki ottelut 1 kuukauden ajan.

Operaattorin kanavapaketilla näet myös ison osan La Ligan otteluista – pääsääntöisesti C More Sport 2 -kanavalla.

< Ajankohtaista