Voimmeko auttaa?

C Moren värinmuutos

C More päivittyy Telian violetin sävyihin maanantaista 29.11.2021 alkaen. Uusi väritys näkyy esimerkiksi palvelun ulkoasussa ja urheilustudioissa.

Kysymyksiä ja vastauksia


Miksi C More vaihtaa väriä?

Violetin värin myötä C More on jatkossa entistä kiinteämpi osa Telia-perhettä, mikä takaa tulevaisuudessa yhä suuremmat tuotannot ja monipuolisemmat alkuperäissarjat.
 

Mitä tämä tarkoittaa minulle asiakkaana?

Telian violetti väritys tulee näkymään kaikkialla C Moren tekemisessä. C More -suoratoistopalvelun lisäksi violetti nousee jatkossa esiin esimerkiksi markkinoinnissa, logoissa ja urheilustudiossa. Punainen värimaailma jää kokonaan pois. C More jatkaa edelleenkin laadukkaiden sisältöjen ja hyvän asiakaskokemuksen tarjoamista


Mitä minun pitää asiakkaana tehdä, jotta C Moreni punainen väri vaihtuu violetiksi?

Uusi violetiksi värjätty mobiilisovellus päivittyy heti maanantaina 29.11. Jos väri ei vaihdu automaattisesti, voit päivittää sovelluksen laitteesi omasta sovelluskaupasta. Viimeistään 9.12. kaikkiin sovelluksiin ajetaan kuitenkin automaattinen violetin ulkoasun omaava päivitys.

 
Mikä ei muutu?

Myös violetinsävyisenä C Moren valttina säilyvät suomalaiseen makuun räätälöity laadukas ohjelmasisältö ja huippuluokan asiakaskokemus. C More on koukussa draamaan ja sitä C More tarjoaa myös asiakkailleen esimerkiksi hehkutettujen C More -alkuperäissarjojen ja kiinnostavimpien urheilusisältöjen muodossa. C Morella suhtaudutaan intohimoisesti mutkattoman ja ketterän asiakaskokemuksen sekä teknisen laadun kehittämiseen.  
 

Vaikuttaako tämä C Moren ja MTV:n sisältöyhteistyöhön?

Vahva yhteistyö C Moren ja MTV:n välillä säilyy entisellään. C Moren sisältöjen hankinta ja tuotanto hoituu yhä MTV:n sisältöammattilaisten toimesta. Telian tavoitteena on jatkaa C Moren kasvutarinaa ja vakiinnuttaa C Moren asema kotimaisten suoratoistopalveluiden kirkkaana ykkösenä.