Voimmeko auttaa?

Hybridi-TV eli HbbTV

Digita on ottanut käyttöön tv-järjestelmissään sovelluksen, joka mahdollistaa internet-sisältöjen tuomisen helposti televisiokanavien yhteyteen. Hybridi-tv-palvelut toimivat kun:

  1. Käytössäsi on Digitan antenni-tv-verkko tai Telian Kaapeli-TV
  2. Käytössäsi on laite joka tukee C Moren Hybridi-TV-palvelua.
  3. Televisiosi on kytkettynä internetiin.

Hybridi-TV:n käytön aloittaminen

Avain Hybridi-TV:n käyttöön on kaukosäätimen punainen nappi, jota kuvaruutuun automaattisesti ilmestyvä punainen painike kehottaa painamaan. Painamalla punaista nappia mtv:n kanavilla avautuu valikko, jonka kautta voi valita haluamansa sovelluksen. Kuvake näkyy vain niissä televisioissa, joissa on Hybridi-TV-ominaisuus aktivoituna ja jotka on yhdistetty verkkoon. 

Hybridi-tv on useissa vastaanottimissa aktivoitava ensimmäisellä käyttökerralla. Kun aktivointi on tehty, punainen painike ilmestyy televisioruutuun automaattisesti pian television käynnistämisen jälkeen ja kanavaa vaihdettaessa.

C More Hybridi-TV:ssa

Kaukosäätimen punaisen painikkeen takaa avautuva C Moren Hybridi-TV-palvelu on käytettävissä tällä hetkellä seuraavissa malleissa:

  • LG Smart TV:n vuosimalleille 2016-2019
  • Samsung Smart TV:n vuosimallille 2019
  • Philips Android Smart TV:n vuosimalleille 2018-2019
  • Sony Android Smart TV:n vuosimalleille 2016-2017
  • Panasonic Viera vuosimalleille 2017-2018
Löydät ohjelmasi joko "Kaikki ohjelmat" -listauksesta tai muista sovelluksistamme tutulla jaottelulla. Palvelua käytettäessä on ensin kirjauduttava sisälle C More-tunnuksillasi. Pääset kirjautumaan kohdasta Asetukset -> Kirjaudu sisään.

Yleisesti Hybridi-TV:sta

Digitan sivuilta löytyy paljon tietoa HbbTV:sta. Lyhyesti: "HbbTV on standardi, jonka lyhenne tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-palvelut näkyvät antenni-tv:n katsojille ja joidenkin kaapelioperaattoreiden verkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna." Lue lisää ja tutustu käyttöohjeisiin Digitan sivuilla.
 
< Ajankohtaista