MM-jääkiekko 2022

C More on MM-kiekon koti

Leijona-huuma saapuu jälleen C Moreen, kun reilu kaksiviikkoinen kiekkokarnevaali täyttää suoratoistopalvelun. Kisat käynnistyvät 13.5.2022 ja huipentuvat finaaliin 29.5.2022. 

C More esittää kaikki MM-kisojen 64 ottelua suorina lähetyksinä ilman katkoja. Kotikisojen ympärillä nähdään ennätyksellinen määrä ottelustudioita – yhteensä 30. Kaikki suorat ottelu- ja studiolähetykset, oheisohjelmat, ottelukoosteet ja laaja kattaus lisäohjelmistoa on katsottavissa C Moren suoratoistopalvelussa. TV:ssä C More Sport 1 on MM-kisojen pääkanava ja tarjoaa MM-ohjelmaa lähes ympäri vuorokauden. 

MM_Latka_120422_final2.jpg

Kiekkotiimi

C Moren pääselostajana on legendaarinen leijonaääni Antero Mertaranta. Selostustiimissä ovat mukana myös Mika Saukkonen, Jani Alkio, Teppo Laaksonen, Julius Sorjonen ja Aleksis Ärje.

Asiantuntijatiimissä mukana ovat Olli Jokinen, Sami Kapanen, Karri Kivi, Petri Kontiola, Mikko Koivu, Lasse Kukkonen, Lauri Marjamäki ja Tero Lehterä. Ottelustudioita luotsaa juontajanelikko Teemu Niikko, Minna Korkka, Suvi Puukangas ja Tuomas Nyholm.

Mukaan kiekkohuumaan

Jokainen urheiluhetki, leffat, sarjat ja ohjelmat ovat katsottavissa omalla näytölläsi 24/7 kun nappaat tilauksen käyntiin. Unohtumattomat kotikisat sisältyvät palvelussamme seuraaviin tuotteisiin: 
  • C More Total+ - sisältäen urheilulähetykset, elokuvat ja sarjat, 34,95 €/kk 
  • C More Sport - sisältäen C Moren urheilulähetykset (pl. Liiga-pelit), 29,95 €/kk
Jos takataskusta löytyy Telian liittymä, kannattaa vilkaista Telian tarjoamat liittymäasiakasedut täältä: https://www.cmore.fi/telia.
Älä missaa sekuntiakaan, vaan tilaa tästä
Jos mikä tahansa asia jäi vielä askarruttamaan, olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä MM-jääkiekon usein kysyttyä -ohjeeseemme.