Voimmeko auttaa?

Mitä ohjelmia C Moressa on?

Leffat ja sarjat

C More tarjoaa lukuisia Hollywood-ensi-iltaelokuvia vuodessa. Käytettävänäsi on valtava elokuvakirjasto, joka sisältää niin vanhoja klassikoita, kuin suosittuja uutuusleffojakin (Fox, MGM, Paramount, Disney, Universal, Warner yms).

Elokuvien lisäksi löydät C Moren valikoimasta laatusarjojen (Showtime, Universal, Warner, Starz, BBC jne.) uusimmat tuotantokaudet vain vuorokauden viiveellä USA:n ensiesityksestä (mm. Peaky Blinders ja Younger).

Entistä suuremmassa roolissa ovat myös kotimaiset- ja pohjoismaiset laatusarjat ja elokuvat. C More tuottaa myös omia alkuperäissarjoja, näitä ovat mm. Sunnuntailounas ja Aallonmurtaja

Elokuvien ja sarjojen valikoimaa täydentävät laadukkaat dokumentit ajankohtaisista sekä historiallisistakin ilmiöistä.

Kaikilla sisällöillä on rajattu katseluaika, joka määräytyy jokaisen ohjelman sopimuksen mukaan. Eli jokin elokuva voi olla katsottavissa 6 kuukautta ja jokin sarja taas 3 vuotta. Kannattaa siis ottaa tavaksi vilkaista katseluajan päättyminen Suosikki-listalle menevistä ohjelmista, jottei käy köpelösti! Lisätietoja ohjeessa Ohjelman poistuminen C Moresta.


MTV:n ohjelmia ilman mainoksia

Voit katsella myös MTV:n tv-kanavilta ja mtv-palvelusta tuttuja ohjelmia C Moresta ilman mainoksia. Osa ohjelmista näytetään C Moressa jo ennakkoon!

Katso meiltä lempiklassikkosarjasi uudet jaksot: Lemmen viemää, Kauniit ja rohkeat, Salatut elämät
Rakastu uudelleen ja uudelleen ja yhä uudelleen: Ensitreffit alttarilla (monesta eri maasta!), Maajussille morsian, Paluu alttarille

.. ja tietysti paljon muuta. Tutustu koko valikoimaan TV-ohjelmat -osiossa.

 

Lastenohjelmat

C Moresta löydät laajan kattauksen lastenohjelmia lapsille ja lapsenmielisille.

Valikoimassa on rakastettuja klassikoita, sekä uusimpia animaatioita mm. SF Kidsin valikoimasta. Löydät C Moresta myös kaikki 104 jaksoa uudelleendubattuja Muumilaakson tarinoita. Voit tutustua tarkemmin lastenohjelmien valikoimaan C Moren lastenohjelmien sivulla.

iOS ja Android -mobiiliapplikaatioista löytyvien Juniori-profiilien avulla C Moren sisällön voi rajata näyttämään pelkkiä Juniori-kategorian alta löytyviä lastenohjelmia. Juniori-sisällöistä voi helposti rakentaa omia Suosikki ja Jatka katselua -listauksia. Juniori-profiilin saa helposti päälle ja pois applikaation sivuvalikosta. 

 

Urheilu

C More näyttää maailman seuratuimpia lajeja, kuten formuloita ja golfia. Myös urheilun huipputapahtumat, esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, ovat osa C Moren urheilutarjontaa.

C More tarjoaa mahdollisuuden seurata koko kauden ajan myös Champions Hockey Leaguen (CHL), Svenska Hockey Ligan (SHL), MotoGP:n ja yleisurheilun jännitysnäytelmiä (Timanttiliiga, talvella hallikilpailut). Näiden lisäksi seurattavanasi on myös jalkapallon UEFA Champions League, UEFA Europa League sekä Espanjan La Liga.

Urheilulähetyksien tallenteet säilyvät palvelussa pääasiassa yhden kuukauden (30 pv). Poikkeuksena tästä muun muassa formuloiden tallenteet, jotka säilyvät aina vain seuraavan kisaviikonlopun alkuun asti.

Voit tutustua tämän hetken urheiluvalikoimaan C More Sport -lajisivulla.
 

< Ajankohtaista