Voimmeko auttaa?

Muutoksia C Moren urheilutuotteisiin

C Moren urheilutuotteiden hinnat päivittyvät 24.8.2022 alkaen. Nykyasiakkaille urheilua sisältävien tuotteiden uudet hinnat tulevat voimaan 27.9.2022 uusiutuvissa maksuissa.

Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

Miksi hinnat nousivat?
Monipuolinen urheilutarjonta on C Morelle sydämenasia ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat urheiluhetket lajista kuin lajista. Urheiluoikeudet ovat arvokkaita ja urheiluoikeuksien hinnat ovat viime vuosina nousseet huomattavasti, jonka takia joudumme nostamaan hintoja.

Miten hintojen korotuksesta on viestitty?
Olemme lähettäneet kaikille C More -tilauksen omaaville asiakkaillemme sähköpostilla tiedotteen tuoteuudistuksesta 24.8.2022. Viesti lähetettiin kaikille asiakkaille, joilla on ollut liveurheilua sisältävä tilaus aktiivisena aamulla 24.8.2022.

Mitä tuotteita muutos koskee?
Muutos koskee urheilua sisältäviä tuotteita, joita ovat Telia Liigapassi, C More Sport ja C More Total+. 

Mistä löydän tilaukseni uuden hinnan? 
Löydät tilaustasi koskevan tiedotteen sähköpostistasi. Viesti on lähetetty kaikille asiakkaille, joilla on ollut liveurheilua sisältävä tilaus aktiivisena aamulla 24.8.2022.

Miten voin muuttaa tilaustani?
Oma tili -sivulta pääset näppärästi muuttamaan tuotettasi tai halutessasi irtisanomaan tilauksesi.

Mitä tapahtuu C More Sport+ -tilaukselle?
Yksinkertaistamme tuotevalikoimaa helpottaaksemme sopivan tuotteen valintaa ja sen vuoksi C More Sport+ -tuote lakkautetaan. Voimassa olevat C More Sport+ -tilaukset vaihdetaan palvelun koko tarjonnan sisältävään C More Total+ -tilaukseen. Olemme lähettäneet asiasta tiedotteen sähköpostitse kaikille C More Sport+ -tuotteen omaaville 25.8.2022.