Voimmeko auttaa?

Urheilulähetysten poikkeukset

Koronavirus on peruuttanut ja siirtänyt urheilutapahtumia ympäri maailman. Seuraamme tiiviisti virallista tiedotusta ja päivitämme tälle sivulle viimeisimmät tiedot siitä, milloin urheilijoiden arvioidaan pääsevän jälleen turvallisesti kisakentille ja kaukaloihin.
Huomaathan, että tiedot ovat alustavia ja voivat muuttua kisajärjestäjien näin päättäessä. Kerromme sivulla ainoastaan lajiliittojen ja kisaorganisaatioiden tiedottamista aikatauluista.
Urheilutapahtumien siirtymisten vuoksi olemme laskeneet kaikkien urheilutuotteidemme kestotilaajien hinnan automaattisesti 12,95 euroon. Muutokset on tehty puolestasi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Lue lisää tuotteiden muutoksista täältä.

Toivomme C Morella, että mahdollisimman pian olisi turvallista nauttia jälleen mahdollisimman monipuolisesti liveurheilusta. Sitä odotellessa C More on täynnä eri lajien klassikoita, ottelukoosteita ja urheiludokumentteja.
 

Moottoriurheilu

FORMULA 1

F1-kauden alkua kaavaillaan Itävaltaan 3.-5.7.2020.
Formula 1 -organisaatio ei ole vielä julkistanut mahdollista uutta kisakalenteria. Näillä näkymin kausi ajettaisiin loppuvuoden aikana 15-18 osakilpailun mittaisena. Myös pienemmät Formula-luokat odottavat vahvistusta uudesta kisakalenterista. (formula1.com)

MTV Uutisten urheilutoimitus raportoi tilanteesta: mtvuutiset.fi/F1


MOTOGP

MotoGP:ssä on valmisteltu ehdotus, jonka myötä ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokka alkaisi 19.7.2020 Jerezissä. Alkukauden osakilpailut on peruttu tai siirretty myöhäisempään ajankohtaan. Peruuntuneiden osakilpailujen joukossa on suomalaisten harmiksi myös KymiRingin kilpailu. (motogp.com)

MXGP

Alustavan kalenterin mukaan motocrossin MM-sarjan MXGP:n kausi jatkuisi Venäjältä 2.8.2020.Jalkapallo

LA LIGA
Espanjan La Liga palaa tämänhetkisten tietojen mukaan tauolta kesäkuun toisella viikolla. Seuraamme La Ligan tiedotusta ja päivitämme mahdollisimman pian lisätietoja sekä otteluohjelman. (laliga.com)

MESTARIEN LIIGA
Odotamme lisätietoja Mestarien liigan loppukauden otteluista (UEFA.com).

EUROOPPA-LIIGA
Odotamme lisätietoja Mestarien liigan loppukauden otteluista (UEFA.com).Jääkiekko

Jääkiekko jatkuu jälleen syksyllä. Suomessa Liigan tavoitteena on saada pelit käyntiin mahdollisuuksien mukaan syyskuussa. Myös Ruotsin SHL pyrkii aloittamaan kauden samaan aikaan.
Champions Hockey Leaguen kauden käynnistyminen puolestaan on siirretty lokakuulle.


Golf

THE PLAYERS
Golf palaa ruutuun jälleen kesäkuussa kolmen kilpailun voimin. (pgatour.com)

Kesäkuun kilpailut:
11.-14.6. Charles Schwab Challenge
18.-21.6. RBC Heritage
25.-28.6. Travelers ChampionshipYleisurheilu

TIMANTTILIIGA
Timanttiliigassa yleisurheilun huiput kohtaavat alustavan kalenterin mukaan ensimmäisen kerran 14.8.2020 Monacossa. Tänä vuonna suunnitelmissa on pidentää kautta lokakuulle asti. (diamondleague.com)
14.8. Monaco
16.8. Gateshead
23.8. Tukholma
2.9. Lausanne
4.9. Bryssel
6.9. Pariisi (odottaa vahvistusta)
17.9. Rooma
19.9. Shanghai
4.10. Eugene
9.10. Doha
17.10. Kiina (sijaintia ei vielä vahvistettu)
 

Ravit

C Morella seurataan raveja päivittäin. Ruotsissa kilpailuja on järjestetty koko kevään ajan, ja myös Suomessa kilpailut käynnistyivät jälleen toukokuussa. C Moren lähetyksissä seurataan kilpailukalenterien mukaan sekä Suomen että Ruotsin lähtöjä.

 

< Ajankohtaista