Voimmeko auttaa?

Apple TV -sovellus

Apple TV:n 4. sukupolven laitteisiin (Apple TV 4 ja Apple TV 4K) on kehitetty oma C More -sovellus. Voit ladata sovelluksen Apple TV:seen App Storesta nimellä "C More Suomi". Tunnista oman Apple TV:si sukupolvi Applen sivulla.

Voit myös tutustua Apple TV:n ominaisuuksiin ja käyttömahdollisuuksiin täällä.
 

Sovelluksen asentaminen

Ennen C More -sovelluksen asentamista, varmista että olet asentanut viimeisimmän ohjelmistoversion televisioosi. (Asetukset -> Järjestelmä -> Ohjelmistopäivitys)

Avaa Apple TV:n kotivalikko painamalla kaukosäätimen Menu-nappulaa ja siirry sieltä App Storeen. Etsi sieltä C More Suomi -sovellus hausta tai listauksista. Avaa C More -sovelluksen sivu, asenna sovellus ja odota, että sovellus on asentunut.

Sovelluksen voi avata App Storesta, tai omiin listoihin muodostuneesta pikakuvakkeesta.Kirjautuminen

Valitse aloitusnäkymästä haluamasi kirjautumistapa ja seuraa ohjeita näytöltä.

  • Tavallinen kirjautuminen tapahtuu kirjoittamalla ensimmäiseen kenttään käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja valitse "Jatka". Seuraavaan kenttään kirjoita salasanasi ja paina jälleen "Jatka".
  • Puhelimella kirjautuminen käy näppärästi yhdistämällä puhelin samaan langattomaan verkkoon Apple TV:n kanssa. Valitse television ruudulta laitteesi ja avaa puhelimesta C More -sovellus. Puhelimen näytölle tupsahtaa ilmoitus, josta voit hyväksyä Apple TV kirjautumisen.

Voit myös tilata unohtuneen salasanan vaihtolinkin sähköpostiisi valitsemalla "Salasana unohtunut".
 

Ongelmatilanteessa

Teknisissä ongelmissa suosittelemme ensi hätään kirjautumista ulos ja takaisin sisään. Sovelluksen sulkeminen ja uudelleen avaaminenkin voi auttaa.

Yllättävän monet ongelmat voivat poistua virtabootin avulla. Virtabootti tarkoittaa, että irroitat laitteen sekä virtalähteestä, että televisiosta muutamaksi minuutiksi.

Mikäli ongelma jatkuu, voit vielä käydä tarkistamassa sovelluksen päivitykset tai jopa poistaa ja uudelleen ladata sovelluksen.

  • Päivitykset: Menu -> App Store -> Ostetut (Purchased) -> C More Suomi -> Päivitä (jos lukee Avaa, päivityksiä ei ole saatavilla).
  • Poistaminen: Menu-näkymässä vie valinta C Moren sovelluksen päälle ja paina "ok"-nappulaa kunnes sovellus pompahtaa ja alkaa värisemään. Paina sen jälkeen play/pause -nappulaa saadaksesi esiin valinnat. Valitse Poista ja käy sen jälkeen etsimässä sovellus App Storesta, jossa voit ladata sen takaisin laitteellesi.

Jos ongelma kuitenkin jatkuu tai toistuu, ota yhteyttä C Moren asiakaspalveluun. Liitä yhteydenottoon tiedot laitteestasi ja sovelluksesta, löydät ne helposti avaamalla C More -sovelluksen ja siirtymällä sovelluksen ylälaidasta Kirjaudu-valikkoon. Omat tiedot -osiosta löytyy samalla kerralla kaikki tarpeellinen, voit vaikka ottaa kuvan tiedoista.

Löydät Apple TV:si tiedot vaihtoehtoisesti myös reittiä Asetukset -> Yleiset -> Tietoja.

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta applikaatiosta.