Voimmeko auttaa?

C More Telia Play -boksilla

C More -sovellus on valmiiksi asennettuna uusimmilla Telia Play bokseilla (Arris 5305, Arris 4302 ja SDMC DV8919). Löydät sovelluksen painamalla kaukosäätimen Menu-näppäintä ja valitsemalla Alku-valikosta Sovellukset. 

Sovellusta käyttääksesi tarvitset voimassaolevan C More -tilauksen joko Telialta tai CMore.fi -palvelusta. Sovellus sisältää kaikki samat ohjelmat ja lähetykset, kuin C More -palvelun muutkin sovellukset.

Sovellukseen pääset kirjautumaan joko C Moren suoratoistopalvelun tunnuksilla (Kirjaudu sisään tai Kirjaudu aktivointikoodilla) tai Telia Play -käyttäjätunnuksilla (Kirjaudu operaattoritunnuksilla/Kirjaudu Telia-tunnuksella).
 

Ongelmatilanteessa

Teknisissä ongelmissa suosittelemme ensi hätään tekemän laitteelle virtabootin. Virtabootti tarkoittaa, että irroitat laitteen virtajohdon seinästä muutamaksi minuutiksi.

Ole yhteydessä Telian asiakaspalveluun , jos...
  • Telia Play -boksin kaikissa tai useissa palveluissa tai tallennuksissa on häiriöitä
  • sinulla on kysyttävää Telian kautta tilatuista kanavapaketeista
  • kirjautuminen Telia Play -boksilla ei onnistu tai sovelluksen mukaan sinulla ei ole oikeuksia ohjelmiin, joiden tulisi kuulua Telian C More -tilaukseesi
Ole yhteydessä CMore.fin asiakaspalveluun, jos...
  • ohjelmissa tai lähetyksissä on ongelmia
  • sovelluksen sisällä tapahtuu muita virheitä (kirjautumisen jälkeen)
  • kirjautuminen C More -suoratoistopalvelun tunnuksilla ei onnistu, tai sinulla on muita kysymyksiä tunnuksiisi liittyen

Otamme molemmissa asiakaspalveluissa myös mielellämme vastaan palautetta applikaatiosta.