Voimmeko auttaa?

Android

Käyttääksesi C Morea Android-mobiililaitteellasi, tarvitset C More Suomi -sovelluksen. Sovellus on ilmainen ja sen lataaminen onnistuu Google Play Storesta (Play Kauppa). Pääset lataamaan sovelluksen myös suoraan tästä.

Suosittelemme päivittämään sovelluksen aina uusimpaan Google Playsta saatavilla olevaan versioon.

C More Suomi -sovellus on yhteensopiva suurimman osan Android-älypuhelimien ja -tablettien kanssa, joihin on asennettu Android 7.1 tai tätä uudempi käyttöjärjestelmäversio. Tarvittaessa oman laitteesi Android-version voit tarkastaa seuraavasti:

  • Asetukset -> Tietoja laitteesta -> Ohjelmiston tiedot -> Android-versio
  • Android 7:lla reitti on: Asetukset -> Tietoja laitteesta -> Android-versio
  • Android 8:lla reitti on: Asetukset -> Järjestelmä -> Tietoja laitteesta -> Android-versio

Sovellus on tuettu vain tehdasasennetuilla käyttöjärjestelmillä, eikä toimi rootatuilla Android-laitteilla.

Huomaa myös, että laitteen tulee olla Googlen sertifioima. Voit tarkistaa laitteesi sertifioinnin kohdasta Play Kauppa -> Asetukset -> Laitteen sertifiointi.

Mikäli kohtaat haasteita, löydät apuja osiosta Apua ongelmatilanteessa. Jos ongelma kuitenkin jatkuu tai toistuu, ota yhteyttä C Moren asiakaspalveluun. Liitä yhteydenottoon tiedot laitteestasi ja sovelluksesta, löydät ne helposti avaamalla C More -sovelluksen ja siirtymällä valikkoon oikeasta ylänurkasta. Omat tiedot -osiosta löytyy samalla kerralla kaikki tarpeellinen, voit vaikka ottaa kuvan tiedoista ja liittää sen yhteydenottoosi.

Mikäli tahdot tietoja Android TV sovelluksesta, siirry ohjeeseen C More Android TV:llä.