Voimmeko auttaa?

Apple iOS

Käyttääksesi C Morea iOS-mobiililaitteellasi, tarvitset C More Suomi -sovelluksen. Sovellus on ilmainen ja sen lataaminen onnistuu AppStoresta. Pääset lataamaan C More Suomi -sovelluksen suoraan tästä. 

Suosittelemme päivittämään sovelluksen aina uusimpaan App Storessa saatavilla olevaan versioon.

C More -sovellus on yhteensopiva uusimpien iPad, iPhone ja iPod touch  -laitteiden kanssa. Laitteille tulee olla asennettuna iOS 14 tai tätä uudempi käyttöjärjestelmäversio. Oman laitteesi iOS-version voit tarkastaa reittiä Asetukset -> Yleiset -> Tietoja -> Versio.

Mikäli kohtaat muita haasteita, löydät apuja osiosta Apua ongelmatilanteessa. Jos ongelma kuitenkin jatkuu tai toistuu, ota yhteyttä C Moren asiakaspalveluun. Liitä yhteydenottoon tiedot laitteestasi ja sovelluksesta, löydät ne helposti avaamalla C More -sovelluksen ja valitsemalla alavalikosta oikean puoleisimman kuvakkeen. Profiilivalikosta löydät Omat tiedot -osion, josta löytyy samalla kerralla kaikki tarpeellinen, voit vaikka ottaa kuvan tiedoista ja liittää sen yhteydenottoosi.

Mikäli tahdot tietoja Apple TV sovelluksesta, siirry ohjeeseen Apple TV -sovellus. AirPlay-ohjeen löydät täältä: AirPlay -toiminto.