Voimmeko auttaa?

C More LG Smart TV:llä

C Moren applikaatio on julkaistu LG Smart TV:n vuosimalleille 2016-2022 (webOS-käyttöjärjestelmä 3.0 ja uudemmat).
 

Näin selvität, minkä vuosimallin televisio sinulla on

Televisiosi mallimerkinnän ja ohjelmistoversion löydät TV:n asetusvalikosta (Asetukset -> Kaikki Asetukset -> Yleiset -> Tietoja tästä TV:stä). Mallimerkinnän perusteella (esim. webOS TV UJ6307) avulla voit selvittää mm. television valmistusvuoden. Mallimerkinnän tulkitsemiseen löydät apuja täältä.

Huomaathan, että sovellus ei toimi LG:n televisioilla, joissa on netcast-käyttöjärjestelmä tai vanhempi webOS käyttöjärjestelmä kuin 3.0.
 

Applikaation asentaminen

Ennen C More -sovelluksen asentamista, varmista että olet asentanut viimeisimmän ohjelmistoversion televisioosi.
 
Pääset televisiosi Smart -tilaan painamalla kaukosäätimen koti-nappulaa. Mene LG Content Store -kauppaan ja etsi sieltä C More Suomi -sovellus hausta tai listauksista. Avaa C More -sovelluksen sivu, asenna sovellus ja odota, että sovellus on asentunut.
 
Sovelluksen voi avata saman tien Content Storen -sivuilta, tai työkaluriviin automaattisesti syntyneestä pikakuvakkeesta.
 
Uudet pikakuvakkeet menevät sovelluslistan viimeiseksi, joten jos et löydä pikakuvaketta heti, selaa pidemmälle. Voit järjestellä kuvakkeita työkalurivissä, painamalla enter-nappia pitkään pohjassa jonkin sovelluksen kohdalla.
 

Kirjautuminen

Pääset liikkumaan kirjautumiskentässä kaukosäätimesi nuolinäppäimillä. Vaihtoehtoina on kirjautua sisään aktivointikoodilla, käyttäjätunnuksella ja salasanalla tai QR-koodilla. Ohjeet aktivointikoodin ja QR-koodin käyttämiseen löydät tästä ohjeesta.

Käyttäjätunnusta ja salasanaa käyttäessäsi saat näppäimistön auki klikkaamalla halutun rivin kohdalla kaukosäätimesi enter-painiketta. Tunnukset kirjoitettuasi pääset jatkamaan klikkaamalla näppäimistöstä "enter". Viimeistele kirjautuminen vielä "Kirjaudu sisään" -painikkeella.
 

Ongelmatilanteessa

Kokemuksiemme mukaan älytelevisioiden kanssa monet yllättävätkin ongelmat voivat poistua virtabootin avulla. Teknisissä ongelmissa suosittelemme siis ensimmäisenä irrottamaan television virtajohdon seinästä muutamaksi minuutiksi.
 
Myös sovelluksen poistaminen ja uudelleen lataaminen voi auttaa. Se tapahtuu, kun avaat kotinappulalla työkalurivin ja painat pitkään enteriä sovelluksen kohdalla. Tässä tilassa voit siirrellä sovelluksia, tai jos painat nuolta alaspäin, valinnassa olevan sovelluksen ylle ilmestyy X-nappula, jota painamalla pääset poistamaan sovelluksen kokonaan. Tämän jälkeen uudelleenasennus onnistuu Content Storesta.
 
Viimeisenä keinona on koko television palauttaminen lähtöasetuksiinsa (Asetukset -> Yleiset -> Palauta alkuasetuksiin).
 
Jos ongelma kuitenkin jatkuu tai toistuu, ota yhteyttä C Moren asiakaspalveluun. Liitä yhteydenottoon tiedot laitteestasi ja sovelluksesta, löydät ne helposti avaamalla C More -sovelluksen ylävalikon ratas-kuvakkeen. Tekniset tiedot -osiosta löytyy samalla kerralla kaikki tarpeellinen, voit vaikka ottaa kuvan tiedoista.

Otamme myös mielellämme vastaan palautetta applikaatiosta.
 

Livelähetys ei käynnisty

Sovelluksen, LG-laitteiston ja reitittimen välillä yhteydet saattavat joskus mennä solmuun, joka aiheuttaa sen että ohjelmat eivät sovelluksessa lataudu. Tähän auttaa television verkkoasetuksien IPv6 -valinnan ottaminen pois käytöstä:

1. Avaa television omat asetukset (sellainen ratas-näppäin useimmissa kaukosäätimissä)
2. Valitse ”Kaikki asetukset”
3. Valitse ”Verkko”
4. Riippuen käytätkö langatonta vai langallista verkkoa
  • Valitse ”WiFi” ja ”WiFi lisäasetukset”
  • tai "Ethernet" ja "Ethernet lisäasetukset"
5. Mene kohtaan IPv6 ja ota se pois käytöstä.

Tämä asetus ei vaikuta muihin sovelluksiin tai muutenkaan television toimintaan mitenkään. Jos kuitenkin tuntuu siltä, että siitä aiheutuu muiden sovelluksien osalla haittaa tai jos se ei nyt jostain syystä sinulla edes auta tähän ongelmaan, voit käydä laittamassa IPv6 -valinnan takaisin päälle.
 

Sovelluksen lapsilukko

Saat avattua sovelluksen lapsilukon C More -salasanallasi. Lapsilukon poistaminen käytöstä ei ikävä kyllä ole mahdollista, sillä LG vaatii sen tiettyihin sisältöihin.