Voimmeko auttaa?

C More HybridiTV:llä

Digita on ottanut käyttöön tv-järjestelmissään sovelluksen, joka mahdollistaa internet-sisältöjen tuomisen helposti televisiokanavien yhteyteen. HybridiTV-palvelut toimivat kun:

  1. Käytössäsi on Digitan antenni-TV-verkko tai Telian, DNA:n ja Elisan Kaapeli-TV -verkko.
  2. Käytössäsi on laite joka tukee C Moren HybridiTV-palvelua.
  3. Televisiosi on kytkettynä internetiin.


Mikä on HybridiTV?

HybridiTV rikastaa katseluelämystä tuomalla internetin vuorovaikutteiset ominaisuudet osaksi tv-lähetystä. HybridiTV:n palvelut ovat kanavakohtaisia ja niiden avulla voidaan tarjota kanavaan liittyviä nettisisältöjä.

HybridiTV:llä katsoja voi päästä tarkastelemaan ohjelmien lisäsisältöjä sekä osallistumaan ohjelmiin esimerkiksi äänestämällä kaukosäätimellä. Kattavasti lisätietoa HybridiTV:n ominaisuuksista löydät Digitan sivuilta.


C Moren käyttö HybridiTV:ssä

C Moren HybridiTV-palvelu on tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa malleissa:

  • LG Smart TV:n vuosimalleille 2016-2019
  • Samsung Smart TV:n vuosimallille 2019
  • Philips Android Smart TV:n vuosimalleille 2018-2019
  • Philips Linux/Saphi 2018-2020
  • Sony Android Smart TV:n vuosimalleille 2016-2017
  • Panasonic Viera vuosimalleille 2017-2018


Avain HybridiTV:n käyttöön on kaukosäätimen punainen nappi. HybridiTV on useissa vastaanottimissa aktivoitava ensimmäisellä käyttökerralla. Kun aktivointi on tehty, punainen painike ilmestyy televisioruutuun automaattisesti pian television käynnistämisen jälkeen ja kanavaa vaihdettaessa.

Painamalla punaista nappia MTV:n kanavilla (MTV3, Sub ja AVA) avautuu valikko, jonka kautta voit avata C Moren HybridiTV-palvelun. Palvelua käytettäessä on ensin kirjauduttava sisälle C More -tunnuksillasi. Pääset kirjautumaan kohdasta Asetukset →  Kirjaudu sisään.