Voimmeko auttaa?

Mitä ohjelmia C Moressa on?

C More tarjoaa huippukattauksen sarjoja ja leffoja kotimaisista C More -alkuperäissuosikeista Hollywood-hitteihin, pohjoismaisiin klassikoihin ja reality-ohjelmiin. Viihteen lisäksi C Moresta löytyy loistava kattaus huippu-urheilua. Käytettävänäsi on siis valtava määrä viihdettä jokaiseen makuun, perheen pienimpiä unohtamatta.
 

C More -alkuperäistuotanto

C Moren omat alkuperäissarjat ovat palvelumme sydän – ja käyttäjien ehdoton suosikkigenre. Viimeisimpänä lisäyksenä Sininen enkeli, joka kuvaa värikästä ja elävää 80-luvun Helsinkiä sekä sen kukoistavaa juppikulttuuria ainutlaatuisella tavalla. Tämän menestyssarjan lisäksi kotimaiset alkuperäissarjat kuten Roba, Onnela, Rantabaari, Aallonmurtaja, Ex-Onnelliset ja Hotel Swan Helsinki ovat hurmanneet katsojat.

Ruotsalaiset C More -alkuperäissuosikit, kuten Gåsmamman, Hamilton, Tervetuloa Sjölyckaniin! ja Top Dog, ovat myös aina katsotuimpien sarjojen kärjessä.

Tutustu koko tuotantoon Alkuperäissarjat -osiossa. 

Hayun reality-sarjat

Hayu on reality-ohjelmiin erikoistunut brändi, jonka alle kuuluvat mm. Keeping up with the Kardashians, Beverly Hillsin täydelliset naiset, Below Deck, Million Dollar Listing sekä lukuisia true crime -sarjoja. C Morelta löytyy kattava tarjonta hayun realitya, mukaan lukien runsaasti uunituoreita kausia jenkkitahtiin esitettynä.

Tutustu koko hayu -valikoimaan.
 

MTV:n ohjelmia ilman mainoksia

C Moressa voit katsoa MTV:n tv-kanavilta ja MTV Katsomosta tuttuja viihdeohjelmia ilman mainoksia. Osa ohjelmista näytetään myös C Moressa ennen tv-ensi-iltaa. Katso meiltä lempisarjasi uudet jaksot, kuten Salatut elämät, Kauniit ja rohkeat ja Lemmen viemää, tai rakastu uudelleen ja uudelleen Ensitreffit alttarilla, Maajussille morsian ja Love Island Suomi -ohjelmien parissa.

Tutustu koko valikoimaan TV-ohjelmat -osiossa. 

Lastenohjelmat

C Moresta löydät laajan kattauksen lasten- ja koko perheen ohjelmia. Valikoimassa on rakastettuja klassikoita sekä uusimpia animaatioita mm. SF Kidsin valikoimasta. Meiltä löydät myös kaikki 104 jaksoa Muumilaakson tarinoita uudelleen dubattuna. Juniori-profiilin avulla C Moren voi rajata näyttämään pelkkiä Juniori-kategorian alta löytyviä ohjelmia perheen pienimmille.

Tutustu koko valikoimaan Juniori -sivulla. 
 

Viihdesisältöjen katseluajasta

Kaikilla sisällöillä on rajattu katseluaika, joka määräytyy jokaisen ohjelman sopimuksen mukaan. Jokin elokuva voi olla esimerkiksi katsottavissa 3 kuukautta, jokin sarja taas 4 vuotta. Pyrimme parhaamme mukaan tiedottamaan sisältöjen poistumisesta palvelusta, mutta kannattaa ottaa tavaksi vilkaista katseluajan päättyminen suosikeista, jotta ehdit ne varmasti katsoa.

Lue lisää Ohjelmien poistumisesta C Moresta

 

Urheilu

Voit tutustua tämän hetken urheiluvalikoimaan C More Sport -lajisivulla. Tarjonta pitää sisällään mm. Suomen kovimmat jääkiekkosarjat Liigan ja Mestiksen, jalkapallon Mestarien Liigaa sekä uusimpana tulokkaana MM-rallin. 

Urheilutallenteiden katseluaika vaihtelee lajin mukaan, mutta pääsääntöisesti ne ovat katsottavissa vähintään kaksi viikkoa.