Voimmeko auttaa?

Anteron Antenni-TV asiakkaat

Tämä ohje koskee niitä asiakkaita, jotka ovat tilanneet C Moren kanavapaketin antennitelevisioon AntenniTV-palveluntarjoaja Anterolta. Mikäli sinulla ei vielä ole tilausta, voit tehdä tilauksen Anteron sivuilta täältä.

Anteron antenni-tv -asiakkaiden ja cmore.fi -suoratoistopalvelun välinen yhteistyö on toteutettu koodien välityksellä. Antero lähettää asiakkailleen C More -koodin sähköpostitse. Koodi oikeuttaa sinut katselemaan C Morea netin yli suoratoistopalvelussamme älytv-sovelluksessa, mobiililaitteilla ja tietokoneella.

Koodi pysyy sinulla voimassa niin pitkään, kuin pidät antennitilauksesi voimassa. Katseluoikeus suoratoistopalvelussa sisältyy antennikanavapakettitilaukseesi, eikä siitä tule erillistä laskua. Mikäli irtisanot Anteron antennitilauksen, katselukoodi päättyy automaattisesti eikä tämä vaadi toimenpiteitä.

HUOM. Jos sinulla on tilaus DNA TV:lle (kaapeliin), siirrythän ohjeeseen DNA TV:n asiakkaat.
 

Koodin lunastus

Antero lähettää asiakkailleen sähköpostitse C More -koodin, joka oikeuttaa C Moren suoratoistopalvelun käyttöön.

Mikäli et ole saanut viestiä Anterolta, kirjaudu sisään AnteroTV-verkkosivuille: https://www.anterotv.fi/kirjaudu Löydät koodisi välilehdeltä ”Suoratoisto”. 

Saamasi koodin voit lunastaa olemassa oleville C Moren/ MTV Katsomon tunnuksille. Jos sinulta ei löydy tunnuksia, pääset luomaan ne koodin lunastamisen yhteydessä. 

1. Mene osoitteeseen www.cmore.fi/koodi
2. Kirjoita koodisi sille tarkoitettuun kenttään ja klikkaa Tarkista koodi –näppäintä.
3. Klikkaa Käytä koodi -näppäintä.
4. Luo uudet tunnukset tai kirjaudu sisään.
5. Vahvista tilaus.
 

Tilaus

Sisältökattauksesi C Moressa vastaa Anteron kanssa tekemääsi sopimusta.
 

Tuotteen vaihtaminen 

Mikäli haluat vaihtaa nykyisen kanavapakettisi toiseen, se onnistuu suoraan Anteron sivuilta. Kirjaudu sisään tunnuksellesi ja irtisano ensiksi nykyinen tuotteesi. Sen jälkeen voit tilata samalle antenniTV-kortille uuden kanavapaketin suoraan Anteron verkkokaupasta.

Katselutavat

Katselu cmore.fi-suoratoistopalvelussa tapahtuu tietokoneella, mobiilisovelluksella ja älytelevision sovelluksella. Lisätietoja katselutavoistamme löydät ohjeesta Näillä laitteilla voit katsoa C Morea.
 

Ongelmatilanteessa

Maksu-tv -sopimukseen ja tilaukseen liittyvissä asioissa AntenniTV- asiakaspalvelu auttaa sinua. Antero hallinnoi asiakastietojaan itse, etkä siis pääse muokkaamaan tilaustasi cmore.fi -palvelussa tai C More Suomi -sovelluksessa.

Anteron asiakaspalvelu maksutv-asiakkaille
Avoinna arkisin klo 10.00-15.00
0800 181 181
Yhteydenottolomakkeen löydät osoitteesta www.anterotv.fi/asiakaspalvelu

C Moren oma asiakaspalvelu auttaa muun muassa sisältötarjonnan, katselukoodin aktivoinnin sekä tietenkin cmore.fin ja C More Suomi -sovelluksien käyttämisen kanssa.