Voimmeko auttaa?

Muutoksia antenni-tv katselijoille

Jatkossa Digitan antenni-tv-asiakkaiden ja cmore.fi -suoratoistopalvelun välinen yhteistyö tullaan toteuttamaan koodien välityksellä. Antenni-tv -asiakkaille koodi on lähetetty DNA:n toimesta sähköpostitse. Koodi oikeuttaa sinut katselemaan C Morea 6 kk kerrallaan sekä C More -sovelluksissa, että cmore.fi -palvelussa.

Koodin lunastus

Koodin voit lunastaa olemassa oleville C Moren tai mtv-palvelun (ent. Katsomo) tunnuksille. Jos sinulta ei löydy tunnuksia, pääset luomaan ne koodin lunastamisen yhteydessä. Ennen koodin lunastamista kirjaudu ulos DNA TV -tunnuksilta, joilla kirjautuminen ennen tapahtui ja noudata alla olevaa ohjetta:

1. Mene osoitteeseen www.cmore.fi/koodi
2. Kirjoita koodisi sille tarkoitettuun kenttään ja klikkaa Tarkista koodi –näppäintä.
3. Klikkaa Käytä koodi -näppäintä.
4. Luo uudet tunnukset tai kirjaudu sisään.
5. Vahvista tilaus.

Tilaus

Sisältökattauksesi C Moressa vastaa Digitan kanssa tekemääsi sopimusta.

Huomaathan, että jos muutat tilaustasi kesken kauden, koodituote ei vaihdu automaattisesti. Saat operaattoriltasi uuden koodin, mutta jotta sen lunastaminen onnistuu, tulee edellinen kesken oleva kooditilaus päättää. Tässä tapauksessa ota yhteys cmore.fin asiakaspalveluun.

Katselutavat

Katselu cmore.fi-suoratoistopalvelussa tapahtuu:
  • Tietokoneella
  • Mobiilisovelluksella
  • Samsung Smart TV:llä
  • LG Smart TV:llä
  • Android TV -laitteilla
  • Apple TV:llä
  • Hybridi-TV-sovelluksella
  • AirPlayn tai Chromecastin avulla
Lisätietoja katselutavoistamme löydät ohjeesta Näillä laitteilla voit katsoa C Morea

Ongelmatilanteessa

Sopimukseen ja tilaukseen liittyvissä asioissa DNA:n asiakaspalvelu auttaa sinua. Operaattori hallinnoi asiakastietojaan itse, etkä siis pääse muokkaamaan tilaustasi cmore.fi -palvelussa tai C More Suomi -sovelluksessa.

C Moren oma asiakaspalvelu auttaa muun muassa sisältötarjonnan sekä tietenkin cmore.fin ja C More Suomi -sovelluksien käyttämisen kanssa.
< Operaattorikohtaiset ohjeet