Antenni-tv asiakkaat

Tämä ohje koskee Digitan maksu-tv -antenniasiakkaita. Mikäli haluat tilata C More -suoratoistopalvelu+antenni -tuotteen se onnistuu kauttamme täältä. 

Digitan antenni-tv -asiakkaiden ja cmore.fi -suoratoistopalvelun välinen yhteistyö on toteutettu koodien välityksellä. Antenni-tv -asiakkaille C More -koodi on lähetetty sähköpostitse. Koodi oikeuttaa sinut katselemaan C Morea sekä C More -sovelluksissa että cmore.fi -palvelussa.

Koodi pysyy sinulla voimassa niin pitkään, kuin pidät antennitilauksesi voimassa. Katseluoikeus suoratoistopalvelussa sisältyy antennikanavapakettitilaukseesi, eikä siitä tule erillistä laskua.

HUOM. Jos sinulla on tilaus DNA TV:lle (kaapeliin), siirrythän ohjeeseen DNA TV:n asiakkaat.
 

Koodin lunastus

Koodin voit lunastaa olemassa oleville C Moren tai mtv-palvelun tunnuksille. Jos sinulta ei löydy tunnuksia, pääset luomaan ne koodin lunastamisen yhteydessä. 

1. Mene osoitteeseen www.cmore.fi/koodi
2. Kirjoita koodisi sille tarkoitettuun kenttään ja klikkaa Tarkista koodi –näppäintä.
3. Klikkaa Käytä koodi -näppäintä.
4. Luo uudet tunnukset tai kirjaudu sisään.
5. Vahvista tilaus.
 

Tilaus

Sisältökattauksesi C Moressa vastaa Digitan kanssa tekemääsi sopimusta.

Huomaathan, että jos muutat tilaustasi kesken kauden, koodituote ei vaihdu automaattisesti. Saat Digitalta uuden koodin, mutta jotta sen lunastaminen onnistuu, tulee edellinen kesken oleva kooditilaus päättää. Tässä tapauksessa ota yhteys cmore.fin asiakaspalveluun.
 

Katselutavat

Katselu cmore.fi-suoratoistopalvelussa tapahtuu tietokoneella, mobiilisovelluksella ja älytelevision sovelluksella. Lisätietoja katselutavoistamme löydät ohjeesta Näillä laitteilla voit katsoa C Morea.
 

Ongelmatilanteessa

Maksu-tv -sopimukseen ja tilaukseen liittyvissä asioissa AntenniTV- asiakaspalvelu auttaa sinua. Digita hallinnoi asiakastietojaan itse, etkä siis pääse muokkaamaan tilaustasi cmore.fi -palvelussa tai C More Suomi -sovelluksessa.

AntenniTV- asiakaspalvelu maksutv-asiakkaille
Avoinna arkisin klo 9.00-16.00
0800 181 181 / asiakaspalvelu@antennitv.fi

C Moren oma asiakaspalvelu auttaa muun muassa sisältötarjonnan, katselukoodin aktivoinnin sekä tietenkin cmore.fin ja C More Suomi -sovelluksien käyttämisen kanssa.