Voimmeko auttaa?

DNA TV:n asiakkaat

C Moren nettipalvelun käyttö on mahdollista DNA TV -asiakkaille. Lue ohjeita DNA TV -tunnuksilla kirjautumiseen, tilaukseen, tuettuihin katselutapoihin ja ongelmatilanteisiin liittyen alta.

HUOM. Mikäli sinulla on tilaus DNA:n antenniverkkoon, siirrythän ohjeeseen Antenni-tv asiakkaat.
 

Kirjautuminen

Tietokoneella

Paina C Moren kirjautumissivulla olevaa harmaata "Kirjaudu operaattoritunnuksilla"-nappulaa. Valitse "DNA" ja kilkkaa "Kirjaudu operaattorisi palvelussa". Tämän jälkeen sivu ohjautuu automaattisesti DNA:lle, jossa pääset kirjautumaan tutuilla DNA TV -tunnuksillasi. Kun painat "Kirjaudu" sivu ohjautuu takaisin C Moreen ja pääset nauttimaan huipuista sisällöistämme.

 

Mobiilissa

Laitteessasi tulee olla ladattuna sekä DNA TV -sovellus että C More Suomi -sovellus. Avaa C More ja ensimmäisenä vastaan tulee kirjautuminen. Valitse "Kirjaudu muilla tunnuksilla" ja avautuvasta valikosta napauta "DNA". Laitteesi pyytää lupaa valitsemasi operaattorin applikaation avaamiseen, jatka sovellukseen. Kirjoita DNA TV -tunnuksesi ja napauta "Kirjaudu", jolloin palaat automaattisesti takaisin C Moreen.
Huom. Mikäli olet jo kirjautuneena DNA TV -sovellukseesi, pääset suoraan C Moreen kulkematta operaattorisi appin kautta. Sitten vain lempparisarja tai uutuusleffa käyntiin!
 
Mikäli mobiilikirjautumisessa esiintyy ongelmia, päivitä ensimmäisenä molemmat sovellukset uusimpiin versioihinsa. Tarvittaessa kokeile myös poistaa ja uudelleen ladata molemmat sovellukset.
 

DNA Hubissa

DNA Hubissa voit käyttää C Moren Android TV -applikaatiota. Sovelluksen voit ladata laitteen Play Kaupasta. Sovellukseen pääsee kirjautumaan joko C Moren suoratoistopalvelun tunnuksilla (Kirjaudu sisään) tai DNA TV -tunnuksilla (Kirjaudu DNA-tunnuksilla). Lisätietoja ohjeessa C More Android TV:llä.
 

Apple TV:llä 

Ainakaan toistaiseksi operaattorin tunnuksilla kirjautuminen ei onnistu suoraan C More Suomi -sovelluksesta. Ongelman ympäri pääsee kuitenkin käyttämällä Apple TV -sovelluksemme "Kirjaudu puhelimella" -vaihtoehtoa. Tällöinkin tarvitset joko iPhonen tai iPadin, joka on 
 • Samassa verkossa Apple TV:n kanssa 
 • Ladattu sekä DNA TV että C More Suomi -applikaatiot 
 • Kirjauduttu sisään C More Suomi -applikaatioon oman operaattorisi tunnuksilla (ks. yltä kohta "Mobiilissa") 

Kun nämä ovat ok, ja käytät Apple TV:n "Kirjaudu puhelimella" -toimintoa, sovellus tunnistaa operaattorisi osallisuuden. Sovellus pyytää uutta kirjautumista viikon välein. 

Ikävä kyllä tämä johtaa siihen, että Android -pohjaisilla laitteilla ei pääse käyttämään Apple TV -sovellustamme operaattoritunnuksilla. 
 

Tilaus

Sisältökattauksesi C Moressa vastaa operaattorisi kanssa tekemääsi sopimusta. Huomaathan, että sinun tulee olla kirjautuneena "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" -kohdan kautta, eikä esim. MTV Katsomon tunnuksilla.
 
 • C More -tilauksella pääset katsomaan laajaa ja jatkuvasti uusiutuvaa viihdevalikoimaamme. Mielin määrin elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia, niin läheltä kuin kaukaa.
 • C More Sport -tilauksella pääset käsiksi urheilusisältöihimme. Kaikki livelähetykset ja tallenteet saatavillasi käden käänteessä.
 • C More Total -tilauksella voit nauttia C Moren tarjonnasta. Ota siis haltuun niin lempiurheilusi kuin suosikkisarjasi.
Jos yrität katsoa sisältöjä, jotka eivät kuuluu tilaukseesi, saat ilmoituksen, että sinulla ei ole oikeutta katsoa tätä sisältöä.
 

Katselutavat

Operaattoritunnuksilla voit siis käyttää C More -suoratoistopalvelua seuraavilla laitteilla:
 • Tietokoneella (selaimet Chrome, Firefox, Safari)
 • Mobiilisovelluksella (iOS, Android)
 • Chromecastilla tai Airplaylla
 • Apple TV:lla (vaatii iOS-mobiililaitteen, ks. kirjautumisohje yllä) 
 • DNA Hubin kautta kirjautumalla Android TV -sovelluksella
Valitettavasti Smart TV -sovelluksiimme ei voi kirjautua operaattoritunnuksilla. Myöskään Android TV -sovellustamme ei voi käyttää ilman DNA Hubia.
 

Ongelmatilanteessa

Yleensä ongelmatilanteessa kannattaa heti ottaa yhteys oman operaattorisi asiakaspalveluun. Operaattorin asiakkaana sopimukseen ja tilaukseen liittyvissä asioissa oman operaattorisi asiakaspalvelu auttaa sinua. Operaattorit hallinnoivat asiakastietojaan itse, etkä siis pääse muokkaamaan DNA TV -tilaustasi cmore.fi -palvelussa tai C More Suomi -sovelluksessa.
 
C Moren oma asiakaspalvelu auttaa muun muassa sisältötarjonnan sekä cmore.fin ja C More Suomi -sovelluksien käyttämisen kanssa.
 
DNA:n asiakaspalvelun löydät seuraavasti: