Elisa Viihde -asiakkaat

C Moren nettipalvelun käyttö on mahdollista Elisa Viihde -asiakkaille. Lue ohjeita Elisa Viihde -tunnuksilla kirjautumiseen, tilaukseen, tuettuihin katselutapoihin ja ongelmatilanteisiin liittyen alta.

KIRJAUTUMINEN

Tietokoneella
 
Paina C Moren kirjautumissivulla olevaa harmaata "Kirjaudu operaattoritunnuksilla"-nappulaa. Valitse "Elisa" ja kilkkaa "Kirjaudu operaattorisi palvelussa". Tämän jälkeen sivu ohjautuu automaattisesti Elisalle, jossa pääset kirjautumaan tutuilla Elisa Viihde -tunnuksillasi. Kun painat "Kirjaudu" sivu ohjautuu takaisin C Moreen ja pääset nauttimaan huipuista sisällöistämme.
 
Mobiilissa
 
Laitteessasi tulee olla ladattuna Elisa Viihde -sovellus sekä C More Suomi -sovellus. Avaa C More ja ensimmäisenä vastaan tulee kirjautuminen. Valitse "Kirjaudu muilla tunnuksilla" ja avautuvasta valikosta napauta "Elisa”. Laitteesi pyytää lupaa valitsemasi operaattorin sovelluksen avaamiseen, jatka sovellukseen. Kirjoita tunnuksesi ja napauta "Kirjaudu", jolloin palaat automaattisesti takaisin C Moreen. Mikäli olet jo kirjautuneena Elisa Viihde -applikaatioosi, pääset suoraan C Moreen kulkematta operaattorisi appin kautta. Sitten vain lempparisarja tai uutuusleffa käyntiin!
 
Mikäli mobiilikirjautumisessa esiintyy ongelmia, päivitä ensimmäisenä molemmat sovellukset uusimpiin versioihinsa. Tarvittaessa kokeile myös poistaa ja uudelleen ladata molemmat sovellukset.

Voit myös katsoa tekemämme ohjevideon Elisa Viihteen tunnuksilla kirjautumisesta. Videossa käydään ensin läpi kirjautuminen tietokoneella ja sitten mobiililaitteella.
 
Apple TV:llä
 
Ainakaan toistaiseksi operaattorin tunnuksilla kirjautuminen ei onnistu suoraan sovelluksesta. Ongelman ympäri pääsee käyttämällä sovelluksemme "Kirjaudu puhelimella" -vaihtoehtoa. Tällöinkin tarvitset joko iPhonen tai iPadin, joka on
  • Samassa verkossa Apple TV:n kanssa
  • Ladattu sekä Elisa Viihde että C More Suomi -applikaatiot
  • Kirjauduttu sisään C More Suomi -applikaatioon oman operaattorisi tunnuksilla (ks. yltä kohta "Mobiilissa")
Kun nämä ovat ok, ja käytät Apple TV:n "Kirjaudu puhelimella" -toimintoa, sovellus tunnistaa operaattorisi osallisuuden. Sovellus pyytää uutta kirjautumista viikon välein.
 
Ikävä kyllä tämä johtaa siihen, että Android -pohjaisilla laitteilla ei pääse käyttämään Apple TV -sovellustamme operaattoritunnuksilla.

TILAUS
 
Sisältökattauksesi C Moressa vastaa operaattorisi kanssa tekemääsi sopimusta. Huomaathan, että sinun tulee olla kirjautuneena "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" -kohdan kautta, eikä esim. mtv-palvelun tunnuksilla.
 
  • C More -tilauksella pääset katsomaan laajaa ja jatkuvasti uusiutuvaa viihdevalikoimaamme. Mielin määrin elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia, niin läheltä kuin kaukaa.
  • C More Sport -tilauksella pääset käsiksi urheilusisältöihimme. Kaikki livelähetykset ja tallenteet saatavillasi käden käänteessä.
  • C More Total -tilauksella voit nauttia C Moren tarjonnasta. Ota siis haltuun niin lempiurheilusi kuin suosikkisarjasi.
 
Jos yrität katsoa sisältöjä, jotka eivät kuuluu tilaukseesi, saat ilmoituksen, että sinulla ei ole oikeutta katsoa tätä sisältöä.

KATSELUTAVAT

Operaattoritunnuksilla voit siis käyttää C More -suoratoistopalvelua seuraavilla laitteilla:
  • Tietokoneella (selaimet Chrome, Firefox, Safari)
  • Mobiilisovelluksella (iOS, Android)
  • Chromecastilla tai Airplaylla
  • Apple TV:lla (vaatii iOS-mobiililaitteen, ks. kirjautumisohje yllä)
Valitettavasti Samsung Smart TV, LG Smart TV ja Android TV -sovelluksiimme ei voi kirjautua operaattoritunnuksilla.

ONGELMATILANTEESSA
 
Yleensä ongelmatilanteessa kannattaa heti ottaa yhteys oman operaattorisi asiakaspalveluun. Operaattorin asiakkaana sopimukseen ja tilaukseen liittyvissä asioissa oman operaattorisi asiakaspalvelu auttaa sinua. Operaattorit hallinnoivat asiakastietojaan itse, etkä siis pääse muokkaamaan Elisa Viihde -tilaustasi cmore.fi -palvelussa tai C More Suomi -sovelluksessa.
 
C Moren oma asiakaspalvelu auttaa muun muassa sisältötarjonnan sekä sivuston käyttöliittymän kanssa.
 
Elisan asiakaspalveluun pääset seuraavasti:
< Operaattorikohtaiset ohjeet