Voimmeko auttaa?

C More -sisältöjen erot operaattorituotteissa ja suoratoistopalvelussa

Operaattoreilta ostettavien C More -tuotteiden (tv-kanavat & ohjelmakirjastot) ja C More -suoratoistopalvelun (cmore.fi & C More Suomi -applikaatiot) sisällöt ja katselutavat poikkeavat toisistaan jonkin verran.
 
C More -sisällöt operaattoriasiakkailla
 
1. Kanavat

Kaapelin, antennin tai satelliitin kautta saat C Moren kanavat helposti näkyviin omasta televisiostasi katselukortilla. Kanavilta tulee kuitenkin vain rajallinen määrä ohjelmia ja urheilulähetyksiä.
  • Viihdekanavat: C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series ja C More Juniori & SF-Kanalen
  • Urheilukanavat: C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2
 
2. Ohjelmakirjastot
 
Operaattorin kautta tilattuihin C More kanavapaketteihin sisältyy usein myös operaattorikohtainen C More -ohjelmakirjasto. Kirjasto löytyy tietokoneelta, mobiilista ja / tai viihdeboksista. Ohjelmakirjasto sisältää laajan kirjon kansainvälisiä uutuuselokuvia, huippusarjojen viimeisimmät kaudet sekä pohjoismaalaisia laatusarjoja, jotka ovat katsottavissa operaattoreiden tarjoamien palveluiden kautta juuri silloin kun haluat. Ohjelmakirjastoissa ei ole C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja eikä MTV:n ilmaiskanavien kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja.  
 
C More -sisällöt cmore.fi -suoratoistopalvelussa
 
Yllä mainittujen kansainvälisten ja pohjoismaalaisten sisältöjen lisäksi cmore.fissä on yksinoikeudella C More -suoratoistopalveluun ostettuja sisältöjä, joista osa on C Moren omia alkuperäissarjoja, jotka saavat maailman ensi-iltansa C Morella. Näitä sisältöjä ovat mm. monet kotimaiset sarjat ja elokuvat, osa lastenohjelmista (SF Kids) ja MTV:n ilmaiskanavien kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja. Kyseiset ohjelmat eivät tällä hetkellä näy operaattoriasiakkaiden ohjelmakirjastoissa.
 
Mainonnassamme erotat yksinoikeudella suoratoistopalvelussa olevat sisällöt ohjauksesta osoitteeseen cmore.fi.
 
C More -suoratoistopalvelu operaattoriasiakkaille
 
Tahtotilamme on kuitenkin saada sama C Moren sisältö kaikille asiakkaillemme jakelutavasta riippumatta. Tästä esimerkkinä on C Moren aiempaa tiiviimpi yhteistyö Elisan, DNA:n ja Telian kanssa, jonka ansiosta Elisa Viihteen, DNA TV:n ja Telia TV:n C More -asiakkaat pääsevät tunnuksillaan myös cmore.fi -suoratoistopalveluun. Voit lukea lisää kyseisien operaattoreiden tunnuksien hyödyntämisestä C More -suoratoistopalvelussa ohjeesta Suoratoistopalvelun käyttö operaattorin tunnuksilla.
 
Laajempia yhteistyösopimuksia kaavaillaan myös muiden palveluntarjoajien kanssa, ja uskomme, että saamme tulevaisuudessa toivottaa tervetulleeksi myös muut C More -tilaajat kattomme alle. Ikävä kyllä tarkempaa aikataulua muutokselle ei vielä ole, mutta puhumme kuitenkin kuukausista, ennemmin kuin vuosista.
 
< Yleistä