Voimmeko auttaa?

C More -sisältöjen erot operaattorituotteissa ja suoratoistopalvelussa

Operaattoreilta ostettavien C More -tuotteiden (tv-kanavat & ohjelmakirjastot) ja C More -suoratoistopalvelun (cmore.fi & C More Suomi -applikaatiot) sisällöt ja katselutavat poikkeavat toisistaan jonkin verran.
 

C More -sisällöt operaattoriasiakkailla

1. Kanavat


Kaapelin, antennin tai satelliitin kautta saat C Moren kanavat helposti näkyviin omasta televisiostasi katselukortilla. Kanavilta tulee kuitenkin vain rajallinen määrä ohjelmia ja urheilulähetyksiä.
  • Viihdekanavat: C More Stars, C More First, C More Hits, C More Series ja C More Juniori & SF-Kanalen
  • Urheilukanavat: C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2


2. Ohjelmakirjastot

 
Operaattorin kautta tilattuihin C More kanavapaketteihin sisältyy usein myös operaattorikohtainen C More -ohjelmakirjasto. Kirjasto löytyy tietokoneelta, mobiilista ja / tai viihdeboksista. Ohjelmakirjasto sisältää laajan kirjon kansainvälisiä uutuuselokuvia, huippusarjojen viimeisimmät kaudet sekä pohjoismaalaisia laatusarjoja, jotka ovat katsottavissa operaattoreiden tarjoamien palveluiden kautta juuri silloin kun haluat. 

Seuraavat operaattorit tarjoavat erillisen ohjelmakirjaston kanavapakettitilaajilleen (ei sisällä C Moren kotimaisia alkuperäissarjoja eikä MTV:n ilmaiskanavien kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja)
  • Allente
  • Maxivision
  • Ålcom
  • Telia (Telia Play -boksin valkoinen C More -sovellus)
Lisäksi C More -sovellus on saatavilla seuraavien operaattoreiden tilaajille (sisältäen C Moren kotimaiset alkuperäissarjat, MTV:n ilmaiskanavien kotimaiset ohjelmat ja kattaus ulkomaisia sarjoja):
  • Telia (Telia Play -boksin violetti C More -sovellus)
  • DNA
  • Elisa


C More -sisällöt cmore.fi -suoratoistopalvelussa

 
Yllä mainittujen kansainvälisten ja pohjoismaisten sisältöjen lisäksi cmore.fissä on yksinoikeudella C More -suoratoistopalveluun ostettuja sisältöjä, joista osa on C Moren omia alkuperäissarjoja, jotka saavat maailman ensi-iltansa C Morella. Näitä sisältöjä ovat mm. monet kotimaiset sarjat ja elokuvat, osa lastenohjelmista (SF Kids) ja MTV:n ilmaiskanavien kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja. 
 
Mainonnassamme erotat yksinoikeudella suoratoistopalvelussa olevat sisällöt ohjauksesta osoitteeseen cmore.fi.

Monet operaattorit tarjoavat kestotilaajille myös cmore.fi-suoratoistopalvelun katseluoikeuden. Kysy tarkemmin aiheesta omalta operaattoriltasi.
 

C More -suoratoistopalvelu operaattoriasiakkaille

 
Tahtotilamme on kuitenkin saada sama C Moren sisältö kaikille asiakkaillemme jakelutavasta riippumatta. Tästä esimerkkinä on C Moren aiempaa tiiviimpi yhteistyö Telian, Elisan ja DNA:nkanssa, jonka ansiosta Telia Playn, Elisa Viihteen ja DNA TV:n C More -asiakkaat pääsevät tunnuksillaan myös cmore.fi -suoratoistopalveluun. Voit lukea lisää kyseisten operaattoreiden tunnuksien hyödyntämisestä C More -suoratoistopalvelussa ohjeesta Suoratoistopalvelun käyttö operaattorin tunnuksilla.
 
Laajempia yhteistyösopimuksia kaavaillaan myös muiden palveluntarjoajien kanssa ja uskomme, että saamme tulevaisuudessa toivottaa tervetulleeksi myös muut C More -tilaajat kattomme alle. Ikävä kyllä tarkempaa aikataulua muutokselle ei vielä ole, mutta puhumme kuitenkin kuukausista, ennemmin kuin vuosista.