Voimmeko auttaa?

Suoratoistopalvelun käyttö operaattorin tunnuksilla

C More -suoratoistopalvelun käyttö operaattorin tunnuksilla on mahdollista Elisa Viihde, Telia Play sekä DNA TV -asiakkaille.
 
Voit lukea operaattorikohtaisia ohjeita kirjautumiseen, tilaukseen, katselutapoihin ja ongelmatilanteisiin liittyen täältä:
DNA TV:n asiakkaat
Elisa Viihde -asiakkaat
Telia Playn asiakkaat

Jos olet Maxivisionin tai paikallisen operaattorin (puhelinyhtiön) asiakas, lue lisää artikkelista Paikallisoperaattoreiden asiakkaat

Tilauksesi

Sisältökattauksesi C Moren suoratoistopalvelussa vastaa oman operaattorisi kanssa tekemääsi sopimusta. Huomaathan, että sinun tulee olla kirjautuneena "Kirjaudu operaattoritunnuksilla" -kohdan kautta, eikä esim. mtv -palvelun tunnuksillasi (ent. MTV Katsomo), jotta voit hyödyntää tilaustasi.
  • C More -tilauksella pääset katsomaan laajaa ja jatkuvasti uusiutuvaa viihdevalikoimaamme. Mielin määrin elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia, niin läheltä kuin kaukaa.
  • C More Sport -tilauksella pääset käsiksi urheilusisältöihimme. Kaikki livelähetykset ja tallenteet saatavillasi käden käänteessä.
  • C More Total -tilauksella voit nauttia lähes kaikesta C Moren tarjonnasta. Ota siis haltuun niin lempiurheilusi kuin suosikkisarjasi.
Jos yrität katsoa sisältöjä, jotka eivät kuuluu tilaukseesi, saat ilmoituksen, että sinulla ei ole oikeutta katsoa tätä sisältöä.
 

Katselutavat

Operaattoritunnuksilla voit käyttää C More -suoratoistopalvelua seuraavilla laitteilla:
  • Tietokoneella
  • Mobiilisovelluksella
  • Chromecastilla tai Airplaylla
  • Apple TV:llä (vaatii myös iOS -mobiililaitteen)
Valitettavasti älytelevisio-sovelluksiimme ei voi kirjautua operaattoritunnuksilla. Operaattorin asiakkaana TV-katselun tarjoaa sinulle oma operaattorisi, esim. TV-kortilla tai erillisellä boksilla.
 

Ongelmatilanteessa

Yleensä ongelmatilanteessa kannattaa heti ottaa yhteys oman operaattorisi asiakaspalveluun. Operaattorin asiakkaana sopimukseen ja tilaukseen liittyvissä asioissa oman operaattorisi asiakaspalvelu auttaa sinua. Operaattorit hallinnoivat asiakastietojaan itse, etkä siis pääse muokkaamaan esimerkiksi Elisa Viihde tai DNA TV -tilaustasi cmore.fi -palvelussa tai C More Suomi -sovelluksessa. Lue lisää ohjeessa Operaattoriasiakas: Näin toimit ongelmatilanteessa
 
C Moren oma asiakaspalvelu auttaa muun muassa sisältötarjonnan sekä sivuston käyttämisen kanssa.