Voimmeko auttaa?

C More -koodin aktivointi

C More -tilauksen voi lunastaa myös etukoodilla. Koodeja on mahdollista saada C Moren kilpailuista ja yhteistyökumppaneilta. Jos sinulla ei ole koodia, ei hätää – pääset tekemään tilauksen osoitteessa cmore.fi/tilaa.

Suurin osa koodeista on tarkoitettu uusille asiakkaille, eikä niitä voi hyödyntää nykyisenä tai palaavana asiakkaana. Näet koodin lunastamisen ehdot sen saateviestistä.

Mikäli koodia ei ole rajoitettu vain uusille asiakkaille, voit aktivoida sen nykyisen tilauksesi päätyttyä tai antaa koodin lahjaksi ystävällesi. Huomioithan, että koodin lunastus onnistuu vain sille tunnukselle, johon olet aikaisemmin liittänyt puhelinnumerosi.
 

Ohjeet koodin aktivointiin

 
Lunasta koodi
 
  1. Klikkaa yllä olevaa "lunasta koodi" -painiketta, liitä koodi sille tarkoitettuun kenttään ja klikkaa Tarkasta koodi -painiketta. Muistathan tarkistaa koodin isot ja pienet kirjaimet. Koodin tarkastamisen jälkeen näet koodin tilaustyypin, keston ja viimeisen aktivointipäivän.
  2. Klikkaa Käytä koodi -painiketta, ja kirjaudu sisään olemassa olevalle C More -tunnuksellesi tai rekisteröidy käyttäjäksi.
  3. Seuraa sivun ohjeita tilauksen vahvistamiseksi:
    1. Täytä pyydettäessä maksukortin tiedot ja vahvista tiedot verkkopankin tunnistautumisella.
    2. Määräaikaisen koodin lunastamisen yhteydessä ei pyydetä korttitietoja, vaan tilaus vahvistetaan nappia painamalla.
Tervetuloa C Moren pariin – vauhdikas matka viihteen ja urheilun maailmassa voi nyt alkaa!

Mikäli koodin lunastaminen herättää kysymyksiä, ota yhteys asiakaspalveluun.
 

Maksukorttitietojen lisääminen koodia aktivoidessa

Tilaus vahvistetaan maksukorttitiedoilla myös silloin, kun siihen saa koodilla ilmaisen kokeilujakson. Kortin vahvistuksen yhteydessä maksukortin kelpoisuus tarkistetaan katevarauksella (1 €), joka palautetaan automaattisesti. Tilausvaiheessa ei siis veloiteta mitään, mutta tilauksen jatkumisen mahdollistamiseksi pyydämme korttitiedot heti.

Tyypillisesti koodit jatkuvat automaattisesti normaalihintaisena kestotilauksena veloituksettoman katseluajan jälkeen. Tällöin C Moren katselun jatkaminen ei vaadi sinulta lisätoimenpiteitä. Jos et haluakaan jatkaa käyttöä, muista peruuttaa tilauksesi ajoissa ennen ensimmäistä maksupäivää.

Koodi voi myös joskus oikeuttaa veloituksettomaan katseluun määräaikaisesti, jolloin tilaus loppuu automaattisesti koodin antaman ajan umpeuduttua. Tällaisen koodin kohdalla järjestelmä ei pyydä maksukorttitietoja. Jos haluat jatkaa C Moren käyttöä määräajan jälkeen, tee vain uusi tilaus samoille tunnuksille.