Voimmeko auttaa?

Maksuton kokeilujakso

Tässä ohjeessa kerromme C Moren ilmaisesta kokeilujaksosta, sen käytöstä ja tilauksen jatkumisesta ilmaisen kokeilujakson jälkeen.
 

Mitä C Moren ilmainen kokeilujakso sisältää?

Voit katsoa C Moren viihdettä ensimmäisen viikon ajan ilmaiseksi, jos sinulla ei ole aikaisempia tilauksia cmore.fi:ssä. Maksuton kokeilujakso on saatavilla C More -tuotteelle (12,95 €/kk) ja sisältää kaikki kotimaiset ja ulkomaiset sarjat, elokuvat, tv-ohjelmat ja lastenohjelmat, sekä viihteen kanavat suoratoistopalvelussa. 

Huomaathan, että maksuton kokeilujakso ei sisällä urheilua. Päästäksesi seuraamaan urheilusisältöjämme, tulee sinun tilata C More Total+ 37,95 €/kk tai pelkän urheilun ja tv-ohjelmat sisältävä C More Sport 29,95 €/kk.

 

Kokeilujakson päättyminen

Kestoltaan kokeilujakso on tasan 7 vuorokautta. Jos et halua jatkaa C Morea maksuttoman kokeilujakson jälkeen, pitää tilaus muistaa itse irtisanoa Oma tili -sivulla ennen kokeilujakson päättymistä. Jos tilausta ei irtisanota, muuttuu kokeilujakso automaattisesti maksulliseksi kestotilaukseksi kokeiluajan päätyttyä.
 
Huomaathan, että maksuton katseluoikeus ei pääty vuorokauden vaihtuessa, vaan samalla kellonlyömällä, jolloin olet kokeilujakson tilannut. Voit tarkistaa ilmaisen katseluoikeutesi päättymispäivän ja kellonajan Oma tili -sivultasi.
 
Pystyt hyödyntämään maksuttoman kokeilujakson vain yhden kerran. Kokeilu ei siis resetoidu esimerkiksi vuoden välein, vaan sen voi käyttää vain kerran.

 

Maksutietojen luovuttaminen kokeilujaksossa

Maksutiedot pyydetään myös silloin, kun tilaat C Moren ilmaisen kokeilujakson. Kortin vahvistuksen yhteydessä maksukortin kelpoisuus tarkistetaan katevarauksella (1 €), joka palautetaan automaattisesti. Tilausvaiheessa ei siis veloiteta mitään, mutta tilauksen jatkumisen mahdollistamiseksi pyydämme korttitiedot heti.
 
Huomioithan, että yleisimpien Debit- ja Credit -korttien lisäksi maksuvälineeksi hyväksytään myös Visa Electron -kortti. Lisätietoja hyväksytyistä maksutavoista löydät ohjeesta Maksaminen.