Voimmeko auttaa?

Näillä laitteilla voit katsoa C Morea

C Moresta voit nauttia tietokoneella, mobiililaitteilla, Samsung Smart TV:llä, LG:n Smart TV:llä, Android TV -laitteella ja Apple TV:llä. Kuvan voi siirtää isommalle ruudulle näppärästi myös HDMI-piuhan, AirPlayn tai Chromecastin avulla. Lue lisää alta.
 
Muistathan myös, että voit katsoa yhdellä tunnuksella C Morea samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta.
 

Puhelimet ja tabletit

Mobiililaitteisiin, eli älypuhelimiin ja tabletteihin, C Morella on applikaatiot iOS-käyttöjärjestelmiin (Applen iPhone ja iPad -laitteet) ja Android-käyttöjärjestelmiin (esim. monet Samsung, Sony, LG, Huawei -puhelimet ja tabletit). Löydät maksuttoman applikaation käyttöjärjestelmäsi sovelluskaupasta nimellä ”C More Suomi”. Windows-puhelimille tukea ei ole.

Lisää ohjeissa Android sekä Apple iOS.
 

Tietokoneet

Useimmat nykyaikaiset tietokoneet pyörittävät C Morea hyvin. Parhaan laadun takaamiseksi suosittelemme nettiyhteyden nopeudeksi 10 Mbit/sekunti. Selaimena suosittelemme uusinta versiota Chromesta, Firefoxista tai Safarista. 

Lue lisää ohjeissa Windows ja Mac OS X.

Mikäli sinulla on käytössäsi hieman vanhempi tietokone, tarkista laitteistovaatimusten täyttyminen ohjeesta Vaatimukset nettiyhteydelle ja laitteelle sekä selainsuositukset.
 

Älytelevisiot
 

Samsung Smart TV

Voit ladata C More Suomi -applikaation Samsung Smart TV:llesi televisiosi sovelluskaupasta (Smart Hub -> Apps / Sovellukset). Applikaatio on saatavilla Samsungin malleille 2015-2022. Lisätietoja sovelluksesta ja sen käyttämisestä ohjeessa C More Samsung Smart TV:llä.

HUOM! Tuki 2013-2014 vuosimallien televisioille on poistunut vuoden 2019 lopussa. Samsungin vanhemmat mallit eivät valitettavasti tue uusia toteutuksia, jotka muiden mallien ominaisuuksien vuoksi ovat välttämättömiä.

LG Smart TV

C Moren applikaatio on julkaistu LG Smart TV:n vuosimalleille 2016-2022 (webOS-käyttöjärjestelmä 3.0 ja uudemmat). Siirry LG Content Store -sovelluskauppaan lataamaan sovelluksemme tai lue tarkempia tietoja ohjeesta C More LG Smart TV:llä.

Android TV

Android TV:n versiolle 5.0 ja uudemmille käyttöjärjestelmäversioille on saatavilla oma sovellus. Voit ladata sovelluksen laitteen Play Kaupasta, sovellus löytyy nimellä "C More Suomi". Lisätietoja sovelluksesta ja sen käyttämisestä ohjeessa C More Android TV:llä.

Hybridi-TV

C Moren Hybridi-TV-sovellus löytyy valituista HbbTV -laitteista painamalla kaukosäätimen punaista nappia MTV3 -kanavalla ollessa. Avautuvasta valikosta pääsee valitsemaan C More -sovelluksen. Lisätietoja sekä tarkemmat TV-mallit ohjeessa Hybridi-TV eli HbbTV.
 

Muut päätelaitteet

Telia Play -boksi

C More -sovellus on valmiiksi asennettuna uusimmilla Telia Play -bokseilla (Arris 5305, Arris 4302 ja SDMC DV8919). Löydät sovelluksen painamalla kaukosäätimen Menu-näppäintä ja valitsemalla Alku-valikosta Sovellukset. 

Sovellukseen pääsee kirjautumaan joko C Moren suoratoistopalvelun tunnuksilla (Kirjaudu sisään/Kirjaudu aktivointikoodilla) tai Telia Play -käyttäjätunnuksilla (Kirjaudu operaattoritunnuksilla/Kirjaudu Telia-tunnuksella). Lue lisää ohjeesta C More Telia Play -boksilla.

DNA Hubi

Voit ladata C More -sovelluksen DNA Hubiin laitteen sovelluskaupasta. Sovellukseen pääsee kirjautumaan joko C Moren suoratoistopalvelun tunnuksilla (Kirjaudu sisään) tai DNA TV -tunnuksilla (Kirjaudu DNA-tunnuksilla).

Elisa Viihde

Elisa Viihteen digiboksin C More -sovelluksella ei voi toistaiseksi katsella sisältöjä C Moren suoratoistopalvelutunnuksilla. 
 

Kuvan siirto

Voit katsoa C Morea myös langattomasti televisiosi kautta

Voit myös lukea lisää ohjeesta Näin siirrät kuvan televisioon.

Tutkimme päätelaitetuen laajentamista esim. PS4-pelikonsolille. Päätöksiä näistä päätelaitteista ei kuitenkaan vielä ole tehty.