Voimmeko auttaa?

Tiesithän näistä C Moren lisäominaisuuksista?

Suosikit ja peukutus

Selaa ohjelmistoamme ja lisää kiinnostavat sarjat, elokuvat ja urheilulajit suosikkilistallesi sydän-kuvakkeesta. Tämän jälkeen löydät ne helposti suosikeistasi, jotka on sijoitettu mm. etusivullemme. Löydät suosikkisi myös erikseen osoitteesta www.cmore.fi/suosikit tai C More Suomi -sovelluksen valikon kohdasta Omat suosikit.

Tietokoneella ja mobiililaitteilla voit myös arvoida katsomasi ohjelmat peukalomerkinnällä. Peukku ylös, jos pidit näkemästäsi ja peukku alas, jos ohjelma oli mielestäsi ajanhukkaa.

laptop_1600x900.jpg


Ilmoituksien tilaaminen

Mobiilisovellusta (C More Suomi) käyttäessäsi voit myös saada puhelimeesi push-ilmoituksia suosikkisarjasi uusista jaksoista tai alkavasta urheilulähetyksestä. Ohjelman sivulta voit napata ilmoitukset päälle painamalla kellon kuvaa, jossa lukee "Muistuta". Lue lisää erillisestä Viestintäasetukset -ohjeesta.

liiga_muistutus2.jpg


Offline-katselu

Suurinta osaa C Moren sisällöistä pystyt katsomaan myös ilman nettiyhteyttä. Tallenna ensin haluamasi ohjelmat sovelluksen Lataukset-osioon ja katso ne sen jälkeen laitteeltasi missä ja milloin haluat. Näin käytät C Morea vaivatta vaikkapa lentokoneessa tai junamatkalla. 

Huomaathan, että Telian liittymätilaajien C More TV -tuotteessa ei ole Offline-ominaisuutta.

Lue kattava ohjeemme ominaisuudesta täällä: Offline-katselu

tablet_1600x900.jpg


Profiilit

Profiilien avulla käyttäjätilin jäsenet voivat ylläpitää omaa katselulistaansa ja saada sisältöehdotuksia suosikkiohjelmiensa perusteella. Jokaisella tunnuksella on automaattisesti Pääprofiili ja Juniori-profiili. Juniori-profiilii on lapsiystävällinen profiili, jolle sovellus näyttää vain Juniori-osion ohjelmia ja lapsi voi selata valikoimaa huoletta. Halutessasi voit myös poistaa Juniori-profiilin, mikäli se on sinulle tarpeeton.

Profiileja pääsee muokkaamaan valikosta löytyvän "Muokkaa profiileja" valinnan kautta. Samasta paikasta tunnukselle saa lisättyä profiileja, joita voi enimmillään olla viisi. Käyttäjä voi muokata profiilin nimen, aloitussivun ja antaa sille haluamansa tunnusvärin. 

Profiilivalinnat löydät seuraavasti:

  • Tietokoneella: avaa valikko oikeasta ylänurkasta ja valitse haluamasi profiili "Profiilit" -otsikon alta. Samasta paikasta profiililistauksen alta löydät "Muokkaa profiileja" valinnan. 

  • Mobiililaitteella: valitse alavalikosta oikeanpuolimmaisin kuvake ja sieltä haluamasi profiili. Samasta paikasta profiililistauksen alta löydät "Muokkaa profiileja" valinnan. 

  • Smart TV:llä: kun käytät tv-sovellusta ensimmäisen kerran, sinua pyydetään valitsemaan profiili. Tämän jälkeen valittu profiili muistetaan automaattisesti, mutta voit vaihtaa tai muokata profiila klikkaamalla sivuvalikon yläosassa näkyvää profiilikuvaketta.
     

Katsele kahdella laitteella yhtä aikaa

Samoilla tunnuksilla voi katsoa ohjelmia samanaikaisesti kahdella eri laitteella, eikä laitteiden tarvitse edes olla samassa verkossa. Niinpä yksi käyttäjä voi jännittää MM-rallin vauhdissa, kun toinen seikkailee vaikkapa Muumilaakson tarinoiden parissa.

laitteet_1600x900.jpg

EU-katselu

Voit katsella C Moren ohjelmia EU-alueella matkustaessasi ilman toimenpiteitä. Ohjelmamme ovat siis katseltavina automaattisesti, kun käytät C Morea EU-aluella. Lisätietoja löydät Katselu ulkomailla -ohjeesta.

Muistathan, että C Morea käyttäessäsi laitteellasi ei saa olla VPN-yhteyttä päällä, olit sitten Suomessa tai ulkomailla. Lisätietoja ohjeessa C More ja VPN-yhteydet.