Muutoksia C Moren urheilutuotteisiin

C Moren liveurheilun tarjonta kasvaa merkittävästi, kun kaikki Liiga-ottelut ja Liigan oheisohjelmat tulevat osaksi C Moren C More Total+ -, C More Sport+ - ja Telia Liigapassi -tuotteita.
 
Nykyasiakkailta muutos ei vaadi erillisiä toimenpiteitä. Uusi hinta päivittyy tilauksellesi, kun tilauksesi uusiutuu seuraavan kerran 27.9.2020 jälkeen.
 

C Moren urheilutuotteet, jotka sisältävät Telian Liigapassi -sisällön


C More Total+ 34,95 €/kk
  • Urheilu sisältäen Telia Liigapassin
  • Kotimaiset sarjat ja elokuvat, sisältäen C Moren alkuperäissarjat (mm. Ex-Onnelliset, Onnela ja Sunnuntailounas)
  • Kansainväliset sarjat ja elokuvat
  • Lastenohjelmat
  • TV-ohjelmat
  • TV-kanavat netissä: MTV3, Sub ja Ava -kanavat sekä C More First, C More Hits, C More Series, C More Stars, C More Juniori, C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2
 
C More Sport+ 29,95 €/kk
  • Urheilu sisältäen Telia Liigapassin
  • TV-ohjelmat
  • TV-kanavat netissä: MTV3, Sub ja Ava -kanavat, sekä C More Max, C More Sport 1 ja C More Sport 2
 
Telia Liigapassi 27,95 €/kk
  • Kaikki Liiga-ottelut ja oheisohjelmat
 
 

Yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten saan Liigan näkyviin?
Kaikki liigaottelut kuuluvat jatkossa suoratoistopalvelun C More Total+ 44,95 €/kk ja C More Sport+ 39,95€/kk -tuotteiden urheiluvalikoimaan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos olet ollut Total- tai Sport-asiakas ennen 26.8. Tilauksesi päivittyy automaattisesti Telia Liigapassin sisältäväksi +-tuotteeksi, jonka vanhana asiakkaanamme saat kampanjahintaan. Voit aina tarkastella tuotevaihtoehtoja Omasta profiilistasi ja tehdä haluamasi muutoksia.

Jos sinulla ei vielä ole cmore.fi -tilausta, pääset tekemään tilauksen osoitteesta cmore.fi/liiga. Suosittelemme C More Total+ –tilausta (44,95 €/kk), joka sisältää koko C Moren tarjonnan eli kaiken viihteen ja urheilun.

 
Miksi hinnat taas nousevat?
Urheiluoikeudet ovat arvokkaita, minkä vuoksi uuden lajin tuominen palveluun nostaa hieman hintaa. Vaikka hinta nouseekin, 5€ on suhteellisen pieni hinta lisääntyneeseen liveurheilun määrään nähden. Kauden aikana suoria Liiga-otteluita nähdään noin 500 kappaletta.Nouseeko minun kampanjahintani joskus?
Saat nauttia kampanjahinnasta toistaiseksi, kunhan pidät tilauksesi voimassa.


 
Miten hintojen korotuksesta on viestitty?
Olemme lähettäneet kaikille C More -tilauksen omaaville asiakkaillemme sähköpostilla tiedotteen tuoteuudistuksesta 26.8.2020. Viesti lähetettiin kaikille asiakkaille, joilla on ollut liveurheilua sisältävä tilaus aktiivisena aamulla 26.8.2020.


 
Miten voin nyt muuttaa tilaustani ja välttää hinnannousun?
Uusi hinta tulee voimaan, kun tilauksesi uusiutuu seuraavan kerran 27. syyskuuta jälkeen. Pääset tarkastamaan tilauksesi tarkan uusiutumispäivän palvelun selainversion Omista tiedoista (cmore.fi/profiili). Omista tiedoista pääset myös muuttamaan tuotettasi tai halutessasi irtisanomaan tilauksesi.

 
< Muutokset omiin tietoihin tai tilaukseen