Voimmeko auttaa?

C More -koodin aktivointi

Jos sinulla ei ole koodia, ei hätää. Et tarvitse tilauksen tekemiseen koodia, vaan pääset tekemään tilauksen C Moreen osoitteesta cmore.fi/tilaa. C More -koodeja on mahdollista saada C Moren kilpailuista ja yhteistyökumppaneilta.
 

UUSI ASIAKAS

Tervetuloa C Moren asiakkaaksi, tästä alkaa vauhdikas matka viihteen maailmassa! Pääset aktivoimaan koodin osoitteessa cmore.fi/koodi. Tilausta tehtäessä saat vielä muistutuksen koodisi sisällöstä.


NYKYASIAKAS

Suurin osa koodeista on tarkoitettu uusille asiakkaille, eli niitä ei voi käyttää jos tunnuksilla on aiemmin ollut tilauksia. Mikäli koodi ei ole tällainen uusille asiakkaille rajoitettu, ei sitä kuitenkaan voi suoraan lisätä olemassa olevaan tilaukseen. Sinulla on kaksi mahdollisuutta hyödyntää saamasi koodi, joko käyttää se itse tai ilahduttaa ystävääsi C More -lahjalla. Varmista koodin käytettävyys osoitteessa cmore.fi/koodi


TIETOJA KOODEISTA

Jaossa on hyvinkin erilaisia koodeja riippuen käyttötarkoituksesta. Tarkistathan koodin mukana olleesta viestistä koodin keston, tilaustyypin ja viimeisen aktivointipäivän.

Tyypillisesti koodit jatkuvat automaattisesti normaalihintaisena kestotilauksena veloituksettoman katseluajan jälkeen. Tällöin C Moren katselun jatkaminen ei vaadi sinulta lisätoimenpiteitä. Jos et haluakaan jatkaa käyttöä, muista peruuttaa tilauksesi ajoissa ennen ensimmäistä maksupäivää.

Maksutiedot pyydetään myös silloin, kun tilaat C Moren ilmaisen kokeilujakson. Kortin vahvistuksen yhteydessä maksukortin kelpoisuus tarkistetaan katevarauksella (1€), joka palautetaan automaattisesti. Tilausvaiheessa ei siis veloiteta mitään, mutta tilauksen jatkumisen mahdollistamiseksi pyydämme korttitiedot heti.

Koodi voi myös joskus oikeuttaa veloituksettomaan katseluun määräaikaisesti, jolloin tilaus loppuu automaattisesti koodin antaman ajan umpeuduttua. Jos haluat jatkaa C Moren käyttöä, tee tämän jälkeen vain uusi tilaus vanhoilla tunnuksillasi.

Muistathan tarkistaa koodin isot ja pienet kirjaimet.

ETSITKÖ LAHJAKORTTIA?

Lue lisää ohjeesta Lahjakortti.

< Usein kysytyt kysymykset