MM-jääkiekosta usein kysyttyä

Tästä ohjeesta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin MM-jääkiekon osalta. 

Milloin MM-jääkiekon kisat ovat?

Jääkiekon MM-kisat alkavat pe 13.5. ja huipentuvat su 29.5. Turnaus pelataan Suomessa, Tampereen uudessa Nokia Arenassa ja Helsingin jäähallissa. Tampere on turnauksen pääpaikka. 

Näkyykö kaikki pelit C Morella?

C More esittää kaikki 64 ottelua suorana lähetyksenä C Moren suoratoistopalvelussa ja maksukanavilla. Kaikki Suomen pelit ja valtaosa otteluista esitetään C Moren lineaarikanavilla. Joitakin otteluita voi jäädä lineaarikanavilta pois muiden urheilun suorien lähetysten vuoksi.

Tilaukseen kuuluvasta C Moren suoratoistopalvelusta löytyvät kaikki ottelut ja lyhyemmät koosteet, suorana ja tallenteina.

Voiko pelejä katsella ilmaiseksi?

Leijonien pelit sekä lisäksi kaikki ratkaisupelit ovat katsottavissa maksutta MTV3-kanavalta. Jos ottelut haluaa katsella netin kautta, tarvitaan katseluun C Moren tilaus. Lisätietoja tuotteistamme löytyy osoitteesta https://www.cmore.fi/kampanja/mm-kiekko

Mitä C More maksaa?

Koko MM-turnaus on katsottavissa C More Sport (29,95 €/kk) sekä C More Total+ (34,95 €/kk) -tuotteilla. Lisätietoja tuotteistamme löytyy osoitteesta https://www.cmore.fi/kampanja/mm-kiekko

Missä urheilustudiot tehdään?

Viemme katsojan tapahtumien ytimeen niin upeassa Nokia Arenassa kuin perinteikkäässä Helsingin jäähallissakin, joka tarkoittaa, että studiot kuvataan halleissa paikan päällä. 

Onnistuuko katselu ulkomailta?

MM-turnauksen pariin pääsee myös EU-alueella reissatessa. EU-katselu aktivoituu automaattisesti päälle, eikä vaadi katsojalta toimenpiteitä. VPN-yhteyden kautta katselu ei ole mahdollista, eli käynnistääkseen katselun, tulee VPN-yhteydet olla kytkettynä pois päältä. 

Onnistuuko katselu useammalla laitteella? 

C Morea voi käyttää samanaikaisesti kahdella eri laitteella eikä laitteiden tarvitse olla samassa verkossa. Niinpä yksi voi striimata sarjoja kun toinen jännittää Leijonien kamppailujen parissa.