Voimmeko auttaa?

Koronaviruksen vaikutus C Moren tuotteisiin

UUDET ASIAKKAAT

Miten valitsen itselleni sopivimman tilauksen?
 • Voit valita itsellesi sopivimman tuotteen. Kaikkien tuotteiden hinta on toistaiseksi 12,95 €.
 • Suosittelemme valitsemaan
  • C More -tuotteen, jos katsot normaalistikin lähinnä sarjoja, leffoja ja TV-ohjelmia. Tilauksen normaalihinta on sama kuin nyt eli 12,95 €/kk. Uusille asiakkaille tuotteesta on saatavilla 2 viikon ilmainen kokeilujakso.
  • C More Total -tuotteen, jos katsot normaalitilanteessa viihteen lisäksi myös urheilua ja haluat koronaviruksen aiheuttaman tauonkin aikana katsoa vanhoja urheilulähetysten tallenteita (esim. F1, MM-jääkiekko jne.) tai järjestettäviä livelähetyksiä (esim. eSports, ravit). Tilauksen normaalihinta on 29,95 €/kk ja informoimme hyvissä ajoin kun hinta nousee normaaliin.
  • C More Sport -tuotteen, jos katsot normaalitilanteessa vain urheilua. Valitsemalla Sportin, näet koronaviruksen aiheuttaman tauonkin aikana vanhoja urheilulähetysten tallenteita (esim. F1, MM-jääkiekko jne.) tai järjestettäviä livelähetyksiä (esim. eSports, ravit). Myös kaikki viihdesisällöt kuuluvat tilaukseesi poikkeusajan yli. Tilauksen normaalihinta on 24,95 €/kk ja informoimme hyvissä ajoin, kun hinta nousee normaaliin.
Kun kotimaan jääkiekkosarja Liiga starttaa, tuomme tarjolle myös Liiga-tuotteet (Total+Liiga sekä Liigapassi), mutta toistaiseksi näitä tuotteita ei ole saatavilla.


NYKYASIAKKAAT

Kaikkien suoratoistopalvelumme kestotilausten hinta on nyt 12,95 €

 
Urheilutapahtumien siirtymisten vuoksi olemme laskeneet kaikkien urheilutuotteidemme kestotilaajien hinnan automaattisesti 12,95 euroon. Hinta on sama kuin C More -viihdetuotteen tilaajilla. Urheilutilaajien alennettu hinta aktivoituu seuraavan veloituksen yhteydessä, eikä vaadi sinulta mitään toimia. Alennettu hinta on voimassa kunnes toisin kerromme – eli käytännössä kunnes urheilijat palaavat radoille ja areenoille.

Näet tilauksellasi kaikki C Moren sarjat, elokuvat ja dokumentit. Tuomme myös lisäyksiä urheiluohjelma- ja sarjavalikoimaamme. Pyrimme siihen, että viihdyt kotona mahdollisimman hyvin!

Mitä tämä tarkoittaa nykyisille (urheilu)asiakkaillemme?
 • Viihdetuotteen eli C More -tuotteen tilaajille kaikki jatkuu ennallaan, paitsi että katsottavaa tuodaan lisää tästä koko Suomea koskettavasta poikkeustilanteesta johtuen.
 • Kaikkiin urheilutuotteisiimme on lisätty kaikki C Moren sarjat, elokuvat ja dokumentit katsottavaksi. C More Total ja Sport -tuotteisiin tuodaan katsottavaksi myös nostalgisia tallenteita suosituimmista menneistä urheilutapahtumista - seuraa kasvavaa urheilutarjontaa osoitteessa cmore.fi/sport
 • Kaikki maksut uusiutuvat nyt 12,95 €/kk hintaisena siihen asti, kunnes informoimme mm. sähköpostitse urheilulähetysten jälleen alkaneen C Moressa. Jos olet Liigapassi-asiakas, hintasi muuttuu vasta kun Liiga-ottelut starttaavat.
 • Muutokset eivät edellytä sinulta toimia, vaan teemme kaiken puolestasi.
 • Virallista tietoa urheilutapahtumien poikkeuksista löydät täältä

Pidetään huolta toisistamme - ja viihteen voimalla hymyä huuliin!
< Usein kysytyt kysymykset