Tuotteen muuttaminen

C Moressa tuotteen vaihtaminen on helppoa ja voit milloin tahansa tilausjakson aikana vaihtaa tuotetta. Tutustu viihde- ja urheilutuotteiden sisältöihin ja hintoihin tarkemmin ohjeessa Tuotteet ja tilaukset.

Alta löydät ohjeet miten tuote vaihdetaan sekä lisätietoja eri tuotteiden tuotevaihdoksista.

 

Tuotteen vaihtaminen Oma tili -sivun kautta

 1. Siirry Oma tili -sivulle.
 2. Klikkaa kohtaa "Muokkaa tilaustasi".
 3. Klikkaa tilauksen kohdalta "Muokkaa" -painiketta ja valitse tuote, johon haluat vaihtaa.
 4. Vahvista tilauksen muutos valitsemalla ensin Vahvista ja jatka.
 5. Viimeistele tuotteen vaihto siirtymällä maksamaan uusi tuote.
​​

Eikö tuotteen vaihtaminen onnistu?

Jos olet ehtinyt irtisanoa tilauksen ennen tuotteen vaihtoa, täytyy sinun käydä aktivoimassa tilaus uudelleen. Irtisanottua tuotetta ei voi vaihtaa toiseen. Tee siis näin:

 1. Siirry Oma tili -sivulle.
 2. Klikkaa tilauksen kohdalta "Muokkaa".
 3. Klikkaa nykyisen tilauksen kohdalla painiketta "Uusi tilauksesi" ja vahvista tilaus seuraavalla sivulla. Veloituksia ei mene tilauksen aktivoinnin yhteydessä.
 4. Siirry vaihtamaan tuote yllä olevien ohjeiden mukaisesti.
 

Alta löydät nykyisen tuotteesi vaihtamisen vaihtoehdot:

C More -tuotteen vaihtaminen

 • Kun haluat katsoa urheilusisältöjä, voit muuttaa tuotetta Total+, Sport+ tai Sport -tuotteeseen tai Telian liittymätilaajien C More Total+ tai C More Hockey -tuotteisiin. Tuote vaihtuu välittömästi ja saat uudet sisällöt heti käyttöön. Maksat vaihdon yhteydessä ensimmäisen kuukausimaksun, ja uusi tilausjakso käynnistyy heti. Saat ensimmäisestä maksusta hyvitystä, jos vanhasta tuotteesta jäi katseluaikaa jäljelle. Huomioithan, ettei veloituksettomien kokeilujaksojen katseluaikaa hyvitetä.
   

C More Sport -tuotteen vaihtaminen

 • Kun haluat urheilun lisäksi nauttia sarjoista ja leffoista, voit päivittää Sport-tuotteen Total+-tuotteeseen. Tuote vaihtuu välittömästi ja saat uudet sisällöt heti käyttöön. Maksat vaihdon yhteydessä ensimmäisen kuukausimaksun, ja uusi tilausjakso käynnistyy heti. Saat ensimmäisestä maksusta hyvitystä, jos vanhasta tuotteesta jäi katseluaikaa jäljelle.
 • Jos vaihdat urheilut viihteeseen, eli teet muutoksen C More Sport -tuotteesta C More -tuotteeseen, peruuntuu Sport-tuote välittömästi. Urheilusisällöt ovat käytössä vielä maksetun jakson loppuun saakka. Viihdesisällöt astuvat heti voimaan ja sinulta veloitetaan C More -tuotteen kuukausimaksu, eli C More Sport -tuotteesi ohelle syntyy C More -tilaus.
 • Kun haluat nauttia muun urheilun lisäksi myös Liigasta, voit päivittää Sport-tuotteen Sport+-tuotteeseen. Tuote vaihtuu välittömästi ja saat uudet sisällöt heti käyttöön. Maksat vaihdon yhteydessä ensimmäisen kuukausimaksun, ja uusi tilausjakso käynnistyy heti. Saat ensimmäisestä maksusta hyvitystä, jos vanhasta tuotteesta jäi katseluaikaa jäljelle.
 • Jos haluat luopua muusta urheilusta ja viihtyä jatkossa vain Liigan parissa, voit päivittää tilauksesi Telia Liigapassi -tuotteeseen. Tällöin Telia Liigapassi -tilaus muodostuu C More Sport -tilauksesi ohelle ja Telia Liigapassin maksu veloitetaan välittömästi. Saat nauttia C More Sport -tilauksen sisällöistä vielä kuluvan tilausjakson loppuun, ja sen jälkeen viihtyä vain Liigan parissa. 

 

C More Sport+ -tuotteen vaihtaminen

 • Jos vaihdat urheilut viihteeseen, eli teet muutoksen C More Sport+ -tuotteesta C More -tuotteeseen, peruuntuu Sport+-tuote välittömästi. Urheilusisällöt ovat käytössä vielä maksetun jakson loppuun saakka. Viihdesisällöt astuvat heti voimaan, eli sinulta veloitetaan C More -tuotteen kuukausimaksu ja C More Sport+ -tuotteesi ohelle syntyy C More -tilaus.
 • Jos vaihdat C More Sport+ -tuotteesta Sport -tuotteeseen, Sport+ -tuote on käytössäsi maksetun ajan loppuun asti. Uusi sisältö astuu voimaan aiemman tilauksen päätyttyä. Vaihdon yhteydessä sinulta veloitetaan C More Sport -tuotteen ensimmäinen kuukausimaksu ennakkoon.
 • Kun haluat urheilun lisäksi nauttia sarjoista ja leffoista, voit päivittää Sport+-tuotteen Total+-tuotteeseen. Tuote vaihtuu välittömästi ja saat uudet sisällöt heti käyttöön. Maksat vaihdon yhteydessä ensimmäisen kuukausimaksun, ja uusi tilausjakso käynnistyy heti. Saat ensimmäisestä maksusta hyvitystä, jos vanhasta tuotteesta jäi katseluaikaa jäljelle
 

C More Total+ -tuotteen vaihtaminen

 • Voit vaihtaa Total+ -tuotteesi C More -tuotteeseen, jolloin voit vielä nauttia sarjoista, elokuvista ja lastenohjelmista. Urheilusisällöt ovat katsottavissa maksetun kauden loppuun asti, uusi sisältö astuu voimaan aiemman tilauksen päätyttyä. Vaihdon yhteydessä sinulta veloitetaan C More -tuotteen ensimmäinen kuukausimaksu ennakkoon.
 • Voit myös unohtaa viihteet ja syventyä pelkkiin urheilusisältöihin, vaihtamalla tuotteesi Total+ tuotteesta C More Sport tai C More Sport+ -tuotteeseen. Total+ -tuote on käytössäsi maksetun ajan loppuun asti, uusi sisältö astuu voimaan aiemman tilauksen päätyttyä. Vaihdon yhteydessä sinulta veloitetaan valitsemasi urheilutuotteen ensimmäinen kuukausimaksu ennakkoon

 

Tuotteen vaihtaminen Telian laskutilaukseen

Telian liittymäasiakkaana voit vaihtaa olemassa olevan C More -suoratoistopalvelun tuotteen Telian tarjoamiin tuotevaihtoehtoihin. Tuotteen vaihtaminen onnistuu helposti Telialta saatavan aktivointilinkin avulla, tai Minun Telia -palvelussa.

 
 1. Klikkaa sähköpostiin tullutta aktivointilinkkiä.
 2. Palvelu opastaa sinut läpi tuotevaihdon.
TAI
 1. Kirjaudu sisään Minun Telia -palveluun.
 2. Sivulla "Liittymäni ja palveluni" näet tilaamasi C More -suoratoistopalvelutuotteen.
 3. Klikkaa "Ota käyttöön", palvelu opastaa sinut läpi tuotevaihdon.

Huom! Nykyistä tuotetta ei tarvitse erikseen irtisanoa, järjestelmä päättää tilauksen automaattisesti ja mahdollinen käyttämättä jäänyt aika hyvitetään maksukortille 1-3 arkipäivän kuluessa. Tuotteen vaihdon yhteydessä näet hyvityksen määrän.
 

Telian laskutilauksen vaihtaminen toiseen pakettiin

Voit hallinnoida tilaustasi Minun TeliassaC More -suoratoistopalvelu -otsikon alla näet aktiivisen tilauksesi, jota klikkaamalla pääset näkemään tilauksen tiedot ja muuttamaan tilaustasi. 

Telian laskutilauksen vaihtaminen toiseen pakettiin onnistuu myös Telian asiakaspalvelussa tai Telia Kaupoissa
 

AntenniTV-tilauksen vaihtaminen toiseen

 • Tuotteen vaihto toiseen onnistuu vain suoratoisto + AntenniTV -tuoteperheen sisällä. Kaikissa muissa tilanteissa tuotteen muuttaminen tulee tehdä irtisanomisen kautta. Mikäli kuitenkin haluat vaihtaa tuotteen toiseen välittömästi, otathan yhteyttä asiakaspalveluun.
 • Vaihtaessasi tilauksen AntenniTV -tuoteperheen sisällä tuote vaihtuu välittömästi ja saat uudet sisällöt heti käyttöön. Maksat vaihdon yhteydessä ensimmäisen kuukausimaksun, jolloin uusi tilausjakso käynnistyy. Saat ensimmäisestä maksusta hyvitystä, jos vanhasta tuotteesta jäi katseluaikaa jäljelle. Jos hyvitettävä summa olisi isompi kuin uuden tuotteen hinta, niin saat hyvitystä katseluaikana. 
 • Uuden tilauksen tiedot päivittyvät automaattisesti myös tv-kortille jopa muutamissa minuuteissa. Tämä ei vaadi asiakkaan toimesta kortin uudelleenaktivointia.

Operaattoritilauksen muuttaminen

Operaattorin (Elisa, DNA, Telia tai paikallisoperaattori) asiakkaat voivat tiedustella tuotteen muuttamisesta oman operaattorin asiakaspalvelusta.