Voimmeko auttaa?

C More VIP -asiakasetu

Mikä on VIP-asiakkuus? 

VIP-asiakkuus on asiakasetu C Moren pitkäaikaisille viihdesisällöistä maksaville asiakkaille. VIP-asiakkuuden ideana on tarjota pitkäaikaisille asiakkaille tietyistä alkuperäissarjoista kauden kaikki jaksot kerralla sen sijaan, että katsottavaksi julkaistaan vain 1-2 jaksoa viikossa. Sarjojen julkaisua kerralla palveluun kutsutaan myös nimellä VIP-ennakko. 
 

Mistä sarjoista tulee saataville VIP-ennakko?

Asiakasedussa mukana olevat sarjat tunnistaa ohjelmasivulla olevasta VIP-ennakko -merkinnästä. Tulevista VIP-ennakkosarjoista tiedotamme myöhemmin.

Tuorein VIP-ennakko on Kaverikirja. Aikaisemmin mukana olleita alkuperäissarjoja ovat olleet muun muassa Maria Kallio, Pahan väri, Harjunpää sekä Omerta 6/12.
 

Kuka pääsee C More VIP-asiakkaaksi?

Kutsumme VIP-asiakkaiksi pitkäaikaisia asiakkaitamme ja asiakasedun ehtona on yhtäjaksoinen tilaus 150 päivän ajan. VIP-asiakkuus koskee vain cmore.fi-suoratoistopalvelun asiakkaita (joko suoraan C Morelta tai vaihtoehtoisesti Telialta ostettuna), joilla on C More tai C More Total+ -tuotteisiin tilaus voimassa.
 

Toivotamme uudet asiakkaat tervetulleeksi C More VIP-asiakkuuden pariin lähettämällä tiedon sähköpostitse. VIP-asiakkuus päivittyy käyttöön vuorokauden kuluessa siitä, kun VIP-asiakkuuden ehdot täyttyvät. Jatkossa näet maininnan VIP-asiakkuudesta Oma tili -sivulla kohdassa Tilaukset.
 

Mistä löydän jaksot?

Sarjan ollessa mukana VIP-ennakossa, löydät kaikki ennakkokatselujaksot kyseisen sarjan ohjelmasivulta. VIP-ennakko -sarjan tunnistaa ohjelmasivulla olevasta VIP-ennakko -merkinnästä, joka löytyy tarkemmin ohjelmasivulta sarjan nimen alapuolelta. 
 

Mitä tapahtuu, jos irtisanon tilauksen?

C Moren VIP-asiakkuus, ja siten myös VIP-ennakko, on voimassa vain aktiivisen tilauksen kanssa. Mikäli irtisanot tilauksen, vaadittava 150 päivän yhtäjaksoisuus katkeaa. Saat VIP-asiakkuuden takaisin kun 150 päivää tilauksen voimassaoloa seuraavan kerran täyttyy. Huomaathan, että myös tuotteen vaihtaminen pois C More tai C More Total+ -tuotteista aiheuttaa VIP-edun poistamisen.
 

Olen Elisan/DNA:n/Telian pitkäaikainen asiakas. Saanko minäkin VIP-asiakkuuden?

VIP-asiakkuus koskee ainoastaan cmore.fi-suoratoistopalvelun asiakkaita (joko suoraan C Morelta tai vaihtoehtoisesti Telialta ostettuna), joilla on C More tai C More Total+ -tuotteisiin tilaus voimassa.