Mitä tänään syötäisiin
18. Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa

18. Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa
2. kausi, 18. Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa
2. kausi, 18. Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa
Ruokaohjelma, joka on tarjoillut helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007.
Tekstit:
suomi
1. kausi3. kausi2. kausi
  • 1. Kaurapannari ja talvikeitto
    1. Kaurapannari ja talvikeitto

    Kausi 3. Jakso 1. Asiakasnäkemysjohtaja Heidi Jungar ja Harri Syrjänen kokkaavat kaurapannaria ja talvikeittoa. Lisäksi tutustutaan ruokakaupan sisällä olevaan ravintolamaailmaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 2. Hernefalafelit sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäyte
    2. Hernefalafelit sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäyte

    Kausi 3. Jakso 2. Ruokakirjailija Sanna Mansikkamäki ja Harri Syrjänen kokkaavat hernefalafelejä sekä uuniperunaa ja luonnonkalatäytettä. Lisäksi mukana mm. tuorepuuro-vinkki. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 3. Punaviinirisottoa ja financier-leivoksia
    3. Punaviinirisottoa ja financier-leivoksia

    Kausi 3. Jakso 3. Keittiömestari Arto Rastas ja Harri Syrjänen kokkaavat punaviinirisottoa ja financier-leivoksia. Vinkkiosiossa rubymokkapalat. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 4. Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua
    4. Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua

    Kausi 3. Jakso 4. Laulaja Sami Saari ja Harri Syrjänen kokkaavat Green Goddess -perunasalaattia ja appelsiinijuustokakkua. Mukana myös ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 5. Salviapestopizzaa ja salamipizzaa
    5. Salviapestopizzaa ja salamipizzaa

    Kausi 3. Jakso 5. Pizzaguru Jukka Salminen ja Harri Syrjänen kokkaavat salviapestopizzaa ja salamipizzaa. Mukana monenlaisia pizzavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 6. Muikkugalettea ja Dominokääretorttua
    6. Muikkugalettea ja Dominokääretorttua

    Kausi 3. Jakso 6. Tanssija Jukka Haapalainen ja Harri Syrjänen kokkaavat muikkugalettea ja Dominokääretorttua. Vinkkiosiossa maissikuorrutetut kalapalat. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 7. Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa ja creme brüléetä
    7. Kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa ja creme brüléetä

    Kausi 3. Jakso 7. Linnea Vihonen ja Harri Syrjänen kokkaavat kampasimpukoita ja paahdettua kukkakaalipyreetä, hernerisottoa ja creme brüléetä. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 8. Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua
    8. Karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua

    Kausi 3. Jakso 8. Sisustussuunnittelija Niina Ahonen ja Harri Syrjänen kokkaavat karitsanpaistia sekä jäädytettyä appelsiini-suklaajuustokakkua. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 9. Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta
    9. Rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta

    Kausi 3. Jakso 9. Bocuse d¿Or-kokki Mikko Kaukonen ja Harri Syrjänen kokkaavat rapukeittoa ja marinoituja rapuja sekä karitsaa ja dijonkastiketta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 10. Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa
    10. Lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa

    Kausi 3. Jakso 10. Lasse Lehtinen ja Harri Syrjänen kokkaavat lapskoussia, ohrarieskoja ja mustikkakukkoa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 11. Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa
    11. Kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa

    Kausi 3. Jakso 11. Keittiömestari Kim Mikkola ja Harri Syrjänen kokkaavat kuhafileitä ja sitruuna-voikastiketta sekä sitruunapiirakkaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 12. Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja
    12. Salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja

    Kausi 3. Jakso 12. Saija Hakoniemi ja Harri Syrjänen kokkaavat salsa verde -perunasalaattia, kvinoasalaattia paahdetuilla kasviksilla ja perunamunkikeja. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 13. Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia
    13. Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia

    Kausi 3. Jakso 13. Mediapersoona Jani Halme ja Harri Syrjänen kokkaavat parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 13. Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia
    13. Parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia

    Kausi 3. Jakso 13. Mediapersoona Jani Halme ja Harri Syrjänen kokkaavat parsa-pekonipiirakkaa ja parsasalaattia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 14. Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja
    14. Kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja

    Kausi 3. Jakso 14. Tv-juontaja Ilkka Uusivuori ja Harri Syrjänen kokkaavat kanansiipiä ja taiteltuja tortilloja. Mukana myös koripalloiija Lauri Markkanen. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 15. Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku
    15. Vegaaninen voileipäkakku ja valkosuklaamutakakku

    Nettiteksti: Kausi 3. Jakso 15. Keittiömestari Eero Vottonen ja Harri Syrjänen kokkaavat vegaanisen voileipäkakun ja valkosuklaamutakakun. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 16. Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia
    16. Capresehodaria ja paprika-kanasalaattia

    Kausi 3. Jakso 16. Grillausmesteri Jarmo Ritvanen ja Harri Syrjänen kokkaavat capresehodaria ja paprika-kanasalaattia, luvassa myös grillausta. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 17. Sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia
    17. Sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia

    Kausi 3. Jakso 17. Seksikäs Suklaa ja Harri Syrjänen kokkaavat sushi-riisipiirakoita ja vadelmaleivoksia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 18. Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa
    18. Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa

    Kausi 3. Jakso 18. Kondiittori Merja Naumanen ja Harri Syrjänen kokkaavat Aperol spritz -juustokakkua ja tomaatti-mozzarellapiirakkaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 19. Kanahampurilaisia ja tomaattisalaattia
    19. Kanahampurilaisia ja tomaattisalaattia

    Kausi 3. Jakso 19. Näyttelijä Mikko Töyssy ja Harri Syrjänen kokkaavat kanahampurilaisia ja tomaattisalaattia. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 20. Sillileipiä ja mansikkafocacciaa
    20. Sillileipiä ja mansikkafocacciaa

    Kausi 3. Jakso 20. Keittiömestari Pekka Terävä ja Harri Syrjänen kokkaavat sillileipiä ja mansikkafocacciaa. Mukana myös erilaisia ruokavinkkejä. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 7.2.2026 klo 21:59

    Kesto 21min