Mitä tänään syötäisiin

1. kausi, 17. Kanaquesadilloja ja amerikkalaista juustokakkua
Ruokaohjelma, joka on tarjoillut helppoja, herkullisia arkiruokareseptejä jo vuodesta 2007.
Tekstit:
suomi
1. kausi3. kausi2. kausi
  • 17. Kanaquesadilloja ja amerikkalaista juustokakkua
    17. Kanaquesadilloja ja amerikkalaista juustokakkua

    Kausi 1. Jakso 17/34. Ruokakauppias Sami Hertell ja Harri Syrjänen kokkaavat kanaquesadilloja ja amerikkalaista juustokakkua. Lisäksi tutustutaan Herkkukatutapahtumaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 18. Kanansiipiä, kaalisalaattia ja suklaapannukakkuja
    18. Kanansiipiä, kaalisalaattia ja suklaapannukakkuja

    Kausi 1. Jakso 18/34. Koripalloilja Lauri Markkanen ja Harri Syrjänen kokkaavat kanansiipiä ja suklaapannukakkuja. Lisäksi tutustutaan hävikkiravintolaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 19. Possunkylkeä, siideririsottoa ja omenapiirakkaa
    19. Possunkylkeä, siideririsottoa ja omenapiirakkaa

    Kausi 1. Jakso 19/34. Imitaattori Jarkko Tamminen ja Harri Syrjänen kokkaavat possunkyljyksiä, siideririsottoa ja suolaista omenapiirakkaa. Lisäksi tutustutaan artesaanileipään. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 20. Grillatut osterit ja porsaankylki ja Suklaapizza
    20. Grillatut osterit ja porsaankylki ja Suklaapizza

    Kausi 1. Jakso 20/34. Viiniasiantuntija Antti Rinta-Huumo ja Harri Syrjänen kokkaavat grillattuja ostereita, porsaankylkeä ja suklaapizzan. Lisäksi tavataan osterinavauksen Euroopanmestari. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 21. Kasviskaalilaatikko ja omenapiirakka korvapuustipohjalla
    21. Kasviskaalilaatikko ja omenapiirakka korvapuustipohjalla

    Kausi 1. Jakso 21/34. Minttu Räikkönen ja Harri Syrjänen kokkaavat karpalo-kurpitsasalaatin ja kahvikakun. Lisäksi tutustutaan kahvitutkimuksen tuloksiin. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 22. Kasviskaalilaatikko + omenapiirakka korvapuustipohjalla
    22. Kasviskaalilaatikko + omenapiirakka korvapuustipohjalla

    Kausi 1. Jakso 22/34. Anssi Kela ja Harri Syrjänen kokkaavat kasviskaalilaatikkoa ja omenapiirakkaa korvapuustipohjalla. Lisäksi tutustutaan argumentteihin, miksi valita suomalaista ruokaa. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 23. Punajuuri-vuohenjuustokeittoa ja kiivi-mansikkasmoothieta
    23. Punajuuri-vuohenjuustokeittoa ja kiivi-mansikkasmoothieta

    Kausi 1. Jakso 23/34. Seela Sella ja Harri Syrjänen kokkaavat punajuuri-vuohenjuustokeittoa, pataleipää ja kiivi-mansikkasmoothieta. Lisäksi tutustutaan luomuporkkanoiden viljelyyn. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 24. Mitä tänään syötäisiin?
    24. Mitä tänään syötäisiin?

    Kausi 1. Jakso 24/34. Tanssija Marko Keränen ja Harri Syrjänen kokkaavat ruusukaalisalaattia, paistettua kirjolohta ja kurpitsamokkapaloja. Lisäksi tutustutaan lahtelaiseen Roux-ravintolaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 25. Carne con chiliä ja kummituskakkua
    25. Carne con chiliä ja kummituskakkua

    Kausi 1. Jakso 25/34. Marja Hintikka ja Harri Syrjänen kokkaavat carne con chiliä ja kummituskakkua. Lisäksi tutustutaan luomumaitotilan toimintaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 26. Chimichurrilla täytettyä naudanfilettä ja parmankinkkuun käärittyjä persimonlohkoja
    26. Chimichurrilla täytettyä naudanfilettä ja parmankinkkuun käärittyjä persimonlohkoja

    Kausi 1. Jakso 26/34. Pekka Pouta ja Harri Syrjänen kokkaavat mm. chimichurrilla täytettyä naudanfilettä, parmankinkkuun käärittyjä persimonlohkoja ja vihreää salaattia. Lisäksi tutustutaan yrttien kasvatukseen. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 27. Texmex-voileipäkakkua ja Oreo-kakkua
    27. Texmex-voileipäkakkua ja Oreo-kakkua

    Kausi 1. Jakso 27/34. Kasmir ja Harri Syrjänen kokkaavat texmex-voileipäkakkua ja Oreo-kakkua. Lisäksi tutustutaan roomalaiseen levypizzaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 28. Bulgursalaattia ja butter chickeniä
    28. Bulgursalaattia ja butter chickeniä

    Kausi 1. Jakso 28/34. Lakko ja Harri Syrjänen kokkaavat bulgursalaattia ja butter chickeniä eli intialaista voikanaa. Lisäksi tutustutaan vertikaaliviljelmiin. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 29. Ohra-kasvissalaattia ja uuniturskaa
    29. Ohra-kasvissalaattia ja uuniturskaa

    Kausi 1. Jakso 29/34. Helena Puolakka ja Harri Syrjänen kokkaavat ohra-kasvissalaattia ja uuniturskaa. Lisäksi tutustutaan ravintola Wolkoffiin. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 21min
  • 30. Poropiirakkaa ja joulutorttukierteitä
    30. Poropiirakkaa ja joulutorttukierteitä

    Kausi 1. Jakso 30/34. Lotta Kemppinen ja Harri Syrjänen kokkaavat poropiirakkaa ja joulutorttukierteitä. Lisäksi tutustutaan ruokakaupan jouluun. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 31. Hassenbackan punajuuria ja punajuuri-tikkerikakkua
    31. Hassenbackan punajuuria ja punajuuri-tikkerikakkua

    Kausi 1. Jakso 31/34. Henri Alén ja Harri Syrjänen kokkaavat Hassenbackan punajuuria aurajuustokastikkeella sekä punajuuri-tikkerikakkua. Lisäksi tutustutaan Lehmus roastery -kahvipaahtimoon. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään.

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 32. Sinappisia lihapullia, palsternakka-perunasose ja täytekakku
    32. Sinappisia lihapullia, palsternakka-perunasose ja täytekakku

    Kausi 1. Jakso 32/34. Saku Tuominen ja Harri Syrjänen kokkaavat sinappisia lihapullia, paahdettua palsternakka-perunasosetta ja täytekakkua. Lisäksi seurataan lasten ruoanlaittoa. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min
  • 33. Mustikkagraavattu lohi,etikkakypsennetty siika, savusilakkamousse
    33. Mustikkagraavattu lohi,etikkakypsennetty siika, savusilakkamousse

    Kausi 1. Jakso 33/34. Pippa Laukka ja Harri Syrjänen kokkaavat mustikkagraavattua lohta, etikkakypsennettyä siikaa sekä savusilakkamoussea. Lisäksi tutustutaan joulun kalavalikoimaan. Ohjelman juontaa Hanna Sumari. Viihteellinen ruoan ajankohtaisohjelma tarjoaa vinkit viikonlopun ruokapöytään

    Katseluaika päättyy 4.2.2024 klo 21:59

    Kesto 20min