Totte Svensson ja Bermudan kolmion salaisuus
5. jakso

5. jakso
1. kausi, 5. jakso
1. kausi, 5. jakso
84% tykkäsi
Ruotsalainen kuusiosainen koko perheen seikkailu matolla lentävästä etsivästä Totte Svenssonista (ruots. Ture Sventon), jonka on pelastettava maailma arkkiviholliseltaan.
1. kausi
 • 1. jakso
  1. jakso

  Kausi 1, 1/6. Sarja alkaa. Legendaarinen etsivä Totte Svensson ei ole ratkaissut yhtään juttua 20 vuoteen, kun yhtäkkiä hänen arkkivihollisensa pakenee vankilasta.

  Kesto 42min
 • 2. jakso
  2. jakso

  Kausi 1, 2/6. Totte lähtee tutkimaan Vesslan katoamista. Vessla herää aluksella keskellä mystistä seuruetta, joka jahtaa Bermudan kolmion pohjassa olevia voimia.

  Kesto 44min
 • 3. jakso
  3. jakso

  Kausi 1, 3/6. Totte pakenee vankilasta. Poliisi kannoillaan hän seuraa vihjettä lontoolaiseen mielisairaalaan. Siellä hän tapaa Bermudan kolmiossa olleen lentäjän.

  Kesto 43min
 • 4. jakso
  4. jakso

  Kausi 1, 4/6. Pyramidin alkuperästä voi kertoa vain Toten vanha ystävä, professori Omar. Totte ja lapset lentävät Egyptiin, missä Totte auttaa kaivauksissa.

  Kesto 42min
 • 5. jakso
  5. jakso

  Kausi 1, 5/6. Totte ystävineen livahtaa roistojen alukselle, missä Vessla yrittää avata pyramidia. Yritys pelastaa Omar epäonnistuu, ja Totte pakenee rooliasuun.

  Kesto 42min
 • 6. jakso
  6. jakso

  Kausi 1, 6/6. Kausi päättyy. Totte lentää Pariisin, missä Vessla aikoo käyttää uusia voimiaan ja varastaa Eiffel-tornin. Nyt on Totten tehtävä pelastaa maailma!

  Kesto 44min