Killing Eve
6. Soluttautuja

Killing Eve

6. Soluttautuja
2. kausi, 6. Soluttautuja
2. kausi, 6. Soluttautuja
93% tykkäsi
Kun venäläinen poliitikko murhataan, MI5:n turvallisuusviranomainen Eve Polastri, saa tehtäväksi suojella murhan ainoaa todistajaa. Samalla Eve alkaa tutkimaan tapausta omin päin. Eve on vakuuttunut, että murhaaja on nainen. Pian hän ajautuu törmäyskurssille murhaajan kanssa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.
Yhdysvallat 2018-2020Jännitys
1. kausi2. kausi3. kausi
 • 1. Parane pian
  1. Parane pian

  Kausi 2, 1/8. Villanelle hankkiutuu sairaalaan hoidattamaan puukotushaavaansa. Eve palaa Lontooseen ja yrittää esittää Nikolle, ettei Pariisissa tapahtunut mitään erikoista. Carolynille hän kuitenkin tunnustaa käyneensä Villanellen asunnossa, mutta ei kerro koko totuutta. Carolynilla on taas käyttöä Evelle, kun erästä outoa kuolemantapausta ryhdytään selvittämään uudelleen. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 42min
 • 2. Uljas ritarini
  2. Uljas ritarini

  Kausi 2, 2/8. Villanelle huijaa tuntemattoman miehen auttamaan itseään ja tarjoamaan majapaikan, mutta myös miehellä on omat taka-ajatuksensa. Eve ja Carolynin kokoama uusi ryhmä tutkivat murhaa, jonka tekotapa ei tunnu viittaavan Villanelleen. Evelle selviää, että Villanelle on edelleen elossa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 42min
 • 3. Rakkautta hississä
  3. Rakkautta hississä

  Kausi 2, 3/8. Raymondin käskystä Villanelle tekee murhan, joka näyttää ulospäin onnettomuudelta. Eve alkaa epäillä, että asialla on jälleen ollut Villanelle. Even pakkomielle Villanelleen kasvaa, mutta samalla hän yrittää tasapainoilla työn ja yksityiselämän välillä. Niko alkaa saada tarpeekseen siitä, ettei Evellä ole koskaan aikaa hänelle, ja käy ilmi, että hänelle kyllä olisi muitakin ottajia. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 42min
 • 4. Epätoivoisia aikoja
  4. Epätoivoisia aikoja

  Kausi 2, 4/8. Aaveeksi nimetyn murhaajan uhriluku kasvaa, ja kaikki tapaukset tuntuvat liittyvän jotenkin Aaron Peeliin ja tämän yritykseen. Villanelle yrittää saada Even huomion tekemällä näyttävän murhan Amsterdamissa, mutta Eve tuntuu keskittyvän Aaveeseen, ja sekös Villanellea kismittää. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 40min
 • 5. Näkyillään
  5. Näkyillään

  Kausi 2, 5/8. Kiinni otettu Aave ei suostu kertomaan mitään, mutta Eve arvelee, että tämän voisi saada puhumaan Villanellen avulla. Ryhmä kehittää juonen, jolla Villanelle houkutellaan ansaan palkkaamalla tämä tappamaan Eve. Villanelle etsii Nikon käsiinsä ja kertoo, mitä Pariisissa oikeasti tapahtui. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 41min
 • 6. Soluttautuja
  6. Soluttautuja

  Kausi 2, 6/8. Ryhmä yrittää soluttautua Aaron Peelin lähipiiriin tämän siskon kautta ja hyödyntää siinä Villanellea, joka esittää päihderiippuvaista ja alkaa kaveerata siskon kanssa AA-kerhossa. Niko saa tarpeekseen Even pakkomielteestä ja muuttaa muualle. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 41min
 • 7. Kimppakivaa
  7. Kimppakivaa

  Kausi 2, 7/8. Aaron Peel pyytää Villanellelta anteeksi aiempaa käytöstään ja kutsuu tämän mukaansa Roomaan. Myös Eve ja Hugo lähtevät Roomaan varmistamaan, että Villanelle hoitaa tehtävänsä ja selvittää, mitä Peelin yritys myy ja kenelle. Villanelle käy uhkailemassa Gemman seurassa viihtyvää Nikoa. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 40min
 • 8. Olet minun
  8. Olet minun

  Kausi 2, 8/8. Roomassa hotelliin ilmestyy kutsumattomia vieraita, ja Eve uskoo Villanellenkin olevan vaarassa Aaron Peelin seurassa ja lähtee pelastamaan tätä. Myös Raymond ilmestyy paikalle. Kun vielä Carolynkin pistää oman lusikkansa soppaan, Eve ei enää lopulta tiedä, kuka kaiken takana on. Luke Jenningsin pienoisromaaneihin perustuva brittiläinen trillerisarja.

  Katseluaika päättyy 1.8.2022 klo 20:59

  Kesto 41min