Poliisit UK: Ajojahti

13. kausi, 1. Nuoret ja holtittomat
89% tykkäsi
-
Brittiläinen realitysarja poliisin arjesta. 14. tuotantokausi.
Iso-Britannia 2016-2018Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
10. kausi11. kausi12. kausi13. kausi14. kausi
 • 1. Nuoret ja holtittomat
  1. Nuoret ja holtittomat

  Kausi 13, 1/9. Nuoret ovat yliedustettuina liikenneturmissa, joten poliisi haluaa siihen muutoksen. Spike valvoo nuorten liikennekäyttäytymistä teillä, rannoilla ja pysäköintialueilla. Ben joutuu vaaratilanteeseen nuoren kaaharin takaa-ajon aikana. Lisäksi poliisin haaviin jää jo toistamiseen viikon sisällä sama nuorukainen, joka ei tunnu ottavan opikseen. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 43min
 • 2. Ei mätä omena kauas puusta putoa
  2. Ei mätä omena kauas puusta putoa

  Kausi 13, 2/9. Tällä kertaa Durhamin ja Clevelandin teillä ja kaduilla ollaan tekemisissä poliisin vanhojen tuttujen ja heidän sukulaistensa kanssa. Valitettava tosiasia on, että samat henkilöt tekevät suurimman osan rikoksista ja että rikollisuus kulkee usein suvussa. Poliisikoira Titan pääsee ensimmäistä tositoimeen jäljittäessään rikollisia öisillä kaduilla ja pelloilla. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 43min
 • 3. Ei haukku haavaa tee
  3. Ei haukku haavaa tee

  Kausi 13, 3/9. Poliisit kohtaavat työssään usein uhkailua ja asiatonta käytöstä. Sen saavat huomata myös poliisit Damo ja Ian, kun murtovarkaudesta epäillyn miehen pidätys muuttuu vaaralliseksi pattitilanteeksi. Ben, Paul ja Spike joutuvat kuuntelemaan humalaisten ja muuten vain asiattomasti käyttäytyvien epäiltyjen solvauksia. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 42min
 • 4. Isä, poika ja pullon henki
  4. Isä, poika ja pullon henki

  Kausi 13, 4/9. Alkoholiin liittyvä rikollisuus tulee kalliiksi yhteiskunnalle. Daz kohtaa humalaisen isän ja pojan, jotka päättävät paeta katolle ja sen jälkeen rikkoa kotinsa silmittömällä riehumisella. Spike pysäyttää skootteripojan, jonka puhelimessa piilee salaisuus. Koirapoliisi Ian joutuu vaaralliseen tilanteeseen, kun poliisit piirittävät sekavasti käyttäytyvän veitsimiehen taloa. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 43min
 • 5. Ei autoa kortilla ajeta
  5. Ei autoa kortilla ajeta

  Kausi 13, 5/9. Vakuutuksen ja ajokortin puuttuminen sekä aserikollisuus ovat yhä yleisempiä ongelmia Isossa-Britanniassa. Paul joutuu hurjaan takaa-ajoon, Damo suorittaa vaarallisen pidätyksen, Lee joutuu kuulemaan suunsoittoa ja Spike on sekä murtovarkaan että epäilyttävän maalarin jäljillä. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 43min
 • 6. Hamppua ja hurjaa kyytiä
  6. Hamppua ja hurjaa kyytiä

  Kausi 13, 6/9. Durhamissa rytisee pelti, kun Jacko ajaa takaa vaarallisesti kaahailevaa kuskia. Stocktonissa poliisin huumeryhmä ratsaa tyhjilleen jääneen ravintolan, jossa epäillään olevan kannabisviljelmä. Spike virittää kollegoiden kanssa ansan epäillylle huumediilerille. Justin kohtaa epäillyn, joka yrittää päästä pälkähästä puhumalla. Darren ja poliisikoira Shadow joutuvat tositoimiin etsiessään varastettua tavaraa. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 42min
 • 7. Känniääliöt kuutamolla
  7. Känniääliöt kuutamolla

  Kausi 13, 7/9. Middlesbrough'ssa vaarallinen takaa-ajo muuttuu suureksi poliisioperaatioksi, kun epäillyt pakenevat asuinalueelle. Lisäksi poliiseja työllistävät lauantai-illan juhlijat, jotka putoilevat sillalta, haastavat riitaa ja tappelevat. Falco huomaa haukankatseellaan huumekauppiaan auton. Damo ja Steve pysäyttävät miehen, jota epäillään rattijuopoksi. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 42min
 • 8. Mutaa ja kakkua
  8. Mutaa ja kakkua

  Kausi 13, 8/9. Darlingtonissa Simon ja Carl joutuvat hurjaan takaa-ajoon, kun nuorukainen varastaa isoäitinsä auton ja lähtee kaahailemaan. Laittoman aseen löytyminen johtaa vaaralliseen pidätystilanteeseen. Justin huomaa kolaroidun auton, jonka kuljettajaksi ilmoittautuu useita henkilöitä. Valppaat naapurit kutsuvat poliisit, kun autiotalossa käy kutsumattomia vieraita. Rapa roiskuu, kun Jacko testaa autonsa maasto-ominaisuuksia.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 43min
 • 9. Vaaralliset kurvit
  9. Vaaralliset kurvit

  Kausi 13, 9/9. Ampuma-aseryhmä lähtee etsimään nuorukaisia, joiden on nähty katkaisevan haulikkoa. Muutenkin uhkaava tilanne muuttuu entistäkin huolestuttavammaksi, kun yhden epäillyn repusta löytyy kotitekoiselta pommilta näyttävä esine. Durhamissa hurja takaa-ajo saa järkyttävän käänteen, kun epäillyn ajoneuvo löytyy pahasti vaurioituneena ja palavana, mutta kuljettajaa ei näy missään. Kun poliisit ratsaavat Middlesbrough¿ssa kaksi kannabisfarmia, Liam ja poliisikoira Louis ovat valmiit auttamaan. Brittiläinen poliisisarja.

  Katseluaika päättyy 29.2.2024 klo 21:59

  Kesto 42min