Nyrkki
2. Kolikon kääntöpuoli

Nyrkki

2. Kolikon kääntöpuoli
1. kausi, 2. Kolikon kääntöpuoli
1. kausi, 2. Kolikon kääntöpuoli
93% tykkäsi
-
On vuosi 1955 ja olemme kylmän sodan polttopisteessä. Ei, se ei ole Washington tai Moskova, vaan Helsinki, jossa itä ja länsi – KGB ja CIA – vääntävät kättä Suomen tulevasta suunnasta. Samalla kun jännite kahden suurvallan välillä kasvaa, salainen suomalainen iskuryhmä NYRKKI kamppailee pitääkseen isänmaansa itsenäisenä ja joukkonsa koossa. Panokset kovenevat, kun Kekkonen ja Fagerholm alkavat pelata tosissaan presidenttipeliä, ja ryhmän uusimmalle jäsenelle alkaa valjeta totuus hänen taustastaan. Pian Nyrkin jäsenet huomaavat olevansa vastuussa Porkkalan, Suomen - ja ehkä koko maailman - kohtalosta.
Tekstit:
suomi
1. kausi
 • 1. Nyrkit veressä
  1. Nyrkit veressä

  Kausi 1, 1/10. Kesällä 1955 kylmä sota kuumenee Helsingissä. Sekä Neuvostoliitto että Yhdysvallat kiihdyttävät tiedustelutoimintaansa, sillä kumpikin pelkää Suomen liukuvan vastapuolen leiriin, kun edessä ovat presidentinvaalit. CIA tukee Fagerholmia, KGB Kekkosta, mutta ketkä pitävät Suomen puolta? Nyrkit veressä puolustautuu myös New Yorkissa opiskeleva Helena Korhonen, jonka avuksi ilmestyy kylmähermoinen kohukaunotar Tabe Slioor.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 45min
 • 2. Kolikon kääntöpuoli
  2. Kolikon kääntöpuoli

  Kausi 1, 2/10. Iso raha liikkuu aina, kun myytävänä on huippusalaista tietoa. Mitä on tekeillä neuvostojoukoille vuokratussa Porkkalan tukikohdassa, josta on Helsingin keskustaan vain parikymmentä kilometriä? Helena ei halua palata takaisin New Yorkiin, sillä häntä askarruttavat oudot lapsuusmuistot ja komea amerikkalainen liikemies, jonka hotellihuoneessa odottaa intiimi yllätys.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 3. Pako Porkkalasta
  3. Pako Porkkalasta

  Kausi 1, 3/10. Sillä aikaa kun USAn lähetystö tutkii CIA-agenttinsa outoa kuolemaa ja saa yllättävää lisäapua Washingtonista, Nyrkki päättää iskeä suoraan puna-armeijan tarkkaan vartioimaan Porkkalan tukikohtaan. Järkyttynyt Helena löytää todisteita menneisyydestään ja nousee avoimesti kummisetäänsä ja suojelijaansa vastaan.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 4. Naisen vaisto
  4. Naisen vaisto

  Kausi 1, 4/10. CIA ja KGB selvittävät raivokkaasti agenttisurmaa ja Porkkalan tietomurtoa. Nyrkin jäsenenä Helena seuraa KGB-agentti Sergejevin vaimoa ja joutuu silmätysten Hertta Kuusisen kanssa. Silmukka kiristyy ja itse kunkin on valittava puolensa elämän ja kuoleman shakkilaudalla.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 44min
 • 5. Murha Moskovassa
  5. Murha Moskovassa

  Kausi 1, 5/10. Presidentti Paasikivi ja pääministeri Kekkonen lähtevät viralliselle vierailulle Moskovaan. Epävirallisesti sinne matkustaa myös Tabe Slioor mannekiineineen esittelemään suomalaista muotia neuvostoeliitin rakastajattarille. Jännitys tiivistyy neuvotteluissa, joissa keskustellaan Porkkalan palautuksesta. Tarkasta vartioinnista huolimatta mannekiiniryhmään solutettu Helena yrittää päästä menneisyytensä jäljille.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 6. Liittolaiset
  6. Liittolaiset

  Kausi 1, 6/10. Tabe Slioorin juhlissa Kekkonen on seurueen keskipiste. Nyrkkikin on tietysti paikalla ja joutuu todistamaan Paasikiven raivonpuuskaa. Juopunut neuvostoeversti käy Helenan kimppuun, mutta todellisen henkien taistelun hän käy järkyttyneen KGB-miehen Ivan Sergejevin kanssa. Yrjö yllättää Helenan ja Juliuksen lisäksi myös CIA-agentti John McCaddenin.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 7. Vapauden hinta
  7. Vapauden hinta

  Kausi 1, 7/10. Fagerholmin vaalikampanjaa varten on USAsta tulossa huomattava rahalähetys, jonka jäljille Nyrkki pääsee. CIA-agenttien jäsentenvälinen kamppailu käy yhä kovemmilla kierroksilla ja Nyrkinkin sisällä epäluottamus kasvaa, vaikka Yrjö lupaakin Helenalle selvittää tämän äidin kohtalon. Kielletty rakkaus ja väkivaltaisen kuoleman pelko saa muutkin kuin Sergejevin suunnittelemaan pakoa.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 8. Viimeinen tehtävä
  8. Viimeinen tehtävä

  Kausi 1, 8/10. Julius on lyöty ja loukussa, mutta Helena sovittaa syntinsä Sergejevin tuliaisilla. Operaatio Baba Yaga käynnistyy jouluna, kun Yrjö yllättää Helenan ja Juliuksen joululahjallaan. Juhlahumun keskeltä Olavi lähtee suorittamaan hengenvaarallista tehtävää, jossa on panoksena maailmanrauha.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 45min
 • 9. Paluu Porkkalaan
  9. Paluu Porkkalaan

  Kausi 1, 9/10. Porkkalan palautus ja presidentinvaalit lähestyvät. Onnistuuko CIA-agentti Lisa saamaan Juliuksesta liittolaisen? Helena organisoi Sergejevin ja hänen lastensa loikkausta länteen. Vaikka Baba Yaga on räjäytetty taivaan tuuliin, Porkkalan stalinisteilla on jo uusi suunnitelma Hrustsovin syrjäyttämiseksi ja isä ja poika Sergejev valitsevat puolensa.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 45min
 • 10. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen
  10. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen

  Kausi 1, 10/10. Presidentinvaalien aattona Helena ja Julius uskoutuvat toisilleen. CIA-agentti Lisa on päättänyt, ettei Fagerholmin voittoa jätetä yhden kortin varaan, mutta Nyrkki pitää varansa. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen... Kun koko kansakunta hiljenee seuraamaan ääntenlaskua, eduskuntatalon sokkeloissa käydään kamppailua elämästä ja kuolemasta.

  Katseluaika päättyy 14.5.2023 klo 20:59

  Kesto 43min