ENCE TV

4. ENCE Behind the Scenes Close-up: Lotan "Spinx" Giladi
1. kausi, 4. ENCE Behind the Scenes Close-up: Lotan "Spinx" Giladi
1. kausi, 4. ENCE Behind the Scenes Close-up: Lotan "Spinx" Giladi
ENCE:n, yhden Suomen kirkkaimmista e-urheilutiimeistä, materiaalia julkaistaan myös C Moressa. Katsojat pääsevät tutustumaan pelaajiin, näkemään toimintaa kulissien takana, sekä kuulemaan tarinoita podcastien muodossa.
 • 1. ENCE Behind the Scenes Close-up: Jani "Aerial" Jussila
  1. ENCE Behind the Scenes Close-up: Jani "Aerial" Jussila

  Mies nimimerkin "Aerial" takana. Jani Jussila on ENCEn pitkäaikaisimpia pelaajia ja yksi joukkueen kantavista voimista. Mistä kaikki alkoi aikanaan? Mikä tekee Janista armottoman harjoittelijan? Kuinka ankaraa on kilpapelaajan arki?

 • 2. ENCE Behind the Scenes Close-up: Erik "EKI" Tammenpää
  2. ENCE Behind the Scenes Close-up: Erik "EKI" Tammenpää

  ENCE Behind the Scenes Close-up: Erik "EKI" Tammenpää. Kuka on "änärin" vuoden 2018 maailmanmestari Eki? Ekin kilpailuvietti ja intohimo voittamiseen on käynyt selväksi jo lapsuudesta asti. Mikä motivoi jo "kaiken" voittanutta Ekiä tekemään vielä enemmän töitä?

 • 3. ENCE Behind the Scenes - New Beginnings
  3. ENCE Behind the Scenes - New Beginnings

  ENCEn CS:GO-joukkue kävi läpi ison remontin tammikuussa 2021, ja nyt joukkue kilpailee kansainvälisen kokoonpanon kanssa. Joukkue kokoontui helmikuussa ensimmäistä kertaa harjoitusleirille valmistautuen tulevaan ESL Pro League -turnaukseen.

 • 4. ENCE Behind the Scenes Close-up: Lotan "Spinx" Giladi
  4. ENCE Behind the Scenes Close-up: Lotan "Spinx" Giladi

  Lotan "Spinx" Giladi on ENCEn uusi israelilainen CS:GO-vahvistus, joka on ihastuttanut kaikki pelaamisellaan. Mistä kaikki lähti Lotanin peliuralla ja millaisia haasteita hänen on täytynyt selättää päästäkseen ammattipelaajaksi?