Virkkunen & Pasanen

1. kausi, 1. jakso
96% tykkäsi
Tätä on odotettu! C Moren lähetyksistä tuttu ja rakastettu tehokaksikko Peetu Pasanen - Tuomas Virkkunen pääsevät ääneen ja valloilleen omassa Mestarien liigaa käsittelevässä C Moren vodcastissa.
 • 1. jakso
  1. jakso

  Omintakeisen vodcastin avausjaksossa liikutaan Mestarien liigan neljännesvälieräennakosta Tuomas Virkkusen mummon arvoasuntoon ja selvitetään mitä yhteistä on Kylian Mbappella ja Pekka Haavistolla.

  Kesto 36min
 • 2. jakso
  2. jakso

  Menneisyyteen palannut Atletico Madrid on Mestarien liigan neljännesvälierien hämmentävin joukkue. Miten Tuomas Virkkunen pärjää Peetu Pasasen jääkiekkovisassa?

  Kesto 34min
 • 3. jakso
  3. jakso

  Mestarien liigan puolivälieräennakko, Cityn Sergio Agüeron täydelliset jäähyväiset ja Tuomas Virkkusen flow-tila.

  Kesto 44min
 • 4. jakso
  4. jakso

  Mestarien liigan puolivälierissä ratkaisujen aika: kummalla on suurempi mahdollisuus nousta välieriin Liverpoolilla vai Dortmundilla? Peetu avaa filosofiaansa studioisännyyden osalta: ”Joko haluan olla parempi tai erilainen”.

  Kesto 46min
 • 5. jakso
  5. jakso

  Virkkunen & Pasanen: Jakso 5 ”Kaikki mulle heti”. Mitä romuttumassa oleva Superliiga-hanke kertoo huippujalkapallosta ja sen mahdollistavista jalkapallokannattajista?

  Kesto 22min
 • 6. jakso
  6. jakso

  Virkkunen & Pasanen 6. jakso: ”Pitäisin yllätyksenä, jos Real etenee finaaliin”. Välierien toisten osaotteluiden ennakko: Hazard Real Madridin avainpalanen, mutta Tuchel ei jätä mitään sattuman varaan. Cityllä ei ole kysymysmerkkejä, Ganan aivopieru pilasi hienon ottelusarjan.

  Kesto 22min
 • 7. jakso
  7. jakso

  Virkkunen & Pasanen: 7. jakso "Matkalla finaaliin". Hyppely Mestarien liigan finaalien memorylanella. Onko 2021 finaalissa eeppisiä aineksia? Peetu ja Virkku avaavat Mestarien liigan finaalin kulisseja.

  Kesto 24min