Formulasirkus
5. jakso

5. jakso
1. kausi, 5. jakso
1. kausi, 5. jakso
95% tykkäsi
Jo viime kaudelta tuttua Formulasirkus-podcastia seurataan jatkossa kuvan kanssa. Tällä kaudella formuloiden polttavimpiin aiheisiin pureutuvat Niki Juusela ja moottoriurheilun suurkuluttaja, näyttelijä Ville Myllyrinne. Vieraina nähdään C Moren F1-tekijöitä.
 • 1. jakso
  1. jakso

  Jo viime kaudelta tuttua Formulasirkus-podcastia seurataan jatkossa kuvan kanssa. Tällä kaudella formuloiden polttavimpiin aiheisiin pureutuvat Niki Juusela ja moottoriurheilun suurkuluttaja, näyttelijä Ville Myllyrinne. Vieraina nähdään C Moren F1-tekijöitä.

  Kesto 48min
 • 2. jakso
  2. jakso

  Kauden toisessa vodcastissa keskustellaan kakkoskuskien roolista F1-sarjassa. Kauden avauskilpailun jälkipyykissä pilkotaan atomeihin Nikita Mazepinin ensisekunnit F1:ssä. Luvassa tarinaa myös siitä miten Ossi Oikarinen päätyi F1:iin. Tarinaa iskevät Niki Juusela, Ville Myllyrinne ja Ossi Oikarinen.

  Kesto 1h 22min
 • 3. jakso
  3. jakso

  Kauden kolmannessa jaksossa luvassa tuhdisti värikynää kun Niki Juusela, Ville Myllyrinne ja Mika Salo etsivät vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Miten Martinlaakson pellavapäästä tuli kilpakuljettaja? Millaista onkaan F1-tuomariston arki kisaviikonloppuisin? Entä miksi Lewis Hamilton on täysin ylivoimainen?

  Kesto 1h
 • 4. jakso
  4. jakso

  Kauden neljännessä jaksossa tarinaa Max Verstappenin merkityksestä tallilleen ja F1-sarjalle. Entäpä Iso-Britannian GP:ssä esiteltävä sprintti, onko se hitti vai huti? Niki Juusela, Aaro Vainio ja Mikko Hyytiä miettivät myös Valtteri Bottaksen kohtaloa kuskimarkkinoilla.

  Kesto 59min
 • 5. jakso
  5. jakso

  Kauden viidennessä jaksossa tunteita pintaan nostavat uusi sprinttiformaatti sekä Verstappenin ja Hamiltonin kolari Silverstonessa. Ville Myllyrinne, Niki Juusela ja Ossi Oikarinen paketoivat myös alkukauden onnistujat ja epäonnistujat. Ja kyllähän kolmikko paaluttaa myös tallipaikat kaudelle 2022.

  Kesto 1h 11min
 • 6. jakso
  6. jakso

  Kausi on saavuttanut puolivälin. Tunteita nostattavat belgialainen sade ja suomalainen f1-tulevaisuus. Niki Juuselan johdolla kummastellaan myös, miltä näyttää kausi 2022. Menossa mukana Toni Vilander ja Ville Myllyrinne.

  Kesto 49min
 • 7. jakso
  7. jakso

  Hamiltonin ja Verstappenin ”Grande kilk” Monzassa nostaa tunteita kun Niki Juusela, Ossi Oikarinen ja Ville Myllyrinne paketoivat F1-maailman tuoreimpia käänteitä. Myös McLarenin kaksoisvoitto, salaliittoteoriat Bottaksen vauhdista ja ensi kauden sopimuskuviot herättävät keskustelua.

  Kesto 1h 5min
 • 8. jakso
  8. jakso

  Formulasirkus on tällä kertaa suurten kysymysten äärellä. Millaisia ovat henkiset paineet ja miten niitä kuninkuusluokassa käsitellään. Niki Juusela, Ossi Oikarinen ja Ville Myllyrinne puivat myös kestävän kehityksen problematiikkaa ja sitä, miten lajin pitää kehittyä pysyäkseen kiinnostavana.

  Kesto 1h 1min
 • 9. jakso
  9. jakso

  Tuomarikolmikko Niki Juusela, Ossi Oikarinen ja Ville Myllyrinne antavat raippaa F1-tuomaristolle ja säännöille. Samalla paketoidaan vielä kertaalleen Lewis Hamiltonin mykistävä voitto Brasiliassa.

  Kesto 50min
 • 10. jakso
  10. jakso

  Kauden viimeisessä jaksossa tarinaa riittää. Niki Juusela, Ossi Oikarinen ja Ville Myllyrinne paketoivat tapahtumarikkaan Saudi-Arabian kisan, kauden 2021 onnistujat ja epäonnistujat sekä uransa tähän kauteen päättävän Kimi Räikkösen uran.

  Kesto 53min