Käräytyskamera
15. Vauhdikas takaa-ajo

15. Vauhdikas takaa-ajo
4. kausi, 15. Vauhdikas takaa-ajo
4. kausi, 15. Vauhdikas takaa-ajo
-
Käräytyskamera (Caught Red Handed) on Subin kesän uusi brittiläinen rikosreality. Sarjassa juontaja Dominic Littlewood tutkailee erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa. Kuudes tuotantokausi.
Iso-Britannia 2015-2017Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
4. kausi5. kausi6. kausi
 • 1. Rotat satimeen
  1. Rotat satimeen

  Kausi 4, 1/20. Varkaille kelpaa lähes kaikki, mitä he saavat käsiinsä, eivätkä he todellakaan kaihda keinoja. Vammaisen miehen asunnossa hiippaileva nainen herättää hämmennystä. Tietokoneliikkeeseen hyökkää vasaralla varustautunut mies, ja rotta aiheuttaa kaaosta ravintolassa. Onneksi valvontakamerat eivät valehtele. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 2. Roskaajat kuriin
  2. Roskaajat kuriin

  Kausi 4, 2/20. Valvontakameroista on paljon apua rikosten selvittämisessä, kun varas hyökkää panttilainaamoon itse tehdyn aseen kanssa ja kun rikollisliiga vaanii pahaa-aavistamattomia vanhuksia. Roskien laiton hävittäminen aiheuttaa ongelmia luonnonpuistossa, ja roskaamista pyritään saamaan kuriin viranomaisten voimin. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 3. Katalat konnat
  3. Katalat konnat

  Kausi 4, 3/20. Ihmisen paras ystävä voi olla rikollisen pahin vihollinen. Poliisikoirat tekevät arvokasta työtä rikollisten kiinnisaamisessa. Kun lähikauppa yritetään ryöstää, paikalliset asukkaat rientävät kauppiaan apuun. Hyväntekeväisyyskahvilassa nähdään harvinaisen röyhkeä rikos. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 4. Oikeus voittaa
  4. Oikeus voittaa

  Kausi 4, 4/20. Aseistautuneet ryöstäjät aiheuttavat pelkoa Bristolissa. Poliisi käynnistää laajat tutkinnat, mutta rikollisten nappaaminen ei ole helppoa. Murtovarkaiden kannattaa harkita tekojaan, sillä naapurit ovat valppaana. Lontoossa mies haastaa murtovarkaan, joka suunnittelee naapuritalon ryöstöä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 5. Katoavien laukkujen arvoitus
  5. Katoavien laukkujen arvoitus

  Kausi 4, 5/20. Paikalliset yrittäjät yhdistävät voimansa, kun yllättävä rikosaalto koettelee idyllistä Hythen pikkukaupunkia. Lontoossa junamatkustajia piinaa ovela matkalaukkuvaras. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 6. Yhden miehen rikosaalto
  6. Yhden miehen rikosaalto

  Kausi 4, 6/20. Liukasliikkeinen koruvaras aiheuttaa levottomuutta Lontoon kultasepänliikkeissä. Tytär huolestuu, kun Alzheimerin tautia sairastavalta äidiltä alkaa kadota rahaa. Kun paikallisesta pubista varastetaan maskotti, omistajat päättävät hyödyntää sosiaalisen median voimaa. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 7. Katuva konna
  7. Katuva konna

  Kausi 4, 7/20. Aseistautunut mies pakenee poliisia ja ryöstelee kauppoja. Maaseudulla roskia laittomasti hävittävät ihmiset turmelevat luontoa ja aiheuttavat vaaratilanteita eläimille. Hyväntekeväisyyskaupasta varastanut mies tulee katumapäälle ja palaa rikospaikalle. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 8. Matkalaukkuvaras
  8. Matkalaukkuvaras

  Kausi 4, 8/20. Suojavaatteisiin sonnustautuneet miehet ryöstävät kultasepänliikkeen, mutta tarkkaankin suunniteltu ryöstö voi joskus epäonnistua. Lontoon rautatieasemilla liikkuu röyhkeä matkalaukkuvaras, mutta viranomaiset ovat valmiina. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 21min
 • 9. Kohtelias varas
  9. Kohtelias varas

  Kausi 4, 9/20. Jalkapallofanien yhteenotto uhkaa riistäytyä käsistä Liverpoolin rautatieasemalla. Nainen päättää opettaa aseistautuneelle ryöstäjälle hieman käytöstapoja. Joulu on antamisen aikaa, mutta toisia kiinnostaa vain ottaminen. Pubin omistajat joutuvat röyhkeän ryöstön kohteeksi joulupäivänä, mutta onneksi teko tallentuu valvontakameralle. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 10. Ovela laukkuvaras
  10. Ovela laukkuvaras

  Kausi 4, 10/20. Aseeton poliisi joutuu uhkaavaan tilanteeseen, kun lähikauppaan ryntää veitsellä aseistautunut mies. Lontoossa liikkuu ahkera laukkuvaras, joka varastaa laukkuja suoraan uhrien silmien alta. Kahteen hyväntekeväisyyskauppaan murtaudutaan, ja poliisit ovat ymmällään, sillä rikospaikalta löytyy kasa hiuksia. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 11. Röyhkeät roskaajat
  11. Röyhkeät roskaajat

  Kausi 4, 11/20. Pariskunta näkee kotona valvontakamerasta, että varas on murtautunut heidän kauppaansa. He päättävät lähteä paikan päälle ja haastaa miehen. Toisaalla murtovarkaat tunkeutuvat kolikkomuseoon ja yrittävät myöhemmin käyttää ryöstösaaliinsa läheisessä kaupassa. Suurin osa ihmisistä hävittää jätteensä asianmukaisesti, mutta osa päättää kipata roskat toisten takapihalle. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 12. Koiravarkaat
  12. Koiravarkaat

  Kausi 4, 12/20. Aseistautunut ryöstäjä hyökkää kultasepänliikkeeseen, mutta ryöstäjä kokee yllätyksen, kun omistaja päättää kaivaa pesäpallomailansa esiin. Perheen lemmikkikoira siepataan, ja perhe pyytää lemmikkietsiviltä apua koiran etsinnöissä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 13. Maatilavahdit
  13. Maatilavahdit

  Kausi 4, 13/20. Iäkäs nainen kokee kauhun hetkiä, kun ryöstäjä tunkeutuu hänen kotiinsa keskellä kirkasta päivää. Rikolliset eivät piinaa vain kaupunkeja, vaan myös maaseudulla tapahtuu rikoksia. Poliisit ja paikalliset maanviljelijät ovatkin ryhtyneet yhteistyöhön rikollisuuden torjumiseksi. Lisäksi näemme, mitä kaikkea pihaportilla voi tapahtua. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 14. Kamera ei valehtele
  14. Kamera ei valehtele

  Kausi 4, 14/20. Ovela rikollisjengi piinaa pienyrittäjiä, ja poliisit päättävät virittää varkaille ansan. Pohjois-Irlannissa varas ryöstää pesulan kassan, mutta pesulan omistaja ei luovuta, vaan säntää varkaan perään. Valvontakamera osoittautuu jälleen kerran hyödylliseksi, kun hyväntekeväisyyslipas varastetaan pubin tiskiltä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 15. Vauhdikas takaa-ajo
  15. Vauhdikas takaa-ajo

  Kausi 4, 15/20. Perheen epäilykset heräävät, kun vanhukselta alkaa kadota rahaa. He päättävät asentaa asuntoon piilokameran ja järkyttyvät näkemästään. Paikallinen mies päätyy keskelle hurjaa takaa-ajoa, kun poliisit jahtaavat maanviljelijöitä piinaavaa varasta. Toisaalla varas murtautuu rakastettuun perheravintolaan. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 16. Huijaus pankkiautomaatilla
  16. Huijaus pankkiautomaatilla

  Kausi 4, 16/20. Kaksi aseistautunutta ryöstäjää hyökkää kauppaan, mutta omistajapariskunta ei suostu antamaan ryöstäjille rahoja. Ovela pankkiautomaattihuijaus paljastuu poliisien ja paikallisen asukkaan yhteistyöllä. Kiinalaiseen ravintolaan saapuu mies, joka ei ole kiinnostunut noutoruoasta. Tämä mies suuntaa kulkunsa kohti henkilökunnan yksityistiloja. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 21min
 • 17. Lemuava yllätys
  17. Lemuava yllätys

  Kausi 4, 17/20. Murtovarkaat kiertelevät pubeja ja tekevät yhteensä 60 iskua, ennen kuin poliisit viimein pääsevät miesten jäljille. Pariskunta pysähtyy maalaistien varrelle, mutta he eivät aio ihailla maisemia. He aikovat jättää lemuavat roskansa tienvarteen ja poistua vähin äänin paikalta. Skotlannissa murtovarkaille kelpaa saaliiksi lähes kaikki, mitä he saavat kahvilasta käsiinsä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 18. Kalavarkaat
  18. Kalavarkaat

  Kausi 4, 18/20. Varkaat vievät lähes kaiken, mitä ei ole pultattu kiinni, eikä heidän röyhkeydellään ole rajaa. Poliisit yllättyvät, kun he saavat ilmoituksen pihalammesta varastetuista kaloista. Kylmähermoinen pikaruokaravintolan vuoropäällikkö uhmaa aseistautuneita ryöstäjiä. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 19. Petollinen ystävä
  19. Petollinen ystävä

  Kausi 4, 19/20. Mies tunkeutuu vanhusten asuntoihin Lontoossa ja varastaa käsilaukkuja. Museon omistajat saavat puolestaan huomata, että osa ihmisistä on valmiita pettämään läheistensä luottamuksen. Mies harjoittaa järjetöntä ilkivaltaa ja aiheuttaa yrittäjille mittavat vahingot. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 20. Polkupyörävarkaat
  20. Polkupyörävarkaat

  Kausi 4, 20/20. Vankilasta karannut murtovaras välttelee poliiseja ja katoaa kuin tuhka tuuleen heti rikosten jälkeen. Poliisien kampanja polkupyörävarkauksia vastaan tuntuu tehoavan, kun pyörävarkauksien määrä kääntyy laskuun. Lontoossa siististi pukeutunut mies kävelee itsevarmasti toimistorakennuksiin ja varastaa kannettavia tietokoneita. Brittiläinen rikosreality, jossa tutkitaan erilaisia tapoja, miten poliisi ja kansalaiset nappaavat rikollisia itse teossa.

  Katseluaika päättyy 31.5.2024 klo 20:59

  Kesto 22min