Ensitreffit alttarilla UK

3. kausi, 1. Loppuelämän ensimmäinen päivä
Britannian rohkeimmat sinkut ovat valmiita luovuttamaan kohtalonsa tuntemattomien käsiin ja antavat tieteen päättää puolestaan, kuka voisi olla heille se täydellinen kumppani. Nämä asiantuntijoiden analysoimat sinkut tapaavat tulevan puolisonsa ensimmäistä kertaa vasta hääpäivänään. Deittailuun kyllästyneet kokelaat toivovat löytävänsä mahdollisuuden todelliseen rakkauteen. Voiko avioliitto onnistua kun kohtaa puolisonsa vasta alttarilla? Kolmas tuotantokausi.
Iso-Britannia 2018Reality ja lifestyle, Ulkomaiset
3. kausi
 • 1. Loppuelämän ensimmäinen päivä
  1. Loppuelämän ensimmäinen päivä

  Kausi 3, 1/4. Kuusi rohkeaa sinkkua on uskaltautunut seikkailuun ja antanut asiantuntijoiden valita kullekin sopivan aviopuolison. Häävalmistelujen aika on jännittävää, etenkin kun ei ole koskaan tavannut tulevaa puolisoaan. Parit tapaavat toisensa vasta alttarilla. Brittiläinen realitysarja.

  Katseluaika päättyy 30.4.2026 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 2. Kipinöitä pitää olla
  2. Kipinöitä pitää olla

  Kausi 3, 2/4. Tänään luvassa ovat toiset häät, joissa hääpari tapaa toisensa vasta alttarilla. Jännitys tiivistyy ja yllätyksiäkin on suunniteltuna. Kaikki sukulaiset eivät ilahdu hääuutisista, mutta mitä mieltä vastanaineet ovat toisistaan? Toisen parin tunnelma häämatkalla lämpenee lämpenemistään. Brittiläinen realitysarja.

  Katseluaika päättyy 30.4.2026 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 3. Arjen haasteita
  3. Arjen haasteita

  Kausi 3, 3/4. Paluu arkeen häämatkan jälkeen ei suju kitkatta kummallakaan pariskunnalla, ja epävarmuutta on ilmassa. Vaikka kaksi ihmistä olisivat tieteellisten testien perusteella täydelliset toisilleen, ei keskinäinen kemia tule tilauksesta. Asiantuntijat kehottavat pareja tekemään töitä parisuhteen eteen. Brittiläinen realitysarja.

  Katseluaika päättyy 30.4.2026 klo 20:59

  Kesto 43min
 • 4. Tahdotko vielä?
  4. Tahdotko vielä?

  Kausi 3, 4/4. Naimisiin on menty ensitapaamisella, ja sen jälkeen on koettu häämatka ja eletty avioliiton arkea. Voiko järjestetty avioliitto toimia? Pariskunnat ehtivät vielä kokeilla avioliittoa hetken aikaa, kunnes on päätöksenteon hetki: pysyvätkö he yhdessä vai eroavatko he? Brittiläinen realitysarja.

  Katseluaika päättyy 30.4.2026 klo 20:59

  Kesto 43min