Daltonit
34. Betty ja sen sisko / Ensimmäinen pako / Nasta lautaan

34. Betty ja sen sisko / Ensimmäinen pako / Nasta lautaan
2. kausi, 34. Betty ja sen sisko / Ensimmäinen pako / Nasta lautaan
2. kausi, 34. Betty ja sen sisko / Ensimmäinen pako / Nasta lautaan
95% tykkäsi
-
Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.
Ranska 2010
Kieli:
suomi
 • 1. Taidetta Daltonien tapaan / Vapauden tuoksu / Pituuspulmia
  1. Taidetta Daltonien tapaan / Vapauden tuoksu / Pituuspulmia

  Ensimmäisessä tarinassa Averellin taiteelliset lahjat innoittavat Joeta keksimään uuden pakosuunnitelman, toisessa Joe on vakuuttunut, että haisunäädän avulla pako vankilasta vihdoin onnistuu ja kolmannessa pituus aiheuttaa ongelmia. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 2. Vankilasta eläintarhaksi / Pallo jalassa / Lampunhengen temput
  2. Vankilasta eläintarhaksi / Pallo jalassa / Lampunhengen temput

  Ensimmäisessä tarinassa Joe saa käsiinsä hypnoosikirjan, toisessa johtaja hankkii vankilaan uuden turvajärjestelmän, joka aiheuttaa Daltonin veljeksille harmaita hiuksia ja kolmannessa Averell löytää salaperäisen lampun, josta ilmestyy viekas henki. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 3. Kuninkaallinen pakosuunnitelma / Neljä komeaa karkulaista / Siivekäs Dalton
  3. Kuninkaallinen pakosuunnitelma / Neljä komeaa karkulaista / Siivekäs Dalton

  Ensimmäisessä tarinassa Kuningatar vierailee vankilassa ja tykästyy Daltonin veljeksiin, toisessa vangeille suunnitellaan uudet asut ja Daltonin veljekset ryhtyvät malleiksi. ja kolmannessa epäonninen suojelusenkeli määrätään pitämään silmällä Averellia. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 4. Aukkoja muistissa / Kaktuksen vangit / Mestari Averell
  4. Aukkoja muistissa / Kaktuksen vangit / Mestari Averell

  Ensimmäisessä tarinassa Joe menettää muistinsa ja erehtyy kaidalle polulle, toisessa Daltonit pakenevat vankilasta hautausurakoitsijan kärryillä, mutta joutuvat ojasta allikkoon. ja kolmannessa Averell oppii erään kamppailulajin suurmestarilta taitoja, joita Joe hyödyntää pakosuunnitelmassaan. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 5. Vapauden hymni / Kaunotar ja hirviöt / Lahjakkaat Daltonin veljekset
  5. Vapauden hymni / Kaunotar ja hirviöt / Lahjakkaat Daltonin veljekset

  Ensimmäisessä tarinassa vankilaan saapuu kuulu oopperatähti, jonka ääneen Joe tykästyy erityisestä syystä, toisessa Daltonit lähtevät kantoavuksi, kun nauravainen metsästäjä lähtee hirviöjahtiin ja kolmannessa Joe päättää panostaa kaikkensa pääsykokeeseen, joka tarjoaa lahjakkaimmille vangeille mahdollisuuden opiskella yliopistossa. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 6. Tarkastaja Dalton / Ramon-kummitus / Kokkisota
  6. Tarkastaja Dalton / Ramon-kummitus / Kokkisota

  Ensimmäisessä tarinassa Daltonit pistävät lusikkansa soppaan, kun vankilatarkastaja saapuu tutkimaan vankilan oloja, toiseessa vankilan johtajan kirpputorilta löytämä penkki kätkee sisäänsä yllätyksen ja kolmannessa Joe keksii pakosuunnitelman, jonka toteuttamiseksi Daltonien on onnistuttava leipomaan herkullinen täytekakku. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 7. Vankilan tähtöset / Tulta päin, Daltonit! / Kartalla
  7. Vankilan tähtöset / Tulta päin, Daltonit! / Kartalla

  Ensimmäisessä tarinassa Daltonit pääsevät tähdiksi hittisarjaan ja saavat mahdollisuuden voittaa vapauden vankilasta, toisessa vankilaan perustetaan oma paloyksikkö ja Daltonin veljekset ilmottautuvat koulutukseen ja kolmannessa Averell näkee unen, jossa hän löytää reitin ulos vankilsta. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 8. Nuken armoilla / Vahtikoirien mittelö / Harhoja ja harmaita hiuksia
  8. Nuken armoilla / Vahtikoirien mittelö / Harhoja ja harmaita hiuksia

  Ensimmäisessä tarinassa Averell ostaa Mahtavalta haukalta nuken, jolla on taikavoimia, toisessa Herra Peabody hankkii vankilaan uuden vahtikoiran ja kolmannessa Daltonit yrittävät saada herra Peabodyn näkemään harhoja. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 9. Mestaritaittelija / Ranskalaiskapina / Rantanplan kidnapataan
  9. Mestaritaittelija / Ranskalaiskapina / Rantanplan kidnapataan

  Ensimmäisessä tarinassa Joe pyytää taitavaa Averellia taittelemaan paperista linnun, jolla he voisivat liitää vankilan muurien yli, toisessa vankilan johtaja paljastaa eriskummallisen pelon kohteensa ja Joe päättää hyötyä siitä ja kolmannessa vankilan väki huolestuu, kun Rantanplan tuntuu kadonneen jäljettömiin. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 10. Muutoksen henki / Leipäsota / Apina - avain pakoon
  10. Muutoksen henki / Leipäsota / Apina - avain pakoon

  Ensimmäisessä tarinassa Joe saa käsiinsä Mahtavan haukan taikakapineen, toisessa Herra Peabody ei halua pulittaa intiaaniheimolle riistohintaa leivästä ja antaa Daltoneille luvan tarttua jauhopussiin ja kolmannessa Joe saa pakosuunnitelmien kehittelyyn nokkelan haastajan. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 11. Rantanplanin sisuksissa / Daltonit työmaalla / Daltonit palasina
  11. Rantanplanin sisuksissa / Daltonit työmaalla / Daltonit palasina

  Ensimmäisessä tarinassa Daltonit tilaavat kutistuskoneen ja suunnittelevat pakenevansa vankilasta helposti kääpiökokoisina, toisessa herra Peabody haaveilee hulppeammasta asunnosta ja Daltonit ryhtyvät rakennusmestareiksi ja kolmannessa Joe saa vankilassa uuden ystävän, joka on mestari purkamaan esineitä osiin. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 12. Pomottelua ja pompottelua / Daltonien vartijakoulu / Suuria suunnitelmia
  12. Pomottelua ja pompottelua / Daltonien vartijakoulu / Suuria suunnitelmia

  Ensimmäisessä tarinassa Mahtava haukka keittää taikajuoman, joka vangitsee Rantanplanin energiakuplaan, toisessa Daltonit naamioituvat vartijoiksi ja päätyvät kouluttamaan Peteä ja Emmettiä ja kolmannessa Daltonit rakentavat jättiläisrobotin, jonka tehtävä on murtautua muurin läpi ulos vankilasta. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 13. Aavikon prinssi / Vampyyrin vangit / Keppejä rattaisiin
  13. Aavikon prinssi / Vampyyrin vangit / Keppejä rattaisiin

  Ensimmäisessä tarinassa itämainen prinssi saapuu vankilaan vierailulle ja panee varsinkin neiti Bettyn pään sekaisin, toisessa vankilaan saapuu salaperäinen kreivi, jota johtaja ryhtyy palvelemaan epäilyttävänkin auliisti ja kolmannessa Mahtava haukka hylkää taikasauvansa, jonka Rantanplan nappaa noutoleikkiinsä. Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 14. Mallikelpoinen vanki / Tuulen tuomaa / Vuoronvaihto
  14. Mallikelpoinen vanki / Tuulen tuomaa / Vuoronvaihto

  Kausi 2, 14/39. Ensimmäisessä tarinassa Joen päässä alkaa itää uusi pakosuunnitelma, kun kaltereiden taa saatellaan itse vankilan johtaja. Toisessa tarinassa armoton myrskytuuli saa Joen kiinnostumaan korinpunonnnasta. Kolmannessa tarinassa Daltonin veljekset ja herra Peabody saavat vankilaan yllätysvieraita: omat äitikultansa. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 15. Kirahvin kannoilla / Valkokankaan vangit / Paukkuva pakosuunnitelma
  15. Kirahvin kannoilla / Valkokankaan vangit / Paukkuva pakosuunnitelma

  Kausi 2, 15/39. Ensimmäisessä tarinassa Joen vankilaan tilaama yllätys saa Averellin mustasukkaiseksi. Toisessa tarinassa herra Peabody järjestää vankilaan elokuvanäytöksen. Kolmannessa tarinassa Joe päättää paeta vankilassa järjestettävän tivolin aikana. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 16. Vastakohtaintiaani / Daltonien kuumatka / Daltonit veden varassa
  16. Vastakohtaintiaani / Daltonien kuumatka / Daltonit veden varassa

  Kausi 2, 16/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit tapaavat vastakohtaintiaanin. Toisessa tarinassa Daltonit pakenevat vankilasta raketin avulla. Kolmannessa tarinassa tulva vie vankilan mukanaan. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 17. Vaahtokarkkivankila / Rankka risteily / Häkkilintuja
  17. Vaahtokarkkivankila / Rankka risteily / Häkkilintuja

  Kausi 2, 17/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonin muori lähettää veljeksille kirjan, joka sisältää yllätyksen. Toisessa tarinassa vankilan väki lähtee lomalle. Kolmannessa tarinassa Daltonit rakentavat vankilaan kyyhkyslakan. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 18. Kaltereiden kauhukakara / Läpi harmaan kiven / Daltonit surfaavat verkossa
  18. Kaltereiden kauhukakara / Läpi harmaan kiven / Daltonit surfaavat verkossa

  Kausi 2, 18/39. Ensimmäisessä tarinassa vankilaan saapuu seudun vaarallisin vanki. Toisessa tarinassa vankilaan saapuu Mestaripakenija, jonka salaisuuden Joe päättää selvittää. Kolmannessa tarinassa Joen kiero pakosuunnitelma saattaa veljekset keskelle vaarallista viestiliikennettä. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 19. Tyhmyys tiivistyy / Kutinan kourissa / Daltonit etusivulla
  19. Tyhmyys tiivistyy / Kutinan kourissa / Daltonit etusivulla

  Kausi 2, 19/39. Ensimmäisessä tarinassa vankilaan saapuu vieras toisesta ajasta. Toisessa tarinassa Joen pakosuunnitelma aiheuttaa vankilassa epidemian. Kolmannessa tarinassa vankilassa aletaan painaa sanomalehteä. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 20. Intiaanisulhanen / Taikatorvi / Kivikautinen pakosuunnitelma
  20. Intiaanisulhanen / Taikatorvi / Kivikautinen pakosuunnitelma

  Kausi 2, 20/39. Ensimmäisessä tarinassa Joe joutuu pulaan astuttuaan intiaanineidon telttaan. Toisessa tarinassa Averell löytää torven, jonka soitto saa seinätkin lakoamaan. Kolmannessa tarinassa koko vankilan on myötäiltävä tällin päähänsä saanutta johtajaa ja palattava kivikauteen. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 21. Daltonit matadoreina / Daltonit ja lohikäärme / Uudelleenkäsittely
  21. Daltonit matadoreina / Daltonit ja lohikäärme / Uudelleenkäsittely

  Kausi 2, 21/39. Ensimmäisessä tarinassa vankilaan saapuu kuuluisa härkätaistelija. Toisessa tarinassa Daltonit törmäävät isoon jääkimpaleeseen, jonka sisältä paljastuu yllätys. Kolmannessa tarinassa Daltonien asianajaja neuvottelee uusintakäsittelyn, joka vaatii junaryöstön tapahtumien toistoa. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 22. Kultasormi Averell / Taipuvaiset Daltonit / Daltonien pakopyörä
  22. Kultasormi Averell / Taipuvaiset Daltonit / Daltonien pakopyörä

  Kausi 2, 22/39. Ensimmäisessä tarinassa Joe pihistää intiaanipäälliköltä riipuksen, jolla on vaarallisia taikavoimia. Toisessa tarinassa Joe haaveilee paosta Mahtavan haukan notkeusjuoman avulla. Kolmannessa tarinassa neiti Betty keksii vangeille viihdykkeen, jonka Joe näkee kelpo pakovälineenä. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 23. Tanssii biisoneiden kanssa / Töpöhäntä Daltonit / Daltonin metsästys
  23. Tanssii biisoneiden kanssa / Töpöhäntä Daltonit / Daltonin metsästys

  Kausi 2, 23/39. Ensimmäisessä tarinassa Mahtavan haukan biisoniuutejuomalla on odottamattomia sivuvaikutuksia. Toisessa tarinassa Daltonit yrittävät paeta intiaanien muinaisen loitsun avulla. Kolmannessa tarinassa nuori intiaanipoika yrittää osoittaa kypsyytensä jahtaamalla vapaalle jalalle lasketut Daltonin veljekset. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 24. Daltonien onnenamuletti / Palkkionmetsästäjän oppaat / Daltonit legioonalaisina
  24. Daltonien onnenamuletti / Palkkionmetsästäjän oppaat / Daltonit legioonalaisina

  Kausi 2, 24/39. Ensimmäisessä tarinassa vankilaan saapuu uusi vanki, jonka ympärillä tapahtuu runsaasti onnenkantamoisia. Toisessa tarinassa Joe lupaa johdattaa palkkionmetsästäjän kuuluisan etsintäkuulutetun jäljille. Kolmannessa tarinassa vankilasta värvätään miehiä muukalaislegioonaan. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 25. Supermies Averell / Ojasta allikkoon / Daltonit ja kilpikonna
  25. Supermies Averell / Ojasta allikkoon / Daltonit ja kilpikonna

  Kausi 2, 25/39. Ensimmäisessä tarinassa Averell valitaan koehenkilöksi lääketieteelliseen kokeiluun. Toisessa tarinassa pakomatka raketilla vie Daltonin veljekset kauemmas kuin kukaan olisi uskonut. Kolmannessa tarinassa sanomalehden juttu uhanalaisesta kilpikonnasta innoittaa Joen naamioimaan Averellin kilpikonnaksi. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 26. Koelentäjän kurimus / Hampaat irvessä / Neiti Bettyn kapina
  26. Koelentäjän kurimus / Hampaat irvessä / Neiti Bettyn kapina

  Kausi 2, 26/39. Ensimmäisessä tarinassa Joe todetaan sopivaksi henkilöksi kokeilemaan uutta keksintöä. Toisessa tarinassa Daltonit yrittävät paeta herra Peabodyn hammaslääkärikammon avulla. Kolmannessa tarinassa neiti Betty kyllästyy odottamaan ansaittua lomaansa. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 27. Lännen kuningatar / Daltonin Papan testamentti / Suuri puhallus
  27. Lännen kuningatar / Daltonin Papan testamentti / Suuri puhallus

  Kausi 2, 27/39. Ensimmäisessä tarinassa vanha rouva pyytää vankilasta apua arkiaskareisiinsa. Toisessa tarinassa Averell saa perinnöksi painavan pöydän. Kolmannessa tarinassa Peabodyn vankila osallistuu kokeiluun, jossa vankiloita siirrellään paikasta toiseen. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 28. Joen hyvä haltija / Viileä pakojuoni / Naamioitu kostaja
  28. Joen hyvä haltija / Viileä pakojuoni / Naamioitu kostaja

  Kausi 2, 28/39. Ensimmäisessä tarinassa Joe saa vieraakseen hyvän haltijan. Toisessa tarinassa Joe päättää paeta vankilan uuden ilmastoinnin avulla. Kolmannessa tarinassa vankilaan saapuu salaperäinen vieras, jonka salaisuuden Daltonin veljekset päättävät selvittää. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 29. Kaktus-Joe / Daltonit ja pavunvarsi / Kylmäpäinen pako
  29. Kaktus-Joe / Daltonit ja pavunvarsi / Kylmäpäinen pako

  Kausi 2, 29/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit yrittävät karata kaktuksiksi naamioituneena. Toisessa tarinassa Daltonit yrittävät karata kasvattamalla taikapavunvarren. Kolmannessa tarinassa Daltonit käynnistävät uuden jääkauden. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 30. Vankilahotelli / Vanha kunnon Joe / Yliluonnollinen katastrofi
  30. Vankilahotelli / Vanha kunnon Joe / Yliluonnollinen katastrofi

  Kausi 2, 30/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit suostuttelevat vankilanjohtajan muuttamaan vankilan hotelliksi. Toisessa tarinassa vapaaksi päässyt Joe tekeytyy ikälopuksi vangiksi vapauttaakseen veljensä. Kolmannessa tarinassa Joe aiheuttaa yliluonnollisen katastrofin. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 31. Lehmäpojat / Daltonin serkukset / Daltonit seitissä
  31. Lehmäpojat / Daltonin serkukset / Daltonit seitissä

  Kausi 2, 31/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit päättävät karata vierailevan sirkuksen vanavedessä lehmäksi pukeutuneena. Toisessa tarinassa Daltonin veljekset ja serkukset lyövät viisaat päänsä yhteen. Kolmannessa tarinassa Daltonit yrittävät karata hämähäkinseitin avulla. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 32. Hiustenhalkojat / Daltonit parantolassa / Teatterin tähdet
  32. Hiustenhalkojat / Daltonit parantolassa / Teatterin tähdet

  Kausi 2, 32/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit päättävät paeta pitkää lettiä pitkin. Toisessa tarinassa Daltonit näyttelevät hermosairaita päästäkseen parantolaan - ja karatakseen. Kolmannessa tarinassa vankilaan saapuu venäläinen teatteriohjaaja, jonka pitkäveteinen esitys tarjoaa pakomahdollisuuden. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 33. Palveluasema / Älykkysrokote / Räjähtävät kuplat
  33. Palveluasema / Älykkysrokote / Räjähtävät kuplat

  Kausi 2, 33/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit yrittävät paeta virittelemiensä vankkureiden turvin. Toisessa tarinassa Averell tulee keksineeksi älyä lisäävän rokotteen. Kolmannessa tarinassa Daltonit päättävät tehdä nitroglyseriiniä. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 34. Betty ja sen sisko / Ensimmäinen pako / Nasta lautaan
  34. Betty ja sen sisko / Ensimmäinen pako / Nasta lautaan

  Kausi 2, 34/39. Ensimmäisessä tarinassa neiti Betty kohtaa siskonsa Neity Lucyn, kun tämä tuomitaan vankilaan. Toisessa tarinassa Daltonit muistelevat ensimmäistä pakoaan, joka saattaa olla perimmäinen syy kaikkiin heidän epäonnistumisiinsa. Kolmannessa tarinassa Daltonit kilpailevat muita vankeja vastaan tilaisuudesta koeajaa uusi automobiili - ja karata vankilasta. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 35. Veljekset kuin kojootit / Siirros vapauteen / Laukkaavat Daltonit
  35. Veljekset kuin kojootit / Siirros vapauteen / Laukkaavat Daltonit

  Kausi 2, 35/39. Ensimmäisessä tarinassa vieraileva psykologi saa vankilanjohtajan pään niin sekaisin, että tämä luulee Daltoneita kojooteiksi. Toisessa tarinassa Daltonit kuulevat vankilan alla olevasta siirroksesta ja koettavat karata maanjäristyksen turvin. Kolmannessa tarinassa Daltonit yrittävät laukata vapauteen ratsulla. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 36. Pako matkalla / Hiekka-Daltonit / Shokkihoitoa
  36. Pako matkalla / Hiekka-Daltonit / Shokkihoitoa

  Kausi 2, 36/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit varastavat Little Bobin siirtomääräyksen karatakseen matkalla toiseen vankilaan. Toisessa tarinassa taikahiekka ja väärin lausuttu loitsu muuttavat veljekset hiekka-Daltoneiksi. Kolmannessa tarinassa vankilanjohtaja päättää palauttaa Daltonit kaidalle polulle shokkihoidon avulla. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 37. Teinikriisi / Pussissa / Kauas Daltonit karkaavat
  37. Teinikriisi / Pussissa / Kauas Daltonit karkaavat

  Kausi 2, 37/39. Ensimmäisessä tarinassa Daltonit juovat nuorentavaa taikajuomaa. Toisessa tarinassa Joe yrittää tekeytyä vankilassa vierailulla olevan nyrkkeilevän kengurun poikaseksi. Kolmannessa tarinassa Daltonit yrittävät karata pilvien avulla. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 38. Fort Dalton
  38. Fort Dalton

  Kausi 2, 38/39. Kun meksikolaiset sotilaat valtaavat vankilan, Daltoneiden ja herra Peabodyn on tehtävä yhteistyötä vapauttaakseen neiti Bettyn. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 39. Daltonit lomalla
  39. Daltonit lomalla

  Kausi 2, 39/39. Averell saa tilaisuuden matkustaa Pariisiin esittelemään taideteoksiaan. Muut veljekset turvautuvat Joen pakosuunnitelmaan ja seuraavat perässä. Ranskalainen animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi. 2. tuotantokausi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 1. Tornadot / Vapaat henget / Mainoselokuva
  1. Tornadot / Vapaat henget / Mainoselokuva

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 1. Liukkaat luikurit / Myrsky / Istuva koira
  1. Liukkaat luikurit / Myrsky / Istuva koira

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 2. Uusi vankilanjohtaja / Viherpeukalot / Koirahommia
  2. Uusi vankilanjohtaja / Viherpeukalot / Koirahommia

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 2. Muodin vangit / Panttivangit / Testamentti
  2. Muodin vangit / Panttivangit / Testamentti

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 3. Daltonit strutsien kynsissä / Leija / Kierot kierrättäjät
  3. Daltonit strutsien kynsissä / Leija / Kierot kierrättäjät

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 3. Rakkaat kivet / Daltonit vuorikiipeilijöinä / Vankilanjohtajan tyttöystävä
  3. Rakkaat kivet / Daltonit vuorikiipeilijöinä / Vankilanjohtajan tyttöystävä

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 4. Ihmismagneetti / Lehmä / Unissakävelijä
  4. Ihmismagneetti / Lehmä / Unissakävelijä

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 4. Ilmiantaja / Valoa tunneliin / Taikuri
  4. Ilmiantaja / Valoa tunneliin / Taikuri

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 5. Toteemi / Unilääke / Daltonin muori
  5. Toteemi / Unilääke / Daltonin muori

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 6. Morsetusta / Maalaus vapauteen / Haikara
  6. Morsetusta / Maalaus vapauteen / Haikara

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 6. Naistenmies Joe / Rugbymestarit / Talvinen pakomatka
  6. Naistenmies Joe / Rugbymestarit / Talvinen pakomatka

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 7. Pakokisa / Daltonit leipureina / Junarata
  7. Pakokisa / Daltonit leipureina / Junarata

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 7. Tuhat tunnelia / Daltonit piikoina / Kiinalainen uusi vuosi
  7. Tuhat tunnelia / Daltonit piikoina / Kiinalainen uusi vuosi

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 8. Viehättävä ja vaarallinen / Rodeo / Valoisa pako
  8. Viehättävä ja vaarallinen / Rodeo / Valoisa pako

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 8. Vankilan herrat / Viimeinen vapaa / Fakiiri
  8. Vankilan herrat / Viimeinen vapaa / Fakiiri

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 9. Tohtori Jeff Kyll ja herra Averell / Turistinähtävyys / Ennustukset
  9. Tohtori Jeff Kyll ja herra Averell / Turistinähtävyys / Ennustukset

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 9. Kuoleman laakso / Nitroglyseriini / Näkymättömät Daltonit
  9. Kuoleman laakso / Nitroglyseriini / Näkymättömät Daltonit

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 10. Kolossi / Golfaajat / Salainen tunneli
  10. Kolossi / Golfaajat / Salainen tunneli

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 10. Masentunut Joe / Ilmojen halki / Postivankkurit
  10. Masentunut Joe / Ilmojen halki / Postivankkurit

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 11. Daltonit
  11. Daltonit

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 11. Biisonistit / Vapausallergia / Polkupyörä
  11. Biisonistit / Vapausallergia / Polkupyörä

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 12. Showpainija / Kanat / Daltoneiden joulu
  12. Showpainija / Kanat / Daltoneiden joulu

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 12. Daltonit löytävät öljyä / Daltonit sotilaina / Daltonit paleontologeina
  12. Daltonit löytävät öljyä / Daltonit sotilaina / Daltonit paleontologeina

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 22min
 • 13. Daltonien tosifani / Nykyaikainen vankila / Epäonnen päivä
  13. Daltonien tosifani / Nykyaikainen vankila / Epäonnen päivä

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min
 • 13. Viimeinkin vapaa / Aikamatkaajat / Daltonit lapsenlikkoina
  13. Viimeinkin vapaa / Aikamatkaajat / Daltonit lapsenlikkoina

  Animaatiosarja surkuhupaisista Daltonin veljeksistä, joiden ryöstöretket päätyvät aina vankilaan, mutta vapauden kaipuu on sammumaton. Luvassa on toinen toistaan ovelampia pakoyrityksiä, mutta aina joku tunaroi ratkaisevalla hetkellä. Mukana toiminnassa häärää vankilan vahtikoira Rantanplan, jolla ei ole hajuakaan mitä pitäisi vahtia ja miksi.

  Katseluaika päättyy 19.5.2023 klo 20:59

  Kesto 23min