Suomen ihanimmat häät
3. Hannele ja Juhani

3. Hannele ja Juhani
2. kausi, 3. Hannele ja Juhani
2. kausi, 3. Hannele ja Juhani
Ohjelmassa tutustutaan kymmenen parin rakkaustarinaan ja seurataan heidän valmistautumistaan suureen päiväänsä. Studiosta käsin tätä tärkeää päivää ja sen valmisteluja seuraa sanavalmis raati, joka myös tekee päätöksen ihanimmista häistä. Tuoreimmalla kaudella todistetaan muun muassa sitä, kuinka työpaikkaromanssin kautta toisensa löytänyt pariskunta sanoo tahdon. Jännitämme myös, miten hääjärjestelyt sujuvat, kun morsian on seitsemännellä kuulla raskaana sekä sitä, onnistuuko pariskunta urakassaan kun työn alla ovat häiden lisäksi remontti ja muutto - ja hevosetkin tarvitsevat huolenpitonsa. Ja Kreikan auringon alla juhlitaan luksuksen hengessä.
2. kausi
 • 1. Mia ja Roni
  1. Mia ja Roni

  Kausi 2, jakso 1/10. Forssalaiset Mia ja Roni ovat molemmat kokeneet epäonnisen perhe-elämän tahoillaan. Suhde kolahti molempiin heti täysillä. Häiden alle kasautuu stressiä, sillä muutto ja talon remontointi ajoittuvat kaikkein hektisimpään aikaan ennen tärkeää päivää. Lisäksi sormusten valinnan sijaan pari pari päätyy paljon kivuliaampaan vaihtoehtoon.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 2. Henna ja Henri
  2. Henna ja Henri

  Kausi 2, jakso 2/10. Kuopiolaiset Henna ja Henri ovat olleet kymmenen vuotta yhdessä ja yllättävät häävieraansa paljastamalla vasta kirkossa, että avioliitto onkin solmittu maistraatissa jo vajaa vuosi sitten. Maistraattivihkiminen on pidetty salassa sukulaisilta ja ystäviltä, koska alun perin avioliitosta ei pitänyt tehdä mitään numeroa. Hääpari nauttii nikkaroinnista ja askartelusta, joten rustiikkiseen somistukseen on nähty paljon vaivaa ja kaikki on itse tehtyä.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 3. Hannele ja Juhani
  3. Hannele ja Juhani

  Kausi 2, jakso 3/10. Salossa asuvat Hannele ja Juhani ystävystyivät jo 10 vuotta sitten. Hannelen silloinen liitto tuli päätökseen ja ystävyyssuhde Juhanin kanssa kehittyi pikavauhtia rakkaudeksi. Syvä yhteys parin välillä innosti rakastavaiset avioitumaan maistraatissa keväällä, reilusti ennen yhteistä vuosipäivää. Hääpäivänä pari polvistuu siunattavaksi Juhanin nikkaroimalle alttarille.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 4. Tanja ja Toni
  4. Tanja ja Toni

  Kausi 2, jakso 4/10. Viittomakieliset Tanja ja Toni Oulusta avioituvat reilun vuoden seurustelun jälkeen. Rakastumisen jälkeen suhde on edennyt vauhdilla ja pari on kokenut yllättäviäkin vastoinkäymisiä. Nämä vaaleanpunaiset prinsessahäät ovat varsin tunteikkaat ja viittomakielisyys on vahvasti läsnä alkukesän häissä.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 5. Laura ja Kasper
  5. Laura ja Kasper

  Kausi 2, jakso 5/10. Riihimäkiläisten Lauran ja Kasperin rakkaus syttyi työpaikalla molempien työskennellessä taksikuskeina. Nuori pari valmistelee tärkeää päiväänsä esikoisensa ollessa vasta muutaman kuukauden ikäinen, joten kiirettä ja hulinaa pitää. Haasteilta ei järjestelyissä vältytä, mutta onneksi perhe on vahvasti tukena järjestelyissä.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 6. Outi ja Apostolos
  6. Outi ja Apostolos

  Kausi 2, jakso 6/10. Suomalainen Outi ja kreikkalainen Apostolos tapasivat ravintolaillan päätteeksi Helsingissä. Outi ihastui suosikkinäyttelijänsä George Clooneyn näköiseen Apostolokseen heti ensi silmäyksellä. Parin häitä vietetään Kreikassa, luksus-resortissa, jossa puitteet ovat ylelliset: vihkiminen auringonlaskun aikaan, musiikin tahtiin tanssiva suihkulähde, ilotulitus ja usean ruokalajin illallinen.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 7. Mirella ja Christian
  7. Mirella ja Christian

  Morsiamen harmiksi nilkka vihoittelee häiden alla ja nähtäväksi jää, joutuuko Mirella nilkuttamaan Porvoon pikkukirkon alttarille.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 8. Maria ja Anton
  8. Maria ja Anton

  Kausi 2, jakso 8/10. Vantaalaiset Maria ja Anton tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten ja viimein 2 vuotta ennen häitä todellinen parisuhde sai alkunsa deittipalvelu Tinderin siivittämänä.Reilun vuoden ikäinen esikoinen ja Marian pitkällä oleva raskaus luovat omat haasteensa häävalmisteluihin. Puheentuottamisongelma ei paljoa Antonia hidasta, vaan hän haluaa ylittää itsensä ja pitää tuoreelle vaimolleen puheen, kruunaten hääpäivän tunnelman.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 9. Titta ja Vincent
  9. Titta ja Vincent

  Kausi 2, jakso 9/10. Suomalainen Titta ja yhdysvaltalainen Vincent tapasivat toisensa urheilun parissa Kouvolassa. Yhteinen arki kuljetti rakastuneita aluksi Texasiin, jossa pari avioitui maistraatissa vuonna 2014. Nyt pari viettää hääjuhlaa suomalaisten sukulaisten voimin. Hääjuhlassa vältetään muodollisuuksia ja tärkeintä on, että Titan loputkin sukulaiset ja ystävät tutustuvat Vincentiin.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min
 • 10. Suvi ja Jarkko
  10. Suvi ja Jarkko

  Kausi 2, jakso 10/10. Suvin ja Jarkon juttu sai alkunsa pienestä flirttipohjaisesta naljailusta ja pian ilmoitti esikoinenkin tulostaan. 10 vuoden ikäerolla varustettu rento hääpari vihitään Raision kirkossa. Kiireinen kauppias ei paljoa ehdi morsianta auttaa valmisteluissa, vaan hääjärjestelyt ovat pitkälti äitiyslomalla olevan Suvin harteilla.

  Katseluaika päättyy 15.2.2022 klo 22:00

  Kesto 42min