Paimelan autoparoni
9. Dieetti Impala

9. Dieetti Impala
1. kausi, 9. Dieetti Impala
1. kausi, 9. Dieetti Impala
Sarjassa kaasutetaan keskelle värikkään perheyrityksen arkea. Paimelan paroni ostaa autovanhukset ja kunnostaa ne mekaanikkojensa avulla uuteen loistoon. Vasta kun auto on myyty, selviää kannattiko urakka vai tuleeko takkiin. Reijo 'Paroni' Valkama toimii autokaupan johtajana ja hoitaa työnsä pohjanmaalaisella vaatimattomuudella. Hän ostaa ja myy autot ja toimii sivussa naljailevana esimiehenä korjaamolla sekä rakastavana perheenisänä kotona. Katso nyt ilman katkoja.
1. kausi
 • 1. Lommoja rakkaudessa
  1. Lommoja rakkaudessa

  Kausi 1, 1/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden avausjaksossa mekaanikot yrittävät pelastaa intohimorikoksen uhriksi joutunutta Lincolnia. Upeaa Bugattia myyvä kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo haastaa Reijon lämärikisaan ja Janikan siivousoperaatio aiheuttaa eripuraa.

  Katseluaika päättyy 29.5.2022 klo 21:00

  Kesto 42min
 • 2. Laho Cadillac
  2. Laho Cadillac

  Kausi 1, 2/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden toisessa jaksossa Reijo lupaa pelastaa lahonneen Cadillacin. Harrin hygienia raastaa mekaanikkojen suhteita. Laulaja Jani Wickholmin kupla saa Reijon laistamaan kotitöistä ja Janikan kosto on suloinen.

  Katseluaika päättyy 5.6.2022 klo 21:00

  Kesto 42min
 • 3. Hampurilaisauto
  3. Hampurilaisauto

  Kausi 1, 3/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden kolmannessa jaksossa Janika tilaa Reijolta hampurilaisauton ja Jare pääsee sen muutostyön pääsuunnittelijaksi. Reijo myy Marjo Niittyviidan luotsaaman Lamourettes-tanssiryhmän keikka-autoksi laivaa. Miten onnistuu ajaminen korkokengissä?

  Katseluaika päättyy 5.6.2022 klo 21:00

  Kesto 42min
 • 4. Savukalaa ja kananmunia
  4. Savukalaa ja kananmunia

  Kausi 1, 4/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden neljännessä jaksossa Reijo ostaa pick-upin ilman kattoa ja Harri etsii varaosia kanalasta. Näyttelijä Antti Reini kuumottelee korjaamolla. Paronin besserwisseröinti johtaa piirakkasotaan. Saadaanko tällä kertaa autokaupasta huippuvoitto?

  Katseluaika päättyy 23.5.2022 klo 17:00

  Kesto 42min
 • 5. Ruosteläjä
  5. Ruosteläjä

  Kausi 1, 5/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden viidennessä jaksossa Reijo ostaa täysin ruostuneen El Caminon, joka pitäisi saada kuntoon minimibudjetilla. Jaren kissanpennut aiheuttavat harmaita hiuksia niin kotona kuin korjaamollakin. Iskelmätähti Marita Taavitsainen tuo keikka-autonsa tuunattavaksi.

  Kesto 42min
 • 6. Haulikkokaupat
  6. Haulikkokaupat

  Kausi 1, 6/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden kuudennessa jaksossa Reijo ostaa Capricen, joka pitäisi laittaa uuteen uskoon yhdessä vuorokaudessa. Heikki hassuttelee haulikolla ja Janikan on pakko puuttua peliin. Näyttelijätär Karoliina Blackburn korjauttaa autoaan ja perehdyttää Jaren kung-fun saloihin.

  Kesto 42min
 • 7. Urheiluauto kokille
  7. Urheiluauto kokille

  Kauden seitsemännessä jaksossa huippukokki Henri Alén tilaa Reijolta urheiluauton, mutta sen pitäisi löytyä ennätysajassa. Mekaanikot ottavat työn alle na

  Kesto 42min
 • 8. Turnauksen ABC
  8. Turnauksen ABC

  Kausi 1, 8/10. Sarjassa seurataan amerikanrautoihin keskittyvän autokaupan ja sen henkilökunnan arkea. Kauden kahdeksannessa jaksossa Tauskin huonosti tuunattu Mustang saa Reijon raivon valtaan. Mekaanikot taistelevat ikuisuusprojektin kanssa ja Jare paiskii töitä saadakseen konsolipelin.

  Kesto 41min
 • 9. Dieetti Impala
  9. Dieetti Impala

  Kausi 1, 9/10. Kauden yhdeksännessä jaksossa Reijo ostaa Chevrolet Impalan, joka osaa pomppia, mutta ovatko hydrauliset jouset vain haitaksi? Popyhtye Movetronin Timolla on myytävänä huikea Alfa Romeo huikeaan hintaan. Janika pistää Reijon dieetille.

  Kesto 42min
 • 10. Liemisen liemikuutio
  10. Liemisen liemikuutio

  kausi 1, 10/10. Kauden päätösjaksossa UMK:stakin tuttu muusikko Lieminen tilaa Reijolta hauskan auton ja Reijo hankkii ruman. Jare haluaa opetella autokauppiaaksi ja Janikalta myydään autot alta. Heikki saa suuhunsa vanhaa piirakkaa.

  Kesto 42min