Sinulle on postia

5. Tytär yllättää isänsä
1. kausi, 5. Tytär yllättää isänsä
1. kausi, 5. Tytär yllättää isänsä
Sinulle on postia -ohjelmassa seuraamme ihmisiä, jotka lähestyvät lähimmäisiään kirjeitse. Kyseessä voi olla rakkauden tunnustus, tsemppiviesti, kiitoskirje tai ihana yllätys läheiselle. Kirjeen kohteena voi olla puoliso, ystävä, sukulainen, ihastus, työkaveri tai vaikkapa omille teilleen kulkenut vanha tuttu vuosien takaa. Ohjelma saa meidät huomaamaan millainen voima on käsikirjoitetulla, henkilökohtaisella sanomalla tänä digitaalisuuden aikakautena.
1. kausi
 • 1. Keskeytetty palaveri
  1. Keskeytetty palaveri

  Kausi 1. 1/8.Juontajamme Tuija Pehkonen, Lorenz Backman ja Juuso Mäkilähde lähtevät bussimatkalle ympäri Suomea toimittamaan perille kymmeniä kirjeitä. Tuija keskeyttää Pasin työpalaverin hänen vaimonsa Katrin kirje kädessään. Juusolla toimitettavana on kirje mahtavalle työkaverille Haminan sairaalaan ja Loren tehtävänä on toimittaa kirje maitoauton kuljettajalle. Jakso huipentuu Jopen kaikkien aikojen päivään. Juuso, Tuija ja Lore järjestävät Jopelle mahtavan jalkapalloyllätyksen!

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 20:59

  Kesto 42min
 • 2. Joel Hallikainen ja Robert Helenius
  2. Joel Hallikainen ja Robert Helenius

  Kausi 1, 2/8. Käsinkirjoitetun kirjeen voiman saa tällä kertaa kokea mm. nyrkkeilijä Robert Helenius. Muusikko Joel Hallikainen taas haluaa kiittää ihmistä joka auttoi hänet raitistumaan.

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 11:00

  Kesto 41min
 • 3. Draq queenit Helsingissä
  3. Draq queenit Helsingissä

  Kausi 1, 3/8. Tuija, Lore ja Juuso toimivat jälleen hyvän mielen posteljooneina ympäri Suomea. Tänään luvassa on onnellisia jälleennäkemisiä vuosien jälkeen, rakkaudentunnustuksia ja kiitoksia. Päivä huipentuu valtavaan yllätykseen ja nuoren miehen unelman toteutumiseen.

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 11:00

  Kesto 42min
 • 4. Roope Salminen muistaa ystäväänsä
  4. Roope Salminen muistaa ystäväänsä

  Kausi 1, 4/8. On jälleen aika pukea sanomatta jääneet sanat kirjeiden muotoon. Tässä jaksossa poika lähettää kirjeen isälleen, tytär haluaa yllättää äitinsä ja vaimo haluaa kiittää miestään. Lisäksi Roope Salminen muistaa kirjeellä parasta ystäväänsä, joka on pitänyt hänet kasassa menestyksen ja pettymyksien keskellä.

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 11:00

  Kesto 41min
 • 5. Tytär yllättää isänsä
  5. Tytär yllättää isänsä

  Kausi 1, 5/8. Iloisia, koskettavia ja herkkiä hetkiä on jälleen luvassa, sillä Lorenz, Juuso ja Tuija jakavat tärkeää postia. Tytär pääsee yllättämään isänsä, syövästä toipunut äiti haluaa muistaa lapsiaan ja vaimo kirjaimellisesti pysäyttää miehensä keskelle tietä kertoakseen rakkaudestaan. Jaksossa nähdään myös laulaja Kasmir.

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 11:00

  Kesto 42min
 • 6. Yllätys opettajalle
  6. Yllätys opettajalle

  Kausi 1, 6/8. On jälleen aika lähteä jakamaan postia Juuson, Loren ja Tuijan kanssa. Tänään oppilas yllättää vanhan opettajansa, isosisko muistaa kirjeellä pikkusiskoaan ja tytär kirjoittaa kirjeen isälleen. Luvassa on myös romantiikkaa ja onnen hetkiä.

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 11:00

  Kesto 42min
 • 7. Ikimuistoiset polttarit
  7. Ikimuistoiset polttarit

  Kausi 1, 7/8. Tänään sukelletaan suomalaisen miehen tunnemaailmaan, muistetaan ystävää ja yllätetään oma rakas. Jakso huipentuu ikimuistoisiin polttareihin, joissa polttarisankari yllätetään totaalisesti.

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 11:00

  Kesto 41min
 • Päätösjakso
  Päätösjakso

  Kausi 1, 8/8. On aika jakaa postia, viimeisen kerran. Juuso, Lore ja Tuija toimivat hyvänmielen posteljooneina, eikä kyyneleiltä taaskaan vältytä. Kynään tarttuu myös Pekka Haavisto, joka haluaa osoittaa kiitoksensa kirjoittamansa kirjeen muodossa.

  Katseluaika päättyy 8.10.2021 klo 11:00

  Kesto 42min